Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

Gal kam teko vežtis didelį muzikos instrumentą (pvz akordeoną)? Ar galima paprasčiausiai nusipirkti dar vieną sėdimą vietą ir saugiai jį pasistatyti ir prisegti greta ant sėdynės? Nes jeigu imti kaip papildomą apmokamą bagažą (konkrečiai muzikos instrumentą), jį reikės pastatyti kažkur kitur, nebūtinai saugiai... Jis turi būti laikomas tam tikroje padėtyje, neslankioti, nesivartyti... Tikras galvos skausmas doh.gif Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Ar imanoma kazkaip apeiti ryanair tas lenteles, kur paraso kazkokius zodzius ir praso answer parasyti? nes kai ismeta ta teigini, kai kuriu neimanoma iskaityti, kai nuriu neimanoma suprasti, o jei supranti ir parasai atsakyma, ismeta, kad klaida? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 12 23, 21:27)
Ar imanoma kazkaip apeiti ryanair tas lenteles, kur paraso kazkokius zodzius ir praso answer parasyti? nes kai ismeta ta teigini, kai kuriu neimanoma iskaityti, kai nuriu neimanoma suprasti, o jei supranti ir parasai atsakyma, ismeta, kad klaida?  doh.gif

Apeiti, tai ne, bet juk jei nesuprantamas gali atsinaujinti kitu... 4u.gif
Atsakyti
tai kad jau daabr paekitė tas lenteles, bent jau man tai dabar viskas labai aiškiai dideliam fone, seniau tai buvo beryšio g.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2012 12 21, 15:03)
Aciu labai uz atsakyma mirksiukas.gif

O gal kas is patirties galit pasidalinti, ar vezates maziuke auto kedute i kelione, ar vietoj nuomojates? Ir kiek galetu atsieiti autokedutes transportavimas su ryanair? ax.gif

Is patirties sakau,daznai skraidom su sita kompanija visur,bet dazniausiai bedu buna Vilniuje.Is airijos skridom su kudikeliu 3 men.tad vezimo nesiem,o pasiemem ti auto kedute,is Airijos isvykom be bedu,prie lektuvo trapo palikom ir tik islipe gavom savo kede,bet grystant namo Vilnius uzsireikalavo,kad mes susimoketum uz kede,atseit parasyta nemokamas tik vezimelis,bandem aiskintis graziuoju,kad vaikas be vezimo,juk viena daikta galima vestis nemokamai,bet tik ne Vilniui doh.gif sakom jei dabar turetumem ratus tai tada nereiktu moket,sako taiop,nu durnizmas ne kitaip,bet man neleido mano principai moketi 60 litu uz kede,kadangi namie turejom dar tris,tai sita palikom draugams.Taip,kad atsargiai su tom auto kedutem.

Jei dar kils klausimu rasyk i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
ir vel tas vilnius g.gif idomybes

p.s. su sv. kaledom visus!
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 12 23, 22:21)
Apeiti, tai ne, bet juk jei nesuprantamas gali atsinaujinti kitu... 4u.gif

gali atsinaujinti, bet kaip tycia papuola tokie klausimai, kur nezinau atsakymo, arba zinau, bet mano zinomas netinka... vat kai budavo tik suvesti tai, ka matai ismestam laukely, tada viskas kaip ir aisku plius minus, bet su tais atsakymais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 12 26, 18:19)
gali atsinaujinti, bet kaip tycia papuola tokie klausimai, kur nezinau atsakymo, arba zinau, bet mano zinomas netinka... vat kai budavo tik suvesti tai, ka matai ismestam laukely, tada viskas kaip ir aisku plius minus, bet su tais atsakymais... doh.gif

Tiesiog kazkoks "protu musis" unsure.gif

P.S. Jeigu suprasciau apie kokius cia atsakymus raso...
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 12 26, 18:19)

Dar nei karto nereikėjo atsakinėti į jokius Ryanair klausimus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aloka @ 2012 12 27, 07:50)
Dar nei karto nereikėjo atsakinėti į jokius Ryanair klausimus  unsure.gif

man teko tik 2 kartus.. bet ir tai su pasirinktais atsakymu variantais biggrin.gif
1. ka reiskia raides L.A.? ir duoti variantai..
2. kas yra karsciausias? ir duoti variantai, kaip salta arbata, ledai ir pan.. biggrin.gif

kai buvo senas variantas, tai kartais budavo sunku suprast, kas ten per raides ir pan.. dabar kai nauja, tai kartais tenka ir sakinius ivest po 5 zodzius biggrin.gif

mane labiau nervuoja SM reklamos, nei ryanair..
Atsakyti
labai netgi sudominote su tais Ryanair klausimais /atsakymais g.gif man irgi neteko atsakinėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuobodi: 27 gruodžio 2012 - 11:00
QUOTE(nuobodi @ 2012 12 27, 11:59)
labai netgi sudominote su tais  Ryanair klausimais /atsakymais g.gif  man irgi neteko atsakinėti

man irgi neteko, tik suvest tuos kringelius 4u.gif
Atsakyti