Kaunas! praeita tema. Tesiame!
Perėmėm darbinyką šiandien su Vilium laistysim filtrus
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 06, 12:49)
Kiek laiko trukai, kada atejo galvoje virsmas? Primesiu, kada laukti is R125 naujienu apie SS (cia ne naciu organizacija; Silumos Saltinis arba Silumos Siurblys tiesiog sudetinga plansete su lietuvisku raidynu, sorry)
Asmeniskai as bijau issiziot, jau visi zino ka parasysiu tai kam zmonems kartot tai, kas bus priesinga ju nuomonei ir isitikinimams, pasirodys nemalonu...todel dabar Jusu eile pasidalinti apie ta "nusvitima" is asmenines patirties, as galesiu papildyti ir paantrinti.
R125
tep, tep tikrai stengsiuosi per anksti katilų neprisipirkti. Ot gerai, gerai...... KJKG Kolega galvotas ras patį geriausia sprendimą ir nušvies kaip saulė man protą..
Galbūt nereikės tų kankaniukų barstyti.
Kiek laiko trukai, kada atejo galvoje virsmas? Primesiu, kada laukti is R125 naujienu apie SS (cia ne naciu organizacija; Silumos Saltinis arba Silumos Siurblys tiesiog sudetinga plansete su lietuvisku raidynu, sorry)
Asmeniskai as bijau issiziot, jau visi zino ka parasysiu tai kam zmonems kartot tai, kas bus priesinga ju nuomonei ir isitikinimams, pasirodys nemalonu...todel dabar Jusu eile pasidalinti apie ta "nusvitima" is asmenines patirties, as galesiu papildyti ir paantrinti.
R125
tep, tep tikrai stengsiuosi per anksti katilų neprisipirkti. Ot gerai, gerai...... KJKG Kolega galvotas ras patį geriausia sprendimą ir nušvies kaip saulė man protą..
Galbūt nereikės tų kankaniukų barstyti.
dujų pas mus nėra , ir nebus , o granulinis katilas kol kas visai neblogai pasirodė 11 parų jokio darbo prie jo , man tinka
šiandien pirma naktis namuos , žiūrėsim kaip bus
QUOTE(Augė @ 2012 12 06, 21:01)
dujų pas mus nėra , ir nebus , o granulinis katilas kol kas visai neblogai pasirodė 11 parų jokio darbo prie jo , man tinka
Sveikinu su naujais namuciais
Kaip greitai jus cia susisukot jiegu neklystu,tai metus tik uztrukot Saunuoliai
Auge, sveikinimai su įsikraustymu Papasakokit, koks jausmas. Ar dar daug darbų nusimato ar tik kraustymo rūpesčiai.
QUOTE(LokysL @ 2012 12 06, 22:01)
Bando tik banditai likusieji-megina
Nezinau, ar kieciau miegociau zinodamas, kad kazkuris kambario kampas ne 87 ar 93, o lygiai 90 laipsniu, 00 minuciu ir tarkim 05 sekundes Ar kas realiai nuo to pasikeis?
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 06, 22:10)
Bando tik banditai likusieji-megina
Nezinau, ar kieciau miegociau zinodamas, kad kazkuris kambario kampas ne 87 ar 93, o lygiai 90 laipsniu, 00 minuciu ir tarkim 05 sekundes Ar kas realiai nuo to pasikeis?
as tai miegociau kieciau nes mane turbut priverte buti preciziskam mano darbas, negaliu ziureti i tai ka galima padaryti normaliai:) siandien azeriams biski paaiskinau kaip turi buti graziai montuojami kabeliai, tai tie is baimes nuvaziavo i parduotuve, nupirko tris butelius degtines, desros, rukytos zuvies tam kad pataisyti situacija. Kad butu tokie darbininkai lietuvoje....
kietai pasakoja apie grindini sildyma (siulau iki galo perziureti)
http://www.youtube.c...h?v=o8HL_6pwc2A
axrenet, pirma karta toki daikta matau:
http://www.youtube.c...h?v=Pgn0ImIPJwg
kaip suformuoti nuolydi duso grindims:
http://www.youtube.c...p;v=3nwY7mKkMOU
QUOTE(korida @ 2012 12 06, 23:19)
Sveiki biciuliai ,siandien dziaugsmas sirdyje suplazdejo po pietu pasileidau SS ,ziuresim ka rasim ryte ...
Sveikas, sveikas tikrai senai matytas, tamstos vaizdas. sveikiname. lauksime žinių.
QUOTE(korida @ 2012 12 06, 23:19)
Sveiki biciuliai ,siandien dziaugsmas sirdyje suplazdejo po pietu pasileidau SS ,ziuresim ka rasim ryte ...
Dziaugiames kartu
Siaip galima ir be tokiu geru naujienu uzklysti temon, simtas metu
Ka rasi ryte beveik ir arkliui aisku, siltus sausus namus