Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

O pikciurnike vakar SD neužsakinėjo? Nes patvirtinimo taip ir negavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anibaa @ 2012 12 19, 17:28)
O pikciurnike vakar SD neužsakinėjo? Nes patvirtinimo taip ir negavau ax.gif

taip uzsake sita uzsakys ir tuo paciu visom issius patvirtinimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2012 12 18, 21:40)
Pikciurniuke laukiu jusu atsakymo del katino kuris pasimete....
Papildyta:
Panos gal kuriai atliko kalbantis katinelis arba vaikui nepatiko, turiu beda mano vienas katinas pasimete kazkur tarp siuntu (uzsakineta cia) , o vaikui jau pazadetas, tai gal kuri noretu parduoti.

ir Viotinola maciau turejo;) cia ir tarpininke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzinamaze @ 2012 12 19, 18:26)
ir Viotinola maciau turejo;) cia ir tarpininke 4u.gif

Viotinola viena atliekama buvo uzsakius 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos jau radom Ditele parduos savo katineli smile.gif ACIU jai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2012 12 19, 20:24)
Aciu merginos jau radom Ditele parduos savo katineli  smile.gif  ACIU jai labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

irnesakyk.gif nėra už ką mirksiukas.gif Tikrai labai fainas katinukas, bet mažesniems - mano vaikai jau per dideli jam - pasipeš porą dienų dėl jo ir paskui gulės kur nors nenaudojamas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 19 gruodžio 2012 - 21:12
merginos kam ne per pasta reik siusti parasykit man i az 4u.gif
Atsakyti
o del ko i pasta Jums rasyt? del penktadienio prekiu?
Atsakyti
QUOTE(Shopoholic'e @ 2012 12 20, 00:07)
o del ko i pasta Jums rasyt? del penktadienio prekiu?

del kitu miestu siuntinuku kas nori greiciau gauti, nes per pasta tai gali buti tik po kaledu,neaisku kaip jie cia dirba siom dienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MURKA35 @ 2012 12 19, 17:42)
O ten kaip drabuziu dydziai pvz. kangol atitinka dydzius ar didinti ar mazinti ? g.gif

o man kaip tik Lee couper atitiko (vyriskos kojines, maikute ir triusikeliai), o va nike vyriska maikute dydziu didesne buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 12 18, 12:35)
Sarasiukas kieno prekytes bus Ketvirtadieni-kaunas (questa)

Laba 4u.gif Laukiu 4 katinuku, lyg ir matau savo varda Sigita (ne nika),nes pateikiau uzsakyma ir bendravau tik email..tai man bus pranesta i pastuka kur galima katinukus atsiimti,nes noretume Kaledoms dovanoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2012 12 20, 01:22)
Laba  4u.gif  Laukiu 4 katinuku, lyg ir matau savo varda Sigita (ne nika),nes pateikiau uzsakyma ir bendravau tik email..tai man bus pranesta i pastuka kur galima katinukus atsiimti,nes noretume Kaledoms dovanoti?  blush2.gif

Taip bus pranesta
Atsakyti