QUOTE(Brella @ 2012 12 23, 10:55)
Kaina labai reali,
siurblys visai nieko. Patingėjau gilintis į hidraulines schemas, ar atskirti karšto vandens ir šildymo kontūrai, bet lietuviškai žiemai įrenginys tinkamas.
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2012 12 23, 02:39)
O tai kur ieskot?
Kas pasaulyje pigiausias gamintojas?
nors kaip matome būna "stebuklų" ir ne taip toli.
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 12 23, 12:33)
Ačiū. su paskaičiavimais man per sudėtinga, teks pasitikėti šilumininkais. Bet 6kw jums reikia. sąlyginai ŠS mažo galingumo... Esu svarstymo stadijoje.
Lyg minėjote kad jau skaičiuoja nuostolius??? Juk ne kosmosas, pora valandų pilnai turi užtekt - ar jau turite rezultatus?
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2012 12 23, 12:58)
Ss neturim, ss noreciau tureti temperaturAi iki kokiu -5 o poto persijungti dujas,
Siaip dziaugsiuos labai beviele sistema,
Truputi himaroini jūsų norai, kam tas paliegelis kad veiktų iki pirmo vos apčiuopiamo
šaltuko?
Kad jau dėti - tai iki -20C, kad daiktas o ne žaislas būtų...
Jūs juk turite kondiškę - ją pakeitus normaliu inverteriniu oras-oras jau turėtumėte neblogą paspirtį leidžiančią nejungti dujų/jungti tik vandeniui ruošti, ir vėsinančiu vasarą...
Dabar dar oras-vanduo įsidėsite, tai ne namai, bet šildymo prietaisų laboratorija
kaip tai neracionaliai gaunas...
Papildyta:
QUOTE(DEU @ 2012 12 23, 13:00)
Man tokia eretiška mintis irgi galvoje sukasi - apipurkšti mūrą 3 - 5 cm kietomis putomis, o paskui sudėti vatą. Būtų užtikrintas sandarumas, vata apsaugota nuo garų. Polistirolo klijavimą įsivaizduoju labai miglotai.
Mintai ar purškiant tokį ploną sluoksnį nekilo kokių techninių problemų? Kokį ploniausią jie sutinka purkšti?
O kaip vata apsaugosite nuo isores dregmes? Ventiliaciniu tarpu?