QUOTE(manjana @ 2012 12 29, 20:40)
Mano pažįstama turi, tai baisiai patenkinta ir man primygtinai rekomenduoja, kad būtinas daiktas namie. Bet manęs neįtikina kažkaip
Ar ji susiurbe dulkes, ir nereikia valyti?
Jeigu ši sistema kainuoja 3-6 tūkstančiai, galima pasidomėti..., bet operacines namie manau tikėtis nevertų.... reikės valyti dulkes. Jei ji įperkama ir atlieka labai gerai funkcijas, kažkodėl man atrodo nėra tokia papuleri , kaip pvz. rekoperacinė sistema.
Papildyta:
QUOTE(Štotkas @ 2012 12 29, 21:13)
ne, ten ne žemės paskirties, su žemės viskas aišku, užtrunka apie metus keitimas. Anksčiau gi visi ūkininko pažymėjimus išsiimdavo ir statydavo. Čia kitas atvejis. Ta žemė miesto teritorijoj, vos kelių arų ir paskirtis KITA, bendra ar pan, Ten panašu, kad rekriacinė zona ar pan. Va toks negirdėtas variantas. Eisiu pasiganyti po jūsų nuorodą, ačiū. O kad reiks detalaus plano, tiek išsiaiškinom. Tik va kaip neesat savininku išsiaiškinti ar išvis ten toje vietoje gali būti keičiama paskirtis, nes būna tokių zonų, kur paskirties nieks neleis keisti.
A, soryy aišku "kita, bendra, kažkokia" paskirtis, tik kiek žinau, tie keli arai- tai kiek?... ar yra 4a. neesu tikras, bijau suklaidinti, atrodo galima suformuoti gyvenamosios paskirties sklypą nuo 4 arų. O ar leidžiama iš viso ten keiti paskirti, sužinosite savivaldybėje bendrajame plane.