Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS! - 2

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 28, 16:37)
arba man su jais gyvenime nesisekė arba aš koks nors tinginys arba vis su nekokybiškais susidurdavau, bet asmeniškai aš prieš bet kokius kilimus namie. nebent nedidelis svetainėje po/apie stalą.
nebent dar variantas juos keisti bent jau kartą į metus .......
tai jeigu kada nors kviesiuosi į svečius - nusiteikite kad ten kilimų minkštumo nepasisegs pajusti  lotuliukas.gif

Čia Jūs apie Kilimus (po stalu) ar apie Kiliminę dangą?
Oooo, pasirodo galimas atvejis, kad su Jumis pavyks atlikti kilimų minkštumo testą? thumbup.gif
Man asmeniškai kiliminė prigijo nuo viešbučių - ne kartą teko išbandyti ir įvertinti teigiamai. Svetainėje, ypač su mažom atžalom, kiliminė būtų tragedija, bet miegamuosiuose, kur tenka basomis pasivaikščiot, nežinau geresnės dangos.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 28, 16:56)
Čia Jūs apie Kilimus (po stalu) ar apie Kiliminę dangą?
Oooo, pasirodo galimas atvejis, kad su Jumis pavyks atlikti kilimų minkštumo testą? thumbup.gif
Man asmeniškai kiliminė prigijo nuo viešbučių - ne kartą teko išbandyti ir įvertinti teigiamai. Svetainėje, ypač su mažom atžalom, kiliminė būtų tragedija, bet miegamuosiuose, kur tenka basomis pasivaikščiot, nežinau geresnės dangos.

Mano nuomone del kilimu irgi suformavo viesbuciai
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 12 28, 16:24)
Mano nuomone del kilimu irgi suformavo viesbuciai

o Jūs pamėginkite tokiame viešbutyje suorganizuoti nedideli vakarėlį mirksiukas.gif na tokį pakankamai linksmą mirksiukas.gif ir ryte kritiškai įvertinkite kiliminės dangos stovį doh.gif o jei ji dar gražiai šviesi ax.gif
Atsakyti
tokioms visuomeninės paskirties biggrin.gif patalpoms turėtų būti speciali danga, atlaikanti vakarėlius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 28, 17:36)
o Jūs pamėginkite tokiame viešbutyje suorganizuoti nedideli vakarėlį  mirksiukas.gif  na tokį pakankamai linksmą  mirksiukas.gif  ir ryte kritiškai įvertinkite kiliminės dangos stovį doh.gif  o jei ji dar gražiai šviesi  ax.gif

Na jus pasirodot audringai leidziat vakarus miegamajame :-) deciau kilimine danga tik miegamajame arba kamstine danga nors kilimine vistiek jaukiau
Atsakyti
Pakankamas jaukumas ir nuo siltu grindu, o kilimu niekur nedesiu del dulkiu, kurios tuose kilimuose tik kaupiasi su laiku.
Atsakyti
Teks įsigyti dulkių siurblį, kad išsiurbtumėte dulkes su laiku biggrin.gif
Dulkių su laiku siurblys blink.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 28, 20:47)
lotuliukas.gif

O gal eina dulkes susiurbti ? kaip nors rekuperatoriaus pagalba. Jeigu gerai sukelti , (vaikų pagalba) biggrin.gif ant pilno galingumo rekuperatorių dar filtrus kiek dažniau pakaitalioti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 28, 20:47)
lotuliukas.gif

Dulkiu siurblysnis kilimo neisvalo, netiku stebuklingais siurbliais, o kilimai dulkiu akumuliacines smile.gif
Atsakyti
Kilimai yra baisu smile.gif O jeigu žinotumėt, ką viešbučiuose su jais daro, kad jie padoriai atrodytų, tai basi ant jų nelaipiotumėt biggrin.gif
Atsakyti
Tai štai iš kur man stresas, kas kart į viešbutį įžengdamas jaučiuosi nejaukiai...blin kaip ne namie...pasirodo tai nuo kilimams taikomų gražinimo procedūrų!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 12 28, 22:22)
Kilimai yra baisu smile.gif O jeigu žinotumėt, ką viešbučiuose su jais daro, kad jie padoriai atrodytų, tai basi ant jų nelaipiotumėt biggrin.gif

O ką dar daro apart chemijos? smile.gif
Atsakyti