Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(Nonna @ 2012 12 21, 18:22)
Mergaites, gal yra ziniu del Vilniaus siuntinuko? Gal horizonte matosi?  lens.gif

labuka jau atkleiavo sianakt smile.gif galite pasiimti smile.gif
Papildyta:
Labuka , pagaliau sianakt atkeliavo Vilniaus siuntinukas 4u.gif asmeniskai surasyti zinokit laiko dabar visaineturiu,duodunumeriuka 867583673 paskambinkita susitarsime kaip atsiimti smile.gif dalinsiu visa savaitgaly smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 12 22, 12:15)
Mergaitės, kreipiuos su pagalbos šauksmu  help.gif  help.gif  help.gif - gal katra žinot simbarela telefoniuką-turiu jai išsiųst katinuką, bet per klaidą ištryniau jos žinutę su kontaktais, tai dabar pergyvenu, ką daryt-parašiau jai į AŽ, bet ,maža kas, gal neprisijungs per šias dienas unsure.gif Arba gal Questos telefoną, kas galit brūkštelt-gal ji žino, pasukčiau jai 4u.gif

reik retkarčiais paskaityt bent kelis pasisakymus mirksiukas.gif Questos numeriukas keli pasisakymai ankstesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 22 gruodžio 2012 - 12:28
QUOTE(aura. @ 2012 12 22, 12:27)
reik retkarčiais paskaityt bent kelis pasisakymus  mirksiukas.gif Questos numeriukas keli pasisakymai ankstesni mirksiukas.gif

Žinau, bet šįkart supanikavau, nes ten dovanai, tai pirma emocijos, o tik paskui galva įsijungė biggrin.gif karsta.gif bet jau viskas išsisprendė-ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 22 gruodžio 2012 - 12:37
QUOTE(Ditele @ 2012 12 22, 12:35)
Žinau, bet šįkart supanikavau, nes ten dovanai, tai pirma emocijos, o tik paskui galva įsijungė biggrin.gif  karsta.gif bet jau viskas išsisprendė-ramu mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Iloniukui uz dalybas 4u.gif Megaites uz grazu atviruka su linkejimais 4u.gif

bet man atrodo pasiklydo vienas mano siuntinukas is Asdos, skaiciukus buvau gavusi pirmadieni kazkur apie puse 3, per pusvalandi tikrai padarem pavedima ir isisunciau pavedimo kopija, bet Iloniukas mano vardu nieko nerado, gal kur nors kaune uzsiliko? rolleyes.gif Paziurekit jei yra galimybe, nes ten sventine vienos mazos mergaites suknele turetu buti ir mamyte labai laukia ax.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz prekytes 4u.gif ir atviruka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Didelis ACIU Pikciurnikei ir Questai uz visus siuntinukus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu,mergaites,uz siuntinuka ir kaledini atviriuka 4u.gif
graziu ir smagiu Jums ateinanciu svenciu 4u.gif
Atsakyti
Kada Vilniuje galima prekes pasiimti?

Niekaip neprisiskambinu unsure.gif
Papildyta:
Pavyko... thumbup.gif vaziuoju pasiimti ax.gif
Atsakyti
o i kitus miestus issiusta?kada yra tikimybe gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2012 12 22, 19:09)
o i kitus miestus issiusta?kada yra tikimybe gauti? ax.gif

O jum ne per tetminala rasemes kad issiusti? Jau turejot gaut
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 12 22, 18:27)
O jum ne per tetminala rasemes kad issiusti? Jau turejot gaut

parasykite, kada planuojate siusti reg.pastu, kad mazdaug isivaizduoti, kada gaisim smile.gif
Atsakyti