Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS! - 2

QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 12 29, 20:26)
Ar ji susiurbe dulkes, ir nereikia valyti?
Jeigu ši sistema kainuoja 3-6 tūkstančiai, galima pasidomėti..., bet operacines namie manau tikėtis nevertų.... reikės valyti dulkes. Jei ji įperkama ir atlieka labai gerai  funkcijas, kažkodėl man atrodo  nėra tokia papuleri , kaip pvz. rekoperacinė sistema.

Na ji išsiurbia šiukšles/dulkes su tuo siurbliu (bet man tai vis tiek vargas atrodo, ar baisiai jau ten didelis skirtumas, su paprastu siurbliu ar su tokiu siurbt g.gif ), o paskui dar plauna grindis.
Dėl kainos parodoj domėjausi, tai jei neklystu sakė nuo 5 kLt, bet jeigu nori jau patogiai ir gerai pasidaryt - tai apie 10 kLt kainuotų. Nu man mažai komforto kažkaip už tokią kainą. Galvoju kad robotukas gal labiau apsimokėtų, jis bent jau dirba pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Štotkas @ 2012 12 29, 21:31)
Va esminis klausimas, jei aš neesu savininkas, ar galiu kažkokiu būdu kreiptis į savivaldybę ir klausti "ar galima šioje vietoje keisti paskritį?" Sklypo plotas 7 arai.

Sorry, aš su savo problema įsibroviau į jūsų kolektyvą  doh.gif

Jūs gal ir negalite, jie tikrai gali galite nuvažiuoti pasikalbėti su Direktore. viską jums paaiškins.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 12 29, 22:06)
Jūs gal ir negalite,  jie tikrai gali galite nuvažiuoti pasikalbėti su Direktore. viską jums paaiškins.

Ačiū.

Dar klausimas, kokio dydžio kambarius planavote vaikams? Dar mąstome atsarginį variantą pirkti pastatytą namą-kotedžą, bet tas kuris tiktų pagal vietą, turi tik po 10-11 kv miegamuosius, ar tokio dydžio pakanka pastatyti lovą, stalą ir spintą normaliai? Tarkim drabužinė yra atskira patalpa, tai kambariuose didelių spintų nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Štotkas @ 2012 12 30, 00:06)
Ačiū.

Dar klausimas, kokio dydžio kambarius planavote vaikams? Dar mąstome atsarginį variantą pirkti pastatytą namą-kotedžą, bet tas kuris tiktų pagal vietą, turi tik po 10-11 kv miegamuosius, ar tokio dydžio pakanka pastatyti lovą, stalą ir spintą normaliai? Tarkim drabužinė yra atskira patalpa, tai kambariuose didelių spintų nereikia.

Jeigu, mano asmenine nuomone, ar užtenka?........ man ne, neužtenka, minim reikėtų nuo 12kv.m , jeigu dar rašote, kad normaliai, tai dar ir tiek mažai. Bent jau apie 15-16kv.m. smile.gif Pastatyti lova, pustali galima ir 8kv.m. bet doh.gif
Na mano subjektyvią nuomone, name reikalavimai turėtų skirtis ir nelikti, tokie kaip bute....
P.S tas klausimas labai individualus, gal kam ir 10kv.m. gana.
Atsakyti
pas mus vaikino kambarys 14 kv/m pakanka, bet mažesnio nesinorėtu mirksiukas.gif

na va gyvenam jau 25 dienas namuos , viskas lyg ir gerai,dar vežamės iš buto reikalingus daiktus , kuriu prisireikia
gyvenam smile.gif nors ne viskas pabaigta taip kaip turi būti , truksta kelių dalykėlių , virtuvės baldų ir šiaip kelių baldelių, kuriuos dar tikrinamės ko norėsim ir kokių , bet viskas gerai smile.gif
trukumų lyg dar neišlindo, padaryta lyg ir neblogai, tik namuos labai sausa , nepriprantam, bute buvo drėgna, reik vežtis akvariumus , jei tai nepagelbės galvosim apie drėkintuvus
dabar jau biški pakeisčiau namą , būtu kitoks blush2.gif , bet ką darysi teks gyvent tokiam smile.gif

taigi Didelis DĖKUI visiems už pasidalijimą informacija kuri mums tikrai daug pagelbėjo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 30 gruodžio 2012 - 10:16
QUOTE(Augė @ 2012 12 30, 10:03)
taigi Didelis DĖKUI visiems už pasidalijimą informacija kuri mums tikrai daug pagelbėjo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pirmiausia, SVEIKINU!!!!! O dekoti reikia Jums, kad labai mielai ir draugiskai dalinotes informacija. Ech, daugiau tokiu nariu smile.gif
Tikiuosi Jusu padekojimas nereiskia atsisveikinimo ? schmoll.gif

Butu malonu isgirsti, ka dabar darytumet kitaip, jei statytumet..smile.gif

Siandien supratau, kad reikia parasyti 5000 postu, tada namas atsiras smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man dar kokie 4500 liko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 30 gruodžio 2012 - 10:54
QUOTE(Štotkas @ 2012 12 29, 21:13)
ne, ten ne žemės paskirties, su žemės viskas aišku, užtrunka apie metus keitimas. Anksčiau gi visi ūkininko pažymėjimus išsiimdavo ir statydavo. Čia kitas atvejis. Ta žemė miesto teritorijoj, vos kelių arų ir paskirtis KITA, bendra ar pan, Ten panašu, kad rekriacinė zona ar pan. Va toks negirdėtas variantas. Eisiu pasiganyti po jūsų nuorodą, ačiū. O kad reiks detalaus plano, tiek išsiaiškinom. Tik va kaip neesat savininku išsiaiškinti ar išvis ten toje vietoje gali būti keičiama paskirtis, nes būna tokių zonų, kur paskirties nieks neleis keisti.  doh.gif

Pasiziurekit sklypo registro duomenu israse - jei dokumentai nelabai seni,tuomet tas KITA gali reiksti namu valda. Mano sklypo dok taip surasyta:pagrindine tiksline naudojimo paskirtis-KITA, tada - naudojimo budas: gyvenama teritorija, naudojimo pobudis - mazaauksciu gyvenamuju namu statyba.
Del galima-negalima paskirti keist - internete galbut yra bendrasis miesto planas, jame teritorijos, kur paskirti keisti galima, suzymetos (rudoji zona:)).
Radau bendro plano koncepsija-kaunas pasirodo nepasitvirtines lyg, bet mazdaug orientuotis kas ir kaip galima g.gif :
http://www.kaunas.lt...x.php?767535756
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 30 gruodžio 2012 - 11:28
QUOTE(vilnera @ 2012 12 30, 12:21)
Pasiziurekit sklypo registro duomenu israse - jei dokumentai nelabai seni,tuomet tas KITA gali reiksti namu valda. Mano sklypo dok taip surasyta:pagrindine tiksline naudojimo paskirtis-KITA, tada - naudojimo budas: gyvenama teritorija, naudojimo pobudis - mazaauksciu gyvenamuju namu statyba.
Del galima-negalima paskirti keist - internete galbut yra bendrasis miesto planas, jame teritorijos, kur paskirti keisti galima, suzymetos (rudoji zona:)).
Radau bendro plano koncepsija-kaunas pasirodo nepasitvirtines lyg, bet mazdaug orientuotis kas ir kaip galima  g.gif :

zona ten žalia, kiek plane žiūrėjm, spėju atmesiu tą variantą, nes iki kapinių ten nėra nei 100 metrų, kažkaip suabejojom dėl sanitarinės zonos, ji lyg turėtų būti mažiausiai 100.

Robertinai, man irgi atrodo, kad 10 mažai, vadinasi su mano nuomone viskas gerai.

Auge, labai gaila, kad man nerodo foto iš jūsų blogo. Mes galvojam, jei visgi apsispręsim statyti, tai karkasą, tikriausiai turėčiau perskaityti visas temas ir dar karkasinių temą, bet jei galima paklausiu trumpai:
1. Ar jūs pirkot karkasinį tiesiai iš kokio stambaus gamintojo- statytojo ar darėtės patys?
2. Ką darytumėt kitaip, bent trumpai?
3. Jei iš statytojo, kaip būna su statybų leidimais ir paskola?

Jei įkyrėjau, varykit mane iš čia blush2.gif

ačiū visiems už patarimus.
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2012 12 30, 12:21)
Radau bendro plano koncepsija-kaunas pasirodo nepasitvirtines lyg, bet mazdaug orientuotis kas ir kaip galima  g.gif :

pasirodo ten ne žalia zona, pilka, tai išvis skirta inžinieriams tinklams. Na nebesvarbu, vistiek nusprendėm, kad ten sklypo neimsim, tęsim paieškas kitur. Ačiū labai už nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 29, 17:14)

P.S. klausimas i panasia puse - ka galvojat apie centrini siurbli? kazkaip nesigirdi, kad forumieciai darytusi. Juk is principo - patogus daiktas? ir tipo labai gerai, kad dulkes is karto meta lauk - nesuka ore kambaryje kaip kad daro iprasti siurbliai. Bet kokie minusai tos sistemos sienose ar grindyse?

aš labai jo norėjau, buvau surengusi konkursą kokioms 5 firmoms- pašte turėčiau rasti info jei įdomu - bet nesuradom kaip suderint jį su mūsų namu. abidna da slioz po šiai dienai man. įdomiausia, kad kai pasakėm ne, niekas į akis nebelindo g.gif
mano draugė namie turi, labai džiaugiasi 4u.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 30, 14:31)
aš labai jo norėjau, buvau surengusi konkursą kokioms 5 firmoms- pašte turėčiau rasti info jei įdomu - bet nesuradom kaip suderint jį su mūsų namu. abidna da slioz po šiai dienai man. įdomiausia, kad kai pasakėm ne, niekas į akis nebelindo  g.gif
mano draugė namie turi, labai džiaugiasi  4u.gif

v.

blyn nu va ir mane suvelet smile.gif, jau dziaugiaus, kad forumieciai padejo neigiamai nuspresti, o dabar vel pamastymuose doh.gif doh.gif doh.gif

Viliene ir Viliene v. - apsispreskit, norejot Jus jo ir ne, klaida tai, kad jo neturit ar ne klaida - ir atsakyma man pasakykit smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geru Jums nauju metu:)
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 12 30, 11:03)
pas mus vaikino kambarys 14 kv/m pakanka, bet mažesnio nesinorėtu  mirksiukas.gif

na va gyvenam jau 25 dienas namuos , viskas lyg ir gerai,dar vežamės iš buto  reikalingus daiktus , kuriu prisireikia
gyvenam smile.gif nors ne viskas pabaigta taip kaip turi būti , truksta kelių dalykėlių , virtuvės baldų ir šiaip kelių baldelių, kuriuos dar tikrinamės ko norėsim ir kokių , bet viskas gerai smile.gif
trukumų lyg dar neišlindo, padaryta lyg ir neblogai, tik namuos labai sausa , nepriprantam, bute buvo drėgna, reik vežtis akvariumus , jei tai nepagelbės galvosim apie drėkintuvus
dabar jau biški pakeisčiau namą , būtu kitoks  blush2.gif , bet ką darysi teks gyvent tokiam smile.gif

taigi Didelis DĖKUI visiems už pasidalijimą informacija kuri mums tikrai daug pagelbėjo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu su naujais šiltais namučiais, Ačui Jums už malonų bendravimą, nepamirškite mūsų.. ir mes jums privačiai, parašysime laikas nuo laiko. biggrin.gif
Atsakyti
apie siurblį ir mes galvojom, bet pasianalizavę nusprendėm, kad nereikia mums siurblio už 6 štukas litų smile.gif pirminė idėja sužavėjo, bet poto kažkaip aprimau, nieko ten stebuklingo mano nuomone nėra tame siurblyje (beje kaimynas turi ir nenaudoja sako načiort ta žarna tampyti reikia, paprasčiau paprastą siurbliuką įsijungti ir prasiurbt). Taigi nuomonės labai dviprasmiškos, teisybės vienos nėra, ar verta ar ne bala žino smile.gif

AD kad namai statytusi nuo postų kiekio būtų super biggrin.gif

Atsakyti