QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 10, 10:59)
mano atveju buvo kiek kitaip, nes galvoti pradėjau, kol nebuvau atradęs SM'o, todėl pamąstymų buvo visokių ir daug. Kai įsibroviau pas Jus - procesas pagreitėjo kokius 12,5 karto, nes akytės prasiplėtė (vien kiek informacijos čia radau). bendroje sumoje blaškiausi kokius metelius (su pauzėm). Neperšu ir neatkalbinėju nuo granulinio ar malkinio ar dujinio, tiesiog rekomenduočiau pasidomėti ir įsivertinti savo norus bei galimybes.
Idealu būtų kokias dvi savaites (per šalčius) pas ką nors pagyventi ir "padirbėti" kuriku prie bet kokio KKK, bent jau man užteko pastebėti šį procesą ir tai tikrai padėjo nusiimti pardavėjų/vartotojų kabinamus makaronus.
Pražystamas man tas jausmas, KKK pas tėvus buvo.... nėra tikrai traukiantis KKK ar GKK šildymo būdas, nors dabar kiek modernesnis nei prieš 20 metų.
Tai va domiuosi vis,........... kiek mano galvelė neša, betgi pardavėjais klausyti negali, pas ką nueini, jų pats geriausias šildymo būdas. Projektuojant namą šio klausimo išsprendęs nebuvau, tai kaminų prisistačiau, gerai juos suarmavau, net nugriauti negalėsiu.
Tavo nuomonė man svarbi, va taigi, prie "sektos" laikysiuosi.
Pritariu 100 proc, kad geriausias būdas pagyventi per šalčius pora savaičių tuo malonumu. O geriausiai jeigu gautume tokias sąlygas išbandyti/ pamatyti/paskaičiuoti geoterminio bei kt. šildymo būdų privalumus, bei sąnaudas. Neturiu tokių draugų.. O Jūs KJKG ties kokiu šildymu apsistojote?.
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 12 10, 11:01)
Tai ko į meetą neatvykot?
Tai ko į meetą neatvykot?
Ir darbai vyksta, vadinasi ne meškos esat - nemiegat
O būtų vertėję... Jums abiems šiltinimo darbai ant nosies
Gailiuosi.........