Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS! - 2

QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 12 28, 22:36)
O ką  dar daro apart chemijos? smile.gif

Gal baisiaisia kad nieko nedaro biggrin.gif man lt viesbuciuose druskininkuose ir palangoje slykstu basom vaikscioti....pati esu dirbus viesbutyje gilioje jaunysteje, tai kaip kilimai stebuklingai priziurimi viesbuciuose zinau puikiai smile.gif
Atsakyti
o kai dar pagalvoji, ką klientai daro viešbučių lovose doh.gif ką ten kilimai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 12 28, 21:36)
O ką  dar daro apart chemijos? smile.gif

Tai be chemijos nieko daugiau ir nedaro. Tiesiog visa ta chemija kilimuose ir lieka. Pavaikštai basom po tokį kilimą - va kojų vakare plautis ir nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 28, 22:33)
o kai dar pagalvoji, ką klientai daro viešbučių lovose doh.gif  ką ten kilimai... lotuliukas.gif

Kai pagalvojau apsisprendziau - arba metu nafig darba arba veziosiuosi su savim lova smile.gif

Kokiose nuodemingose lovose praleidziu savo gyvenima?

P.S. klausimas i panasia puse - ka galvojat apie centrini siurbli? kazkaip nesigirdi, kad forumieciai darytusi. Juk is principo - patogus daiktas? ir tipo labai gerai, kad dulkes is karto meta lauk - nesuka ore kambaryje kaip kad daro iprasti siurbliai. Bet kokie minusai tos sistemos sienose ar grindyse?

Gal Jus visi robotus turesit ir jie atstos tai? ar rekuperatorius naudosit dulkes siurbti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 29, 17:14)
Kai pagalvojau apsisprendziau - arba metu nafig darba arba veziosiuosi su savim lova smile.gif

Gal Jus visi robotus turesit ir jie atstos tai? ar rekuperatorius naudosit dulkes siurbti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lovos neužteks, juk per KILIMĄ į lovą eisi! lotuliukas.gif Palapinę nuo šiol vežiosiuosi biggrin.gif

Mums nepavyko "suženyti" vėdinimo ir centrinio siurblio, neradau (gal blogai ieškojau) recirkuliacinės siurbimo sistemos, o sistema, kuri >1000m3/h meta per skylę sienoj nereikalinga (skažėm drūžno - n.n.). Iš kitos pusės - už vidutinišką siurbimo sistemą išeina du vidutiniški robotai (siurbiantis ir plaunantis) tai vėlgi n.n.
Papildyta:
ar rekuperatorius naudosit dulkes siurbti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip beatrodytų keista, bet šalinamo oro filtras jau tris kart valytas ir vistiek prasčiau atrodo - traukia rekupas brudą iš namų, traukia!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 29 gruodžio 2012 - 17:15
Buvo toks prie manęs priskretęs su savo "centrine dulkių nusiurbimo sistema". doh.gif tiesa sakant nelabai domėjausi ar ji ten ką susurbe. Paskui vėliau, kaip sužinojau statybininkai mano telefoną davė, pasirodo jis po objektus važinėja ir klientūra šaudo. Tik, tik sienas mūryti man pradėjo, o jis jau tą savo sistema bruka kas antrą savaitę.. biggrin.gif . Nu patikėkite koks įkyrus pasitaikė, kol paraidžiui (eik na.....) dukart nepakartojau, niekaip atsikratyti jo negalėjau.
Žinotų AD - jis, kad apie dulkiu sistema pasidomėjai....... laikykis. biggrin.gif
Aišku bet galima pasidomėti, kiek ten naudos iš tos reklamos...
Atsakyti
Sveiki,

šiandien begooglinat radau keletos kauniečių statybininkų blogus, sakau gal ir jūsų kurio ten yra, nes pas vieną Auges radau 4u.gif Tada šovė mintis galvon, gal jūs kas žinot, ko dėdė googlas man negalėjo padėt. Gal kas pirkot žemę BENDROS paskirties ir bandėte ją pakeisti? Kiek laiko užima ir kiek kainuoja? Veiksmas - Kauno miesto teritorija.
Papildyta:

Kokiose nuodemingose lovose praleidziu savo gyvenima?

P.S. klausimas i panasia puse - ka galvojat apie centrini siurbli? kazkaip nesigirdi, kad forumieciai darytusi. Juk is principo - patogus daiktas? ir tipo labai gerai, kad dulkes is karto meta lauk - nesuka ore kambaryje kaip kad daro iprasti siurbliai. Bet kokie minusai tos sistemos sienose ar grindyse?

Gal Jus visi robotus turesit ir jie atstos tai? ar rekuperatorius naudosit dulkes siurbti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes žinoma neturime dar nieko, bet turiu pažįstamus žmones, kurie name turi centrinį siurblį. Kiek teko stebėti - tikrai patogu, bet prieš 12-13 metų už šį patogumą jie sumokėjo apie 50 K. Kiek kainuoja dabar - neįsivaizduoju. Minusas - reikia pakloti nemažai vamzdžių, jei nori, kad būtų visose patalpose, tokia mano stebėtojo patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Štotkas @ 2012 12 29, 20:24)
Sveiki,

šiandien begooglinat radau keletos kauniečių statybininkų blogus, sakau gal ir jūsų kurio ten yra, nes pas vieną Auges radau  4u.gif Tada šovė mintis galvon, gal jūs kas žinot, ko dėdė googlas man negalėjo padėt. Gal kas pirkot žemę BENDROS paskirties ir bandėte ją pakeisti? Kiek laiko užima ir kiek kainuoja? Veiksmas - Kauno miesto teritorija.

Tikriausiai turėjote galvoje, žemės ūkio paskirties žemę, tokios paskirties žemėje galima statyti tik suformavus ūkininko sodybą, su trimis pastatais (jei sklypo plotas ne mažiau nei 50 arų, kol kas šiai dienai ) kitu atveju, reikia keisti paskirtį, pagal detalųjį planą.( t.y į namų valdą )
Žinokite mane kiek domino šis klausimas radau šiokios tokios informacijos
čia
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 29, 16:14)

Mano pažįstama turi, tai baisiai patenkinta ir man primygtinai rekomenduoja, kad būtinas daiktas namie. Bet manęs neįtikina kažkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 12 29, 20:40)
Tikriausiai turėjote galvoje, žemės ūkio paskirties žemę, tokios paskirties žemėje galima statyti tik suformavus ūkininko sodybą,  su trimis pastatais (jei sklypo plotas ne mažiau nei 50 arų, kol kas šiai dienai ) kitu atveju, reikia keisti paskirtį, pagal detalųjį planą.( t.y į namų valdą )
Žinokite mane kiek  domino šis klausimas radau šiokios tokios informacijos
  čia

ne, ten ne žemės paskirties, su žemės viskas aišku, užtrunka apie metus keitimas. Anksčiau gi visi ūkininko pažymėjimus išsiimdavo ir statydavo. Čia kitas atvejis. Ta žemė miesto teritorijoj, vos kelių arų ir paskirtis KITA, bendra ar pan, Ten panašu, kad rekriacinė zona ar pan. Va toks negirdėtas variantas. Eisiu pasiganyti po jūsų nuorodą, ačiū. O kad reiks detalaus plano, tiek išsiaiškinom. Tik va kaip neesat savininku išsiaiškinti ar išvis ten toje vietoje gali būti keičiama paskirtis, nes būna tokių zonų, kur paskirties nieks neleis keisti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Štotkas: 29 gruodžio 2012 - 20:15
QUOTE(manjana @ 2012 12 29, 20:40)
Mano pažįstama turi, tai baisiai patenkinta ir man primygtinai rekomenduoja, kad būtinas daiktas namie. Bet manęs neįtikina kažkaip  g.gif

Ar ji susiurbe dulkes, ir nereikia valyti?
Jeigu ši sistema kainuoja 3-6 tūkstančiai, galima pasidomėti..., bet operacines namie manau tikėtis nevertų.... reikės valyti dulkes. Jei ji įperkama ir atlieka labai gerai funkcijas, kažkodėl man atrodo nėra tokia papuleri , kaip pvz. rekoperacinė sistema.
Papildyta:
QUOTE(Štotkas @ 2012 12 29, 21:13)
ne, ten ne žemės paskirties, su žemės viskas aišku, užtrunka apie metus keitimas. Anksčiau gi visi ūkininko pažymėjimus išsiimdavo ir statydavo. Čia kitas atvejis. Ta žemė miesto teritorijoj, vos kelių arų ir paskirtis KITA, bendra ar pan, Ten panašu, kad rekriacinė zona ar pan. Va toks negirdėtas variantas. Eisiu pasiganyti po jūsų nuorodą, ačiū. O kad reiks detalaus plano, tiek išsiaiškinom. Tik va kaip neesat savininku išsiaiškinti ar išvis ten toje vietoje gali būti keičiama paskirtis, nes būna tokių zonų, kur paskirties nieks neleis keisti.  doh.gif

A, soryy aišku "kita, bendra, kažkokia" paskirtis, tik kiek žinau, tie keli arai- tai kiek?... ar yra 4a. neesu tikras, bijau suklaidinti, atrodo galima suformuoti gyvenamosios paskirties sklypą nuo 4 arų. O ar leidžiama iš viso ten keiti paskirti, sužinosite savivaldybėje bendrajame plane.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 12 29, 21:26)
Ar ji susiurbe dulkes, ir nereikia valyti?
Jeigu ši sistema kainuoja 3-6 tūkstančiai, galima pasidomėti..., bet operacines namie manau tikėtis nevertų.... reikės valyti dulkes. Jei ji įperkama ir atlieka labai gerai  funkcijas, kažkodėl man atrodo  nėra tokia papuleri , kaip pvz. rekoperacinė sistema.
Papildyta:

A, soryy aišku "kita, bendra, kažkokia" paskirtis, tik kiek žinau, tie keli arai- tai kiek?... ar yra 4a. neesu tikras, bijau suklaidinti, atrodo galima suformuoti gyvenamosios paskirties sklypą nuo 4 arų. O ar leidžiama iš viso ten keiti paskirti, sužinosite savivaldybėje bendrajame plane.

Va esminis klausimas, jei aš neesu savininkas, ar galiu kažkokiu būdu kreiptis į savivaldybę ir klausti "ar galima šioje vietoje keisti paskritį?" Sklypo plotas 7 arai.

Sorry, aš su savo problema įsibroviau į jūsų kolektyvą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Štotkas: 29 gruodžio 2012 - 20:32