Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS! - 2

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 04, 14:38)
Matau visi sprendzia rimtus klausimus, o man dar nepabaigus pirmo namo jau sukasi galva apie antra! Maziuka paparasta staciakampi vieno auksto.. iki 80 m2  doh.gif  doh.gif

va va. lotuliukas.gif maniškis jau irgi kalba apie trečio biggrin.gif namo statybas. Irgi vienaaukštį, bet L arba U formos.
QUOTE(manjana @ 2013 01 04, 14:47)
O kas blogai? Tvarkyt atsibodo? biggrin.gif

ne tvarkyme ko gero esmė, o finansuose. Susitaupo ant laiptų ir perdangos.
Atsakyti
Esme tame, kad as nesuprantu kam reikia is viso tu namu su antrais aukstais, kai visas patogumas gyvenant viename aukste. Kam is viso tu plotu ir kambariu i kuriuos tik kisi viska.. kuo maziau tuo geriau, nu kam apsisunkinti sau gyvenima.. nesuprantu.

Viliene teisingai sako, vaikai iseis is kukuosim, o jiem ir su mazais poreikiais gana.. 10kv ir uztenka..

O siaip tai uzkniso tas neuzbaiktumas, ir baisi aplinka.
Pagalvoju butu per pus mazesis namas jau turbut seniai baigtas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 01 04, 15:33)
va va.  lotuliukas.gif maniškis jau irgi kalba apie trečio  biggrin.gif namo statybas. Irgi vienaaukštį, bet L arba U formos.

Nenoreciau pradeti diskusijos kas geriau vieno auksto ar dvieju nes dazniausiai esmine peoblema yra sklypo plotas, bet vieno auksto namas nera pigesnis uz dvieju aukstu cia faktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 04 sausio 2013 - 15:14
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 04, 13:38)
Matau visi sprendzia rimtus klausimus, o man dar nepabaigus pirmo namo jau sukasi galva apie antra! Maziuka paparasta staciakampi vieno auksto.. iki 80 m2  doh.gif  doh.gif

nu mano kaip tik toks
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 04, 14:38)

Jums gerai. Gal pardavimo srity dirbate? Ar daugiau dėl to kad, pirmame name pavojinga gyventi. smile.gif
Atsakyti
kazkas snekejo apie meeta, kur meetas siandien????? Mums su R125 ir KJKG ryt i kashe, tai jei darom, darom rimtai, kad net nebutu minciu eiti i kashe is ryto, bo rankos dreba po to
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 04, 14:54)
Labai jau mažas plėtimasis gausis. Fignia ten rašo ant tų flakonėlių

Kuo mažiau putos pūsis tuo tankesnes bus.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2013 01 04, 15:33)
va va.  lotuliukas.gif maniškis jau irgi kalba apie trečio  biggrin.gif namo statybas. Irgi vienaaukštį, bet L arba U formos.

Tada geriausias namas U formos tai dar ant tvorų, bei sklypo nemažai sutaupysiteee..... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 04, 16:36)
kazkas snekejo apie meeta, kur meetas siandien????? Mums su R125 ir KJKG ryt i kashe, tai jei darom, darom rimtai, kad net nebutu minciu eiti i kashe is ryto, bo rankos dreba po to

Trupučiuką tik palakstai man ir taip visos rynkės dreba. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 04, 16:14)
nu mano kaip tik toks

rimtai???? blink.gif maniau, kad didesnis. Mūsų irgi mažas namas, 82 kv.
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 01 04, 16:43)
Tada geriausias namas U formos tai dar ant tvorų, bei sklypo  nemažai sutaupysiteee.....  biggrin.gif

Robertinai, pamiršot atstumus iki kaimynų sklypo. tongue.gif Idėja gera, tik pagal įstatymą nelabai įgyvendinama.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 01 04, 16:48)
rimtai????  blink.gif maniau, kad didesnis. Mūsų irgi mažas namas, 82 kv.

Robertinai, pamiršot atstumus iki kaimynų sklypo.  tongue.gif Idėja gera, tik pagal įstatymą nelabai įgyvendinama.

Tai ką nežinote kam įstatymai sukurti? Blogiausiu atveju galimas, ūkininko sodybą U formos ant pigesnės žemės įkurti. hi.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 04, 16:14)
nu mano kaip tik toks

Tik neperdėk (kirtis paskutiniame skiemenyje) biggrin.gif Labai gerai paskaičiuotas tas tavo namas - optimum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 04, 16:56)
Tik neperdėk (kirtis paskutiniame skiemenyje) biggrin.gif Labai gerai paskaičiuotas tas tavo namas - optimum  mirksiukas.gif

Taip AD. Tik va, pas su savimi, niekaip negali susitvarkyti.. biggrin.gif
Atsakyti

Visus su praejusiomis sventemis 4u.gif

Gal kas galit paprotinti apie stogo tarpines mirksiukas.gif Kokias jus dejotes g.gif Ar visos jos porolonines g.gif Kazkaip itartinai jos mums atrodo doh.gif
Atsakyti