Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(jurga_gar @ 2013 01 17, 11:34)
Jei dydis rasosi dviem skaiciai, tai vienas ju - dydis per sedimaja, kitas - rodo ilgi. As seip irgi nesioju Euro 36-38, tai sakiausi 27/34. Per juosmeni 27 puikiai tiko (dzinsai su elastanu),o va ilgis - truputi per ilgi. Mano ugiui (172cm) - reikia 32.
Nu tai tiek, gal kiek aiskiau ax.gif

Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Gal kartais Mango Outlet rinksit? turiu uz 15 pinigu krepsiuka ax.gif
Atsakyti
Kaip su TBS uzsakymu? wink.gif
Atsakyti
Ar atsirastu norinciu prie Mango Outlet prisijungti?
Mango Outlet
Atsakyti
uzmaciau viena sijonuka Mango Outlet 7,99:)) noreciau labai:)nezinau ka daryt, tiek au prisisakiuasi:)) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2013 01 17, 14:28)
uzmaciau viena sijonuka Mango Outlet 7,99:)) noreciau labai:)nezinau ka daryt, tiek au prisisakiuasi:)) g.gif

kas per sijonukas? smile.gif
jo, kazkaip pas mane siais metais irgi kazkoks posventinis pirkimo sindromas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 01 17, 14:35)
kas per sijonukas?  smile.gif
jo, kazkaip pas mane siais metais irgi kazkoks posventinis pirkimo sindromas biggrin.gif

http://www.mangooutl...e=outlet_006_IN
uo koksai fainas blush2.gif
Papildyta:
o jo jau ner:(((
Papildyta:
o gal ir yra:)))gal ne ten paspaudziau:) fainas koks:) ane?nu uz 12 svaru surinksiu:))
gal dar kas surinks?o gal Jus Jolaida?
Atsakyti
As irgi turiu krepsiuka uz 12 pinigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 01 17, 14:45)
As irgi turiu krepsiuka uz 12 pinigu smile.gif

Siuskite mango outlet uzsakyciau siandien vakare kokia 20h tai galite siusti iki vakaro
HM KOL KAS NELEIDZIA UZSAKYTI doh.gif SUSIDEJAU VISKA IR NELEIDZIA

We are making a necessary update, so your user profile has been temporarily locked. Please bear with us, it shouldn’t take long!
doh.gif BANDYSIU DAR VAKARE ... JEI NE RYT RYTE..
Atsakyti
Laba diena, norėčiau nusipirkti ed hardy kvepalus. Lietuvoje ju niekur nerandu, gal rasciau cia tarpininke, per kuria galeciau isigyti? Ar siaip kokiu patarimu? smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti