QUOTE(vilnera @ 2012 12 30, 12:21)
Pasiziurekit sklypo registro duomenu israse - jei dokumentai nelabai seni,tuomet tas KITA gali reiksti namu valda. Mano sklypo dok taip surasyta:pagrindine tiksline naudojimo paskirtis-KITA, tada - naudojimo budas: gyvenama teritorija, naudojimo pobudis - mazaauksciu gyvenamuju namu statyba.
Del galima-negalima paskirti keist - internete galbut yra bendrasis miesto planas, jame teritorijos, kur paskirti keisti galima, suzymetos (rudoji zona:)).
Radau bendro plano koncepsija-kaunas pasirodo nepasitvirtines lyg, bet mazdaug orientuotis kas ir kaip galima
:
http://www.kaunas.lt...x.php?767535756
zona ten žalia, kiek plane žiūrėjm, spėju atmesiu tą variantą, nes iki kapinių ten nėra nei 100 metrų, kažkaip suabejojom dėl sanitarinės zonos, ji lyg turėtų būti mažiausiai 100.
Robertinai, man irgi atrodo, kad 10 mažai, vadinasi su mano nuomone viskas gerai.
Auge, labai gaila, kad man nerodo foto iš jūsų blogo. Mes galvojam, jei visgi apsispręsim statyti, tai karkasą, tikriausiai turėčiau perskaityti visas temas ir dar karkasinių temą, bet jei galima paklausiu trumpai:
1. Ar jūs pirkot karkasinį tiesiai iš kokio stambaus gamintojo- statytojo ar darėtės patys?
2. Ką darytumėt kitaip, bent trumpai?
3. Jei iš statytojo, kaip būna su statybų leidimais ir paskola?
Jei įkyrėjau, varykit mane iš čia
ačiū visiems už patarimus.
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2012 12 30, 12:21)
Pasiziurekit sklypo registro duomenu israse - jei dokumentai nelabai seni,tuomet tas KITA gali reiksti namu valda. Mano sklypo dok taip surasyta:pagrindine tiksline naudojimo paskirtis-KITA, tada - naudojimo budas: gyvenama teritorija, naudojimo pobudis - mazaauksciu gyvenamuju namu statyba.
Del galima-negalima paskirti keist - internete galbut yra bendrasis miesto planas, jame teritorijos, kur paskirti keisti galima, suzymetos (rudoji zona:)).
Radau bendro plano koncepsija-kaunas pasirodo nepasitvirtines lyg, bet mazdaug orientuotis kas ir kaip galima
:
http://www.kaunas.lt...x.php?767535756
pasirodo ten ne žalia zona, pilka, tai išvis skirta inžinieriams tinklams. Na nebesvarbu, vistiek nusprendėm, kad ten sklypo neimsim, tęsim paieškas kitur. Ačiū labai už nuorodą.