Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(Carolina123 @ 2013 01 13, 21:43)
bet raso, kad kodas gaioja iki 01/ 16  g.gif

Siandien jau raso,kad iki 21d.galioja;)
Atsakyti
Kada planuojate pirkti is NEXT? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2013 01 13, 22:59)
Siandien jau raso,kad iki 21d.galioja;)

na pasiziurejau dabar , man raso ENDs:16/1 blink.gif gal jus ziurit JAV puslapi?
Atsakyti
labas rytas,

kadangi man truputi neramu, negavau jokiu ziniu del savo prekiu is hm, gruodzio 3 uzsakymo, kaip suprantu 5dieni jau turejo but vilniuj. tai jeigu ka, as labai laukiu AZ smile.gif nes net neisivaizduoju, pas ka jos atkeliauja
Atsakyti
QUOTE(zalia-raudona @ 2013 01 14, 11:34)
labas rytas,

kadangi man truputi neramu, negavau jokiu ziniu del savo prekiu is hm, gruodzio 3 uzsakymo, kaip suprantu 5dieni jau turejo but vilniuj. tai jeigu ka, as labai laukiu AZ smile.gif nes net neisivaizduoju, pas ka jos atkeliauja

turejot emaila gauti jei negavot parasysiu i az
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 01 14, 11:51)
turejot emaila gauti jei negavot parasysiu i az

gavau vakar po klausimo meila su telefono numeriu, kur galeciau pasiskambint suzinot ar atkeliavo. tai suprantu, kad tas zmogus, pas kuri atkeliauja prekes, atskirai neinformuoja, kad jau galit pasiimt? smile.gif reikia paciai ieskotis?
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2013 01 14, 10:25)
na pasiziurejau dabar , man raso ENDs:16/1  blink.gif gal jus ziurit JAV puslapi?

Tikrai, kad JAV ziurejau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Questa mano skudurais atsikratet ? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip su forever21 vyriskais dydziais? Jei vyras nešioja xl, tai cia irgi xl pirkti? ax.gif
Atsakyti
O is forever21 kelniu dydziai ar atitinka, su 90 cm dupce koki imti 2 ar 4?? 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz HM siuntinuka 4u.gif Viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Idomu iki kurios valandos galima siusti uzsakymus is Forever21 g.gif
Atsakyti