Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

Sveikos,
norėčiau užsisakyti prekių iš H&M, bet kaip pirmakartė, iki galo nesusigaudau kokia čia tvarka blush2.gif Kaip sužinoti su kuo galėčiau kooperuotis siuntimą, kad būtų pigiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juu: 07 sausio 2013 - 20:32
Kada jusu planuose chemistdirect?
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2013 01 07, 21:05)
Pikciuniuke,bukit gera,atsiuskit naujai mano pirkiniu krepseli ir skaiciukus,nes gavau is Jusu du emailus hm uzsakymo gruodzio 4d ir abiejuose yra ne mano prekiu.... 4u.gif

ok
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2013 01 07, 22:35)

sitai ir mane domina, bet be ryt vakaro uzsakymo neatsiusiu... 4u.gif

iloniuk, tikiuos jau viskas gerai? 4u.gif pasirodo cia mano tel...nuo Kaledu nebegaunu SMS...o as galvoju kaip cia manes nieks su Naujaisiais nesveikina... doh.gif tikiuos ryt sutvarkys man si reikala...

Atsakyti
QUOTE(juu @ 2013 01 07, 20:05)
Sveikos,
norėčiau užsisakyti prekių iš H&M, bet kaip pirmakartė, iki galo nesusigaudau kokia čia tvarka  blush2.gif  Kaip sužinoti su kuo galėčiau kooperuotis siuntimą, kad būtų pigiau?

uzsakymas daromas ketvirtaidieni siuntimo mokestis bus isdalintas ant perkanciuju skaiciaus, kooperuotis nereikia su niekuom
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2013 01 07, 21:05)
Sveikos,
norėčiau užsisakyti prekių iš H&M, bet kaip pirmakartė, iki galo nesusigaudau kokia čia tvarka  blush2.gif  Kaip sužinoti su kuo galėčiau kooperuotis siuntimą, kad būtų pigiau?

kooperuojames bendrai ketvirtadieni 4u.gif siusti perkamuk@gmail.com

QUOTE(aijos @ 2013 01 07, 22:35)

galim parinkti gal penktadieniui
Atsakyti
kada planuojamas užsakymas iš Next? rolleyes.gif
Atsakyti
Pikciurniuke,sumokejau..bet turbut jau nespejau i siandien dienos idejimo siunta? verysad.gif
aciu uz pakartotina emaila 4u.gif
Atsakyti
Ir as sumokejau LT laiku 23.40 val. Bet tikiuosi, kad spejau smile.gif))))))
Atsakyti
Gruodzio 3 uzsakymo nebelaukt?
Atsakyti
QUOTE(iloniukasp @ 2013 01 07, 22:43)
uzsakymas daromas ketvirtaidieni siuntimo mokestis bus isdalintas ant perkanciuju skaiciaus, kooperuotis nereikia su niekuom
4u.gif

QUOTE(Questa @ 2013 01 07, 22:50)
kooperuojames bendrai ketvirtadieni  4u.gif  siusti perkamuk@gmail.com

Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas, kaip pamatyti Amway kainas?
Atsakyti