QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 19, 19:05)
Siandien pirmas krikstas.... teko pabendrauti su senbuve kaimyne, kuri deja deja, visiskai priesais mano nama (kitoj gavteles pusej). Shakes.... Tokios neapykantos as dar nemaciau. Nuo pirmos pazinties. Isdejo i visas suns dienas, iskeike, iskoliojo, parsu isvadino ir t.t. Cia vietoj laba diena. Visaip galvojau, is kur tas senbuviams pyktis? Viena mintis galvoj persasi, kitaip paaiskinti as negaleciau.
va čia tai pasaulio pabaiga
šiandien
atėjo tušinuko pirkt diedukas,.... nu tokio pyktumo iš žmogaus nesu mačius - matot tokio, grynai tokio db pirkt nėra... tai i sako man kita pardavėja, - tikrai pasaulio pabaiga... tikrai, gal ir tau AnaDeizy panašiai...
v.
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 12 19, 19:05)
Siandien pirmas krikstas.... teko pabendrauti su senbuve kaimyne, kuri deja deja, visiskai priesais mano nama (kitoj gavteles pusej). Shakes.... Tokios neapykantos as dar nemaciau. Nuo pirmos pazinties. Isdejo i visas suns dienas, iskeike, iskoliojo, parsu isvadino ir t.t. Cia vietoj laba diena. Visaip galvojau, is kur tas senbuviams pyktis? Viena mintis galvoj persasi, kitaip paaiskinti as negaleciau.
Čia lapėse ar pas ivanauską? Kad jau durnė papuolė - nepagydysi, nesinervuok, siųsk "po dalše". Tikiuosi ivanausko - tai išsikraustysi o ji tegul užs... grabais
Juk negali pasauly būti tik geri, sąžiningi, linksmi ir paslaugūs žmonės, kažkam tenka ir brudu būti