Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(Tutti @ 2012 12 07, 20:27)
taip, iš Vilniaus smile.gif

867583673 pabandykit pasiskambinti
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 12 07, 20:10)
cia vilniaus?
LR Pikciurniuke nebepirks nes puse gavo kitokiom kainom nei buvo uzsakineta teks grazinti jiem  doh.gif

et gaila sad.gif
Atsakyti
Pikciurniuk,uz bonprix pervedziau 4u.gif o daugiau man nieko nera?sumokeciau iskart,gauciau abu kartu..

Bonprix laikrodis ipakuotas,kazin nesudus jis man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridziukas34: 07 gruodžio 2012 - 20:57
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 12 07, 21:55)
Pikciurniuk,uz bonprix pervedziau 4u.gif o daugiau man nieko nera?sumokeciau iskart,gauciau abu kartu..

Bonprix laikrodis ipakuotas,kazin nesudus jis man...

jeigu negavot gal nera nieko ax.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif sendien planuoju buti namie visa diena, tad vilniaus mamukai gali atsiimineti pirkinukus smile.gif butu smagu jei per savaitgaly pasiimtumete, nes nuo pirmadienio man vel mokslai tai mazai busiu namie blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, ačiū už siuntinuką wink.gif

Visas visas su artėjančiomis šventėmis. Visko pačio geriausio jums ir jūsų šeimynėlėmės :*
Atsakyti
Ačiū pikciurniukei už daikčiukus aciuks.gif oro_buckis.gif - viskas thumbup.gif wub.gif - ir iloniukuip už dalybas 4u.gif 4u.gif 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(iloniukasp @ 2012 12 08, 11:33)
Labuka  4u.gif  sendien planuoju buti namie visa diena, tad vilniaus mamukai gali atsiimineti pirkinukus smile.gif butu smagu jei per savaitgaly pasiimtumete, nes nuo pirmadienio man vel mokslai tai mazai busiu namie  blush2.gif

Gal kas vaziuos is centro, labai prasyciau prigriebti mano siuntinuka.
Atsakyti
Aciu Pikciurniukei ir Questai uz saldainiukus user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 12 08, 16:40)
Ačiū pikciurniukei už daikčiukus  aciuks.gif  oro_buckis.gif - viskas  thumbup.gif  wub.gif - ir iloniukuip už dalybas  4u.gif  4u.gif  4u.gif !

gero nesiojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki is disneistory neplanuojate pirkti?
Atsakyti
QUOTE(VAIDASSU @ 2012 12 09, 20:00)
Sveiki is disneistory neplanuojate pirkti?

yra viena norinti tai jei ppasidalintumet deliveri uzsakytu
Atsakyti