Sveiki,po SS paleidimo oi kiek dregmes kaupiasi ant langu ir duru rankenu siaubas...kovoju su degmes pertekliu tris kartus vedinu visus langus ir duris atidarinedamas ir su ranksluostiniu popieriu sausinant ,rezultatas lyg i geraja puse. Ar taip pas visus buvo ?Patalpose apie 20- 21lC .
Pastaciau elektros islaidu matuokli http://www.e-senukai...is-emg-7_2.html ziuresim ka prisuks .
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 10, 22:16)
as cia kazka pramargalinau, meetas buvo???
nu toks jo, meetas ... nueini i albumą ir pasimeetini
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 10, 23:36)
nu toks jo, meetas ... nueini i albumą ir pasimeetini
nu kad buvo meetas, Giedruolė kvietė visus pas save. kas nebuvo, tas dabar žiūri albume..
v.
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 10, 22:42)
nu kad buvo meetas, Giedruolė kvietė visus pas save. kas nebuvo, tas dabar žiūri albume..
v.
v.
kvietė, kvietė na bet fiziškai nepaskaičiau temos vieną vakarą - turėk bėdą, nespėjai
QUOTE(korida @ 2012 12 10, 23:28)
Sveiki,po SS paleidimo oi kiek dregmes kaupiasi ant langu ir duru rankenu siaubas...kovoju su degmes pertekliu tris kartus vedinu visus langus ir duris atidarinedamas ir su ranksluostiniu popieriu sausinant ,rezultatas lyg i geraja puse. Ar taip pas visus buvo ?Patalpose apie 20- 21lC .
Pastaciau elektros islaidu matuokli http://www.e-senukai...is-emg-7_2.html ziuresim ka prisuks .
Buvo, ir gana ilgai, nesinervuok, tik vedinimas isgelbes, mes menesi rekupa vaikem kol dregme nuo 80% seip ne taip nusirito iki 60-65%. Nezinau, ar turit RVS, bet tik vedinimas isgelbes nuo dregmes ir verkianciu langu
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 10, 23:48)
kvietė, kvietė na bet fiziškai nepaskaičiau temos vieną vakarą - turėk bėdą, nespėjai
aš ne jums jaunuoli, o Anai Deizy - nėr ko blūdyt po evropą, kai čia meetus Giedruolė daro
v.
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 10, 23:51)
Buvo, ir gana ilgai, nesinervuok, tik vedinimas isgelbes, mes menesi rekupa vaikem kol dregme nuo 80% seip ne taip nusirito iki 60-65%. Nezinau, ar turit RVS, bet tik vedinimas isgelbes nuo dregmes ir verkianciu langu
Papildyta:
aš ne jums jaunuoli, o Anai Deizy - nėr ko blūdyt po evropą, kai čia meetus Giedruolė daro
v.
Papildyta:
v.
nors man is tikruju sildymas kazkaip labiau padejo ta dregme isvaryti negu kad pats vedinimas atskirai be sildymo.
ir dabar SS el. sanaudos sildymui menesi ar kelis bus didesnes, nes dregnas oras ant saves daugiau silumos paima.Siaip geriau tokiu el skaitiklius gal nekinietiskus pirkti, juk SS kompresoriaus paleidimo sroves visai nemazos man atrodos gaunasi, nors jei neklystu tai dabar visur eina svelnaus paleidimo elektronika.
QUOTE(korida @ 2012 12 10, 23:28)
Sveikiname, Valio...... jau žinau du šaltinius šildymo išlaidoms sužinoti......... gaila tik viens šaltinis kotai lėčiau pradėjo forume rodytis. Drėgme išvysite svarbu kad šilta būtų.
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 10, 22:51)
Papildyta:
v.
Papildyta:
v.
ale žiūrai, gal dar ne viskas prarasta
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 10, 23:42)
v.
v.
na bet kvietimas i meeta buvo uzkoduotas, t.y tiesiai per aplinkui. Kas norejo suprato....
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 10, 23:51)
v.
v.
Bet stengtis tai reikia, kad prieš Kalėdas būtų pilnos kišenės ievrų Kalėdos geras metas.
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 12 11, 00:01)
Bet stengtis tai reikia, kad prieš Kalėdas būtų pilnos kišenės ievrų Kalėdos geras metas.
taip, stengtis reikia ypač kai ievkai į kišenes šoka
v.
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 12 10, 23:57)
na bet kvietimas i meeta buvo uzkoduotas, t.y tiesiai per aplinkui. Kas norejo suprato....
tiesiai per aplinkui
v.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 10, 23:57)
ale žiūrai, gal dar ne viskas prarasta
v
QUOTE(Giedruolė @ 2012 12 10, 19:36)
Ne nu Kauniečiai jūs mane stebinat, maniau jums patinka svetimos nelaimės, namų griovimai ir pan... Tokių nuotraukų į albumą įkėliau ir spėju tik Martyna buvo užėjusi.
Aš tikrai nebuvau, neturiu prisijungimo