Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(varniukas @ 2012 12 10, 11:36)
oijojoj

kaip ji patikrins, ar sumoketi pinigeliai????  unsure.gif

as jau pervedziau, ir ten turi iskeliauti mano Kaledines dovanos is Disneystore......  doh.gif
Papildyta:
Iloniukaip, gal jums nusiuti i el.pasta pavedimo kopija?  bigsmile.gif

gerai imeskite man padegimaite@yahoo.com mirksiukas.gif lygtai jau yra internetas ale jei ka bus greiciau as jai pasakysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniukasp @ 2012 12 10, 13:37)
gerai imeskite man padegimaite@yahoo.com  mirksiukas.gif  lygtai jau yra internetas ale jei ka bus greiciau as jai pasakysiu wink.gif

Dekui, bet mes jau susirasem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2012 12 10, 13:41)
Dekui, bet mes jau susirasem  thumbup.gif

tai super tada smile.gif sake vakare des siunt air viska suziures kas sumokejas mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi susimokejau, tik mano kitas bankas, bet pavedimo kopija nusiunciau, tai tikiuosi spes idet i sia siunta ir mano daiktus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2012 12 10, 17:08)
As irgi susimokejau, tik mano kitas bankas, bet pavedimo kopija nusiunciau, tai tikiuosi spes idet i sia siunta ir mano daiktus ax.gif .

jeigu nusiuntet tai gausit 4u.gif
Atsakyti
ACIU Pikciurniukei,Questai ir vezejams uz siuntinuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
viena kaledine dovana jau turim thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, pakartosiu vakarykštį klausimą, į kurį negavau atsakymo 4u.gif ax.gif

Ar pirktumėte iš čia?
http://www.toys.ie/V...117323-prd.aspx

ir galbūt parinktumėte iki nemokamo atsiuntimo iki jūsų? blush2.gif
Atsakyti
Laba vakara. Sendien siuntinuku jau nebegalesiu atiduoti nes esu moksluose, ryt namie busiu nuo pietu, nes ryt paskaitos nuo ryto. tad lauksiu atsiemant nes dar ju vis daug liko ax.gif tik labai noriu paprasyti nevaziuoti nepaskambinus, nes vaikuciai paskui bijo ir taip isvengsime nesusipratimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iloniukasp: 10 gruodžio 2012 - 18:07
as nieko nebesuprantu, ar as tik vienintele pasigedau lapkricio 6d. HM? jau nebezinau ka galvoti, kai negaunu jokiu ziniu sad.gif o ten yra kaledu dovaneliu ...
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 10, 18:45)
Laba diena, pakartosiu vakarykštį klausimą, į kurį negavau atsakymo  4u.gif  ax.gif

Ar pirktumėte iš čia?
http://www.toys.ie/V...117323-prd.aspx

ir galbūt parinktumėte iki nemokamo atsiuntimo iki jūsų?  blush2.gif

ne 4u.gif

QUOTE(gloss @ 2012 12 10, 20:05)
as nieko nebesuprantu, ar as tik vienintele pasigedau lapkricio 6d. HM? jau nebezinau ka galvoti, kai negaunu jokiu ziniu sad.gif o ten yra kaledu dovaneliu ...

kazka dar gavo tai suziures dar 4u.gif
Atsakyti
na pasirodo ten airiškai parduotuvė, tai pikčiurniuke zadejo parinkti is kitos, ir mano norima prekyte ten dar pigesne bigsmile.gif
ačiū jai 4u.gif
Atsakyti
rytoj antradieni: asda george: sd: new look
treciadieni: tesco , fragrance,
ketvirtadieni hm :
clarks ,amazon , cheapsmells bet kada
Atsakyti