QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 12 06, 18:14)
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 06, 12:49)
Kiek laiko trukai, kada atejo galvoje virsmas? Primesiu, kada laukti is R125 naujienu apie SS (cia ne naciu organizacija; Silumos Saltinis arba Silumos Siurblys tiesiog sudetinga plansete su lietuvisku raidynu, sorry)
Asmeniskai as bijau issiziot, jau visi zino ka parasysiu tai kam zmonems kartot tai, kas bus priesinga ju nuomonei ir isitikinimams, pasirodys nemalonu...todel dabar Jusu eile pasidalinti apie ta "nusvitima" is asmenines patirties, as galesiu papildyti ir paantrinti.
R125
tep, tep tikrai stengsiuosi per anksti katilų neprisipirkti. Ot gerai, gerai...... KJKG Kolega galvotas ras patį geriausia sprendimą ir nušvies kaip saulė man protą..
Galbūt nereikės tų kankaniukų barstyti.
mano atveju buvo kiek kitaip, nes galvoti pradėjau, kol nebuvau atradęs SM'o, todėl pamąstymų buvo visokių ir daug. Kai įsibroviau pas Jus - procesas pagreitėjo kokius 12,5 karto, nes akytės prasiplėtė (vien kiek informacijos čia radau). bendroje sumoje blaškiausi kokius metelius (su pauzėm). Neperšu ir neatkalbinėju nuo granulinio ar malkinio ar dujinio, tiesiog rekomenduočiau pasidomėti ir įsivertinti savo norus bei galimybes.
Idealu būtų kokias dvi savaites (per šalčius) pas ką nors pagyventi ir "padirbėti" kuriku prie bet kokio KKK, bent jau man užteko pastebėti šį procesą ir tai tikrai padėjo nusiimti pardavėjų/vartotojų kabinamus makaronus.