Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS! - 2

QUOTE(Vilienė @ 2012 12 07, 01:07)
Dziaugiames kartu 4u.gif
Siaip galima ir be tokiu geru naujienu uzklysti temon, simtas metu biggrin.gif
Ka rasi ryte beveik ir arkliui aisku, siltus sausus namus drinks_cheers.gif

Arba ne.....
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 12 06, 22:26)

kietai pasakoja apie grindini sildyma (siulau iki galo perziureti) smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=o8HL_6pwc2A

Nežinau ką ten šneka, be garso žiūrėjau, bet tiekiamo ir grįžtamo vamzdelių šitaip suglausti nevalia, taip iškreipiamas realus temperatūrų skirtumas. T.y. iš kolektoriaus išėjęs karštas vanduo glaudžiasi su grįžtančiu atvėsusiu ir dar nepasiekęs aptarnaujamos patalpos atiduoda dalį šilumos, o termostatas pagal grįžtančią temperatūrą (jei toks kur nors sumontuotas) prastai reaguos nes grįžtantis bus pasikėlęs šilumą nuo tiekiamo. Šiaip išlankstyta tikrai gražiai, tikriausiai su aparatu smile.gif
Papildyta:
Korida, sveikinam. Reikia apžiūrėti jūsų super simply sistemą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 12 07, 09:33)
Nežinau ką ten šneka, be garso žiūrėjau, bet tiekiamo ir grįžtamo vamzdelių šitaip suglausti nevalia, taip iškreipiamas realus temperatūrų skirtumas. T.y. iš kolektoriaus išėjęs karštas vanduo glaudžiasi su grįžtančiu atvėsusiu ir dar nepasiekęs aptarnaujamos patalpos atiduoda dalį šilumos, o termostatas pagal grįžtančią temperatūrą (jei toks kur nors sumontuotas) prastai reaguos nes grįžtantis bus pasikėlęs šilumą nuo tiekiamo. Šiaip išlankstyta tikrai gražiai, tikriausiai su aparatu smile.gif

Gerai ten sneka, tikras Jamele lotuliukas.gif verta paklausyti, kaimietiskas ruso bazariukas biggrin.gif
Man irgi uzkliuvo suglausti vamzdziai, tai duos silumokaita ir iki tolimiausio tasko atbegs praveses vanduo, o gris siltesnis nei turetu... nesamone glausti.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 06, 12:24)
Gerbiamieji, pastebesiu, kad orai tinkami termovizijai.

tikrai geras, ryt ir mes bandom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 06, 22:10)
Bando tik banditai biggrin.gif  likusieji-megina lotuliukas.gif
Nezinau, ar kieciau miegociau zinodamas, kad kazkuris kambario kampas ne 87 ar 93, o lygiai 90 laipsniu, 00 minuciu ir tarkim 05 sekundes biggrin.gif  Ar kas realiai nuo to pasikeis?

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 12 06, 22:26)
as tai miegociau kieciau nes mane turbut priverte buti preciziskam mano darbas, negaliu ziureti i tai ka galima padaryti normaliai:) siandien azeriams biski paaiskinau kaip turi buti graziai montuojami kabeliai, tai tie is baimes nuvaziavo i parduotuve, nupirko tris butelius degtines, desros, rukytos zuvies tam kad pataisyti situacija. Kad butu tokie darbininkai lietuvoje.... smile.gif

kietai pasakoja apie grindini sildyma (siulau iki galo perziureti) smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=o8HL_6pwc2A

axrenet, pirma karta toki daikta matau:

http://www.youtube.c...h?v=Pgn0ImIPJwg

kaip suformuoti nuolydi duso grindims:

http://www.youtube.c...p;v=3nwY7mKkMOU

Tinkavimo aparatas tai kietas.. O kaip grindis betonuotis.... Anonizmas....
Atsakyti
Kas paiilgot ir norit pasimatyti, tai kviečiu rytoj apie 15val-16val. aplankyti mane smile.gif Nieko rimto. Jei kas neturi adreso - rašykit iki šnd vakaro - ryt neprisėsiu prie kompo.
Atsakyti
dėkui visiems , namuos gerai smile.gif
dar biškuti reik įdėt darbo , bet liko tik smulkūs darbai keli
ir didžiulis lauko darbai

na bet viskas šaunu , interneto neturim , tai tik grįžus į būtą pasiskaitysiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 12 07, 15:07)
Kas paiilgot ir norit pasimatyti, tai kviečiu rytoj apie 15val-16val. aplankyti mane smile.gif Nieko rimto. Jei kas neturi adreso - rašykit iki šnd vakaro - ryt neprisėsiu prie kompo.

A tai cia tai pdabar meetai vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 12 06, 21:01)
dujų pas mus nėra , ir nebus , o granulinis katilas kol kas visai neblogai pasirodė 11 parų jokio darbo prie jo , man tinka

šiandien pirma naktis namuos , žiūrėsim kaip bus  blush2.gif

Sveiki,
As neseniai prisijungiau prie Jusu Kauno skaitytoju. Tai kazko nezinau. Jei nesunku, gal galite parasyti koks pas Jus granulinis. Nes mes pries 4 dienas paleidom Pelmax. Tai forumuose skaitineju, tai jau neramu darosi. O patirties su katilais visai nera... Klausimas kaip daznai granulini katila reikia uzgesinti? ar granules pilat kai jis veikia?turiu omeny i atskira bunkeri papildymui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 07, 10:31)
Gerai ten sneka, tikras Jamele lotuliukas.gif verta paklausyti, kaimietiskas ruso bazariukas biggrin.gif
Man irgi uzkliuvo suglausti vamzdziai, tai duos silumokaita ir iki tolimiausio tasko atbegs praveses vanduo, o gris siltesnis nei turetu... nesamone glausti.

Teisingai, ten jo sneka visa idomuma ir sudao
Papildyta:
QUOTE(PAUKSTELIS @ 2012 12 07, 18:45)
Sveiki,
As neseniai prisijungiau prie Jusu Kauno skaitytoju. Tai kazko nezinau. Jei nesunku, gal galite parasyti koks pas Jus granulinis. Nes mes pries 4 dienas paleidom Pelmax. Tai forumuose skaitineju, tai jau neramu darosi. O patirties su katilais visai nera... Klausimas kaip daznai granulini katila reikia uzgesinti? ar granules pilat kai jis veikia?turiu omeny i  atskira bunkeri papildymui? ax.gif

Cia yra visna tokia taisykle sitoj temoj. Jei nori gauti atsakymus greitai tei tereikia suorganizuoti meeta arba jame sudalyvauti ir net neabejoju kad surasit savo name tokiu problemu kuriu dar nezinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 12 07, 18:49)
Teisingai, ten jo sneka visa idomuma ir sudao
Papildyta:

Cia yra visna tokia taisykle sitoj temoj. Jei nori gauti atsakymus greitai tei tereikia suorganizuoti meeta arba jame sudalyvauti ir net neabejoju kad surasit savo name tokiu problemu kuriu dar nezinot smile.gif

Supratau,
tik gaila, kad pas mane dar tik betonas....iki sveciu priemimo dar toli i vasara nesa..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PAUKSTELIS @ 2012 12 07, 18:54)
Supratau,
tik gaila, kad pas mane dar tik betonas....iki sveciu priemimo dar toli i vasara nesa..... doh.gif

Betonas? Mes ir ant molio meet'uose buve, tai kad nesutept jusu betono pazadu isidet tapkes lotuliukas.gif Svarbu granulini uzkurkit ir ant jo si bei ta padekit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti