O pikciurnike vakar SD neužsakinėjo? Nes patvirtinimo taip ir negavau
QUOTE(Anibaa @ 2012 12 19, 17:28)
O pikciurnike vakar SD neužsakinėjo? Nes patvirtinimo taip ir negavau
taip uzsake sita uzsakys ir tuo paciu visom issius patvirtinimus
QUOTE(simbarela @ 2012 12 18, 21:40)
Pikciurniuke laukiu jusu atsakymo del katino kuris pasimete....
Papildyta:
Panos gal kuriai atliko kalbantis katinelis arba vaikui nepatiko, turiu beda mano vienas katinas pasimete kazkur tarp siuntu (uzsakineta cia) , o vaikui jau pazadetas, tai gal kuri noretu parduoti.
Papildyta:
Panos gal kuriai atliko kalbantis katinelis arba vaikui nepatiko, turiu beda mano vienas katinas pasimete kazkur tarp siuntu (uzsakineta cia) , o vaikui jau pazadetas, tai gal kuri noretu parduoti.
ir Viotinola maciau turejo;) cia ir tarpininke
QUOTE(dzinamaze @ 2012 12 19, 18:26)
ir Viotinola maciau turejo;) cia ir tarpininke
Viotinola viena atliekama buvo uzsakius
Aciu merginos jau radom Ditele parduos savo katineli ACIU jai labai
QUOTE(simbarela @ 2012 12 19, 20:24)
Aciu merginos jau radom Ditele parduos savo katineli ACIU jai labai
nėra už ką Tikrai labai fainas katinukas, bet mažesniems - mano vaikai jau per dideli jam - pasipeš porą dienų dėl jo ir paskui gulės kur nors nenaudojamas
merginos kam ne per pasta reik siusti parasykit man i az
o del ko i pasta Jums rasyt? del penktadienio prekiu?
QUOTE(Shopoholic'e @ 2012 12 20, 00:07)
o del ko i pasta Jums rasyt? del penktadienio prekiu?
del kitu miestu siuntinuku kas nori greiciau gauti, nes per pasta tai gali buti tik po kaledu,neaisku kaip jie cia dirba siom dienom
QUOTE(MURKA35 @ 2012 12 19, 17:42)
O ten kaip drabuziu dydziai pvz. kangol atitinka dydzius ar didinti ar mazinti ?
o man kaip tik Lee couper atitiko (vyriskos kojines, maikute ir triusikeliai), o va nike vyriska maikute dydziu didesne buvo
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 12 18, 12:35)
Sarasiukas kieno prekytes bus Ketvirtadieni-kaunas (questa)
Laba Laukiu 4 katinuku, lyg ir matau savo varda Sigita (ne nika),nes pateikiau uzsakyma ir bendravau tik email..tai man bus pranesta i pastuka kur galima katinukus atsiimti,nes noretume Kaledoms dovanoti?
QUOTE(Centime @ 2012 12 20, 01:22)
Laba Laukiu 4 katinuku, lyg ir matau savo varda Sigita (ne nika),nes pateikiau uzsakyma ir bendravau tik email..tai man bus pranesta i pastuka kur galima katinukus atsiimti,nes noretume Kaledoms dovanoti?
Taip bus pranesta