Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

laba diena,
rašiau į gmail, bet gavau atsakymą, kad atostogauja, sakykite turi būti man siuntinys kaune, paiims pusseserė, mano kada galima skambinti dėl atsiėmimo?
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2012 12 20, 10:44)
laba diena,
rašiau į gmail, bet gavau atsakymą, kad atostogauja, sakykite turi būti man siuntinys kaune, paiims pusseserė, mano kada galima skambinti dėl atsiėmimo?

Dar negavau siuntiniu.kai gausiu duosiu zinia.dalinsiu siandien iki 18,30 ryt ryte iki 12
Atsakyti
Siandien gal HM uzsakinesit? Ar ryt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2012 12 20, 11:58)
Siandien gal HM uzsakinesit? Ar ryt?  ax.gif

viskas Pikciurniuke Atostogauja 4u.gif
Atsakyti
ar jau galima pasisimti siuntinį, nes kaip tik apie 17 val., busiu Kaune, ar siandien jau nebus jų?
Atsakyti

QUOTE(Gailė @ 2012 12 20, 16:31)
ar jau galima pasisimti siuntinį, nes kaip tik apie 17 val., busiu Kaune, ar siandien jau nebus jų?

bijau kad siandiena nebebus verysad.gif
Atsakyti
sakykite buvau gavus į emailą laiškąsu tel nr., ir kaip rašėte, kad bus galima atsisimti iki 18:30, sakykite ar galima tuo nr pasisikmbinti apie kokią 18h., dar pasitikslinti jei netyčia būtų, nes iš kito miesto vaziuosiu, tai nereikėtų ryt tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2012 12 20, 16:38)
sakykite buvau gavus į emailą laiškąsu tel nr., ir kaip rašėte, kad bus galima atsisimti iki 18:30, sakykite ar galima tuo nr pasisikmbinti apie kokią 18h., dar pasitikslinti jei netyčia būtų, nes iš kito miesto vaziuosiu, tai nereikėtų ryt tada smile.gif

taip galit pasiskambinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 12 20, 16:58)
viskas Pikciurniuke Atostogauja  4u.gif

O kada atostogos baigsis ax.gif
Atsakyti
Kaip suprantu veluoja siuntinukai? ax.gif
Ar Vilniaus ryt bus? blush2.gif
Atsakyti
Taip veluoja :-( ryt turetu but bet neaisku kokiu laiku gali bit ir nakti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 12 20, 22:26)
Taip veluoja :-( ryt turetu but bet neaisku kokiu laiku gali bit ir nakti  4u.gif

Kaip ir sakiau tongue.gif uzklimpo ar uzsalo dizelinas dedziu lotuliukas.gif
Man svarbiausia iki pirmadienio vakaro gaut blush2.gif
Atsakyti