Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(varniukas @ 2012 12 22, 19:31)
parasykite, kada planuojate siusti reg.pastu, kad mazdaug isivaizduoti, kada gaisim smile.gif

Reg ryt issiusiu
Atsakyti
Mergytes i sveikata wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nateka @ 2012 12 22, 14:05)
Aciu Iloniukui uz dalybas  4u.gif  Megaites uz grazu atviruka su linkejimais  4u.gif

bet man atrodo pasiklydo vienas mano siuntinukas is Asdos, skaiciukus buvau gavusi pirmadieni kazkur apie puse 3, per pusvalandi tikrai padarem pavedima ir isisunciau pavedimo kopija, bet Iloniukas mano vardu nieko nerado, gal kur nors kaune uzsiliko? rolleyes.gif  Paziurekit jei yra galimybe, nes ten sventine vienos mazos mergaites suknele turetu buti ir mamyte labai laukia ax.gif

jusu yra pas Pikciurniuke gausit po nauju metu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos,ar temos savininke nebedao uzsakymu?turiu is sportsdirect prisirinkusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 12 22, 19:36)
Mergytes  i sveikata  wub.gif  thumbup.gif
Papildyta:

jusu yra pas Pikciurniuke gausit po nauju metu  4u.gif

gaila sad.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes, uz siuntinukus ir atviruka. Pirkau pas jus pirma karta, likau labai patenkinta smile.gif Graziu svenciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avietee @ 2012 12 22, 23:15)
Aciu, mergytes, uz siuntinukus ir atviruka. Pirkau pas jus pirma karta, likau labai patenkinta smile.gif Graziu svenciu smile.gif

aciu ir jum 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas šiandien iš karoliniškių, justiniškių, pašilaičių ar aplink važiuosit pas Iloniuką siuntinuko ir galėtumėte mano tuo pačiu paimti (mažiukas, skolinga nelikčiau) 4u.gif
Atsakyti
Gal Questa paaiškint gali kas vyksta? 4u.gif Dar gruodžio 05 nusiunčiau užsakymą iš HM. Supratau kad užsakė nors ne viską, bet iki šiol jokios info, ir sąskaitos apmokėjimui neatsiuntė. Tik į užklausimą gavau automatinį atsakymą iki sausio 06 atostogauja g.gif
Visad iš UK gretiai ateidavo, šį kart nusivyliau, merginos iš DE labai greitai prasisuko, tuo labiau kai išpardavimai vyksta ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 12 23, 10:57)
Gal Questa paaiškint gali kas vyksta?  4u.gif  Dar gruodžio 05 nusiunčiau užsakymą iš HM. Supratau kad užsakė nors ne viską, bet iki šiol jokios info, ir sąskaitos apmokėjimui neatsiuntė. Tik į užklausimą gavau automatinį atsakymą iki sausio 06 atostogauja  g.gif
Visad iš UK gretiai ateidavo, šį kart nusivyliau, merginos iš DE labai greitai prasisuko, tuo labiau kai išpardavimai vyksta  ax.gif

dar negavome tos dienos HM, o is Vokieciu HM greiciau eina bet kainos ten brangesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 12 23, 11:10)
dar negavome tos dienos HM, o is Vokieciu HM greiciau eina bet kainos ten brangesnes  4u.gif

Dabar aišku 4u.gif Laukiam toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 12 23, 11:40)
Dabar aišku  4u.gif  Laukiam toliau  4u.gif

taip laukiam gal Pikciurniuke duos po kaledu geru naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū pikciurniukei už HM aciuks.gif oro_buckis.gif -kaip visad wub.gif wub.gif wub.gif !
Iloniukuip 4u.gif 4u.gif 4u.gif už dalybas!

Gerų, gražių švenčių visoms newyear.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 23 gruodžio 2012 - 13:25