Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS! - 2

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 19, 18:46)
bent pas mane 0 sniego ant stogo. Pusto stipriai. niekas neuzsilaiko.

O prūdas dar matyt? Ar jau sulygino su šlaitais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 19, 17:51)
O prūdas dar matyt? Ar jau sulygino su šlaitais? biggrin.gif

Siandien pirmas krikstas.... teko pabendrauti su senbuve kaimyne, kuri deja deja, visiskai priesais mano nama (kitoj gavteles pusej). Shakes.... Tokios neapykantos as dar nemaciau. Nuo pirmos pazinties. Isdejo i visas suns dienas, iskeike, iskoliojo, parsu isvadino ir t.t. Cia vietoj laba diena. Visaip galvojau, is kur tas senbuviams pyktis? Viena mintis galvoj persasi, kitaip paaiskinti as negaleciau.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 19, 19:05)
Siandien pirmas krikstas.... teko pabendrauti su senbuve kaimyne, kuri deja deja, visiskai priesais mano nama (kitoj gavteles pusej). Shakes.... Tokios neapykantos as dar nemaciau. Nuo pirmos pazinties. Isdejo i visas suns dienas, iskeike, iskoliojo, parsu isvadino ir t.t. Cia vietoj laba diena. Visaip galvojau, is kur tas senbuviams pyktis? Viena mintis galvoj persasi, kitaip paaiskinti as negaleciau.

blink.gif blink.gif va čia tai pasaulio pabaiga doh.gif

šiandien doh.gif atėjo tušinuko pirkt diedukas,.... nu tokio pyktumo iš žmogaus nesu mačius - matot tokio, grynai tokio db pirkt nėra... tai i sako man kita pardavėja, - tikrai pasaulio pabaiga... tikrai, gal ir tau AnaDeizy panašiai...

v.

Papildyta:

Čia lapėse ar pas ivanauską? Kad jau durnė papuolė - nepagydysi, nesinervuok, siųsk "po dalše". Tikiuosi ivanausko - tai išsikraustysi o ji tegul užs... grabais 4u.gif
Juk negali pasauly būti tik geri, sąžiningi, linksmi ir paslaugūs žmonės, kažkam tenka ir brudu būti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 19, 18:16)
blink.gif  blink.gif  va čia tai pasaulio pabaiga  doh.gif

šiandien doh.gif  atėjo tušinuko pirkt diedukas,.... nu tokio pyktumo iš žmogaus nesu mačius - matot tokio, grynai tokio db pirkt nėra...  tai i sako man kita pardavėja, - tikrai pasaulio pabaiga... tikrai, gal ir tau AnaDeizy panašiai...

viskas su manim gerai. Beda kad ne Ivanauske. Lapese. Tiesiog bendra apatija apeme. Kazkaip statai nama, tikiesi....kad gyvensi gerai ir graziai. O cia va tau... ne visi dziaugsmais gyvena, baisi neapykanta ir pavydas. Pasiunciau as pabaigoj, nebesusivaldziau. Problema tik viena, kad tai vienas is 3 kaimynu su kuriais besiriboja mano sklypas. Kiti du naujakuriai.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 19, 13:59)
Sniegas ant stogo - papildoma šiluminė varža!  biggrin.gif

Malonu, kad į viską pozityviai žiūrite. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 12 19, 15:01)
O siaip sniego daug pas jus ant stogu? As kazkaip savo stogo neturejau laiko tvarkyti tai gal jau is dvislaicio vienslaitis patapo arba dvislaitis tik su kraigu ilinkusiu i kita puse

Tikrai prajuokinote.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pas mane vienšlaitis, tai nesuku galvos. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Heli @ 2012 12 19, 15:22)
Help! Puola peles!  doh.gif

Jau garaze buvom issinaikine ir kuri laika ramiai gyvenom. Bet tai ne, negali jos negadint gyvenimo. gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  Atrado jos silta vietele palei silta kanalizacijos vamzdi uzlipa ant lubu ir pilna ju katiline, as net bijau eit pasikurt peciu, nes jos jau pora dienu taip isijaute i seimininkiu vaidmeni, kad man tiesiog paranoja baigia ivaryt. Net katilines duris bijau pradaryt. pirmos dienos rezultatas pagautos 5, vakar 3, siandien dar viena negyva spastuose, o kita gyva aplink vaikstineja, nu krc...

gelbekit, priimu bet kokius patarimus...

Atsiprašau, neturiu patarimo.
Pastebėjimas
.... čia vadinasi privatus gyvenimas nuosavame name.
lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi islindu is pusnu prisiduodu, kad sekesi dazyti sunkokai, tikejausi lengviau..
Finale rezultatu visai patenkinta, 3 sienos ir visos skirtingos medziagos: gipsas, mdp, muras..
aplink landus kur susijungia spalvos biski apterlinau bet nebaisia ryskiai biggrin.gif

o viskas baigesi tuo, kad likau spalvota - terlius zodziu esu biggrin.gif gerai kad tik pradejus susivokiau jog reikia persirengti!

Ai o spalva gavosi ryskoka, bet susigyvensiu, plius padarys lentynas ir nelabai kas is mano darbo liks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 19 gruodžio 2012 - 19:24

Nu taip.
Kaltas , kaltas kad stataisis.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 19, 19:26)
viskas su manim gerai. Beda kad ne Ivanauske. Lapese. Tiesiog bendra apatija apeme. Kazkaip statai nama, tikiesi....kad gyvensi gerai ir graziai. O cia va tau... ne visi dziaugsmais gyvena, baisi neapykanta ir pavydas. Pasiunciau as pabaigoj, nebesusivaldziau. Problema tik viena, kad tai vienas is 3 kaimynu su kuriais besiriboja mano sklypas. Kiti du naujakuriai.

a kuom neįtikai, užstoji saulę?
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 19, 19:26)

Nieko ten tau jos sklypas nesiriboję, jis kitoje keliuko pusėje? Nepergyvenk, AD jeigu pyksta be pagrindo, tegul atsiprašo... smile.gif
..........ir nepergyvenk, ne tu vienas, pas mane trečią dieną statybų inspekcija važiavo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 19 gruodžio 2012 - 19:51
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 19, 18:46)
bent pas mane 0 sniego ant stogo. Pusto stipriai. niekas neuzsilaiko.

O taigi tada visai be reikalo, bus tiek pristiprinta. smile.gif
Juokas juokais, aš be kopėčių nematau, reikės ryt jau lipti žiūrėti kiek pripustyta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 19 gruodžio 2012 - 20:02
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 19, 15:02)
Katino, jums verkiant reikia katino lotuliukas.gif

Katinas menkai padės schmoll.gif Daug geriau kiaunė thumbup.gif

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 19, 18:26)

Pas mus ta pati situacija - 2 iš 3 kaimynų faini, o va treti... doh.gif Nedžiugina ta mintis aišku. Bet tai ką daryt, nebent į vienkiemį kraustytis, bet ir ten iš esmės kaimynų yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 12 19, 21:07)
Katinas menkai padės  schmoll.gif  Daug geriau kiaunė  thumbup.gif

O gal šešką biggrin.gif piktą jūrų šešką? lotuliukas.gif pelės nuo kvapo pabėgs bigsmile.gif
Atsakyti