laba diena,
rašiau į gmail, bet gavau atsakymą, kad atostogauja, sakykite turi būti man siuntinys kaune, paiims pusseserė, mano kada galima skambinti dėl atsiėmimo?
QUOTE(Gailė @ 2012 12 20, 10:44)
laba diena,
rašiau į gmail, bet gavau atsakymą, kad atostogauja, sakykite turi būti man siuntinys kaune, paiims pusseserė, mano kada galima skambinti dėl atsiėmimo?
Dar negavau siuntiniu.kai gausiu duosiu zinia.dalinsiu siandien iki 18,30 ryt ryte iki 12
Siandien gal HM uzsakinesit? Ar ryt?
QUOTE(geggle @ 2012 12 20, 11:58)
Siandien gal HM uzsakinesit? Ar ryt?
viskas Pikciurniuke Atostogauja
ar jau galima pasisimti siuntinį, nes kaip tik apie 17 val., busiu Kaune, ar siandien jau nebus jų?
QUOTE(Gailė @ 2012 12 20, 16:31)
ar jau galima pasisimti siuntinį, nes kaip tik apie 17 val., busiu Kaune, ar siandien jau nebus jų?
bijau kad siandiena nebebus
sakykite buvau gavus į emailą laiškąsu tel nr., ir kaip rašėte, kad bus galima atsisimti iki 18:30, sakykite ar galima tuo nr pasisikmbinti apie kokią 18h., dar pasitikslinti jei netyčia būtų, nes iš kito miesto vaziuosiu, tai nereikėtų ryt tada
QUOTE(Gailė @ 2012 12 20, 16:38)
sakykite buvau gavus į emailą laiškąsu tel nr., ir kaip rašėte, kad bus galima atsisimti iki 18:30, sakykite ar galima tuo nr pasisikmbinti apie kokią 18h., dar pasitikslinti jei netyčia būtų, nes iš kito miesto vaziuosiu, tai nereikėtų ryt tada
taip galit pasiskambinti
QUOTE(Questa @ 2012 12 20, 16:58)
viskas Pikciurniuke Atostogauja
O kada atostogos baigsis
Kaip suprantu veluoja siuntinukai?
Ar Vilniaus ryt bus?
Ar Vilniaus ryt bus?
Taip veluoja :-( ryt turetu but bet neaisku kokiu laiku gali bit ir nakti
QUOTE(Questa @ 2012 12 20, 22:26)
Taip veluoja :-( ryt turetu but bet neaisku kokiu laiku gali bit ir nakti
Kaip ir sakiau uzklimpo ar uzsalo dizelinas dedziu
Man svarbiausia iki pirmadienio vakaro gaut