Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(Dovis @ 2012 12 19, 22:04)

Bet Kretos kainu dar nera, ane???

Nuo rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 12 19, 10:43)
Tai kad berods tik prepaidui neprideda, visoms kitoms prideda

dar visa debit neprideda. ir, itariu, visa electron. 2% tik kreditinems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 19 gruodžio 2012 - 23:23
QUOTE(whitey @ 2012 12 19, 23:22)
dar visa debit neprideda. ir, itariu, visa electron. 2% tik kreditinems

Tai cia toms Visa Debit ir Electron isduotoms UK, pas mane ne kreditine, o debetine kortele, bet man reikia rinktis Visa, o ne Visa Debit, nes ji isduota LT, kitaip netinka kortele, taigi tuos 2% prideda.
Atsakyti
na taip, pas mane abi uk korteles wink.gif
Atsakyti
pas mane LT kortelė SEB Visa Electron + Visa Virtuon atsiskaitimams internetu, tai kai bandau rezervuoti pasirenku Visa Electron ir ivedu Visa Virtuon korteles numeri bei suteikta PIN koda kuris atitinka CVV, rezultate 2 procentu lyg ir neprideda. Tik bandziau, realiai nepirkau.
Atsakyti
ar nagų lakas priskiriamas prie degių skysčių? ax.gif nežinau ar galiu įsimeti į rankinį bagažą?
Atsakyti
QUOTE(germe @ 2012 12 20, 08:16)
ar nagų lakas priskiriamas prie degių skysčių?  ax.gif nežinau ar galiu įsimeti į rankinį bagažą?

Galit į maišelį su skysčiais
Atsakyti
ačiū, Jolę, už atsakymą .
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2012 12 20, 00:43)
pas mane LT kortelė SEB Visa Electron + Visa Virtuon atsiskaitimams internetu, tai kai bandau rezervuoti pasirenku Visa Electron ir ivedu Visa Virtuon korteles numeri bei suteikta PIN koda kuris atitinka CVV, rezultate 2 procentu lyg ir neprideda. Tik bandziau, realiai nepirkau.

Tai vat kai pabandysite pirkti, tai pamatysite, kad neleis, as jau bandziau smile.gif Su LT kortelemis reikia rinktis Visa, o visos tos Visa Electron ir Visa Debit opcijos skirtos UK kortelems smile.gif

QUOTE(germe @ 2012 12 20, 08:16)
ar nagų lakas priskiriamas prie degių skysčių?  ax.gif nežinau ar galiu įsimeti į rankinį bagažą?

Taip, priskiriamas prie degiu skysciu

QUOTE(Jolė*** @ 2012 12 20, 08:46)
Galit į maišelį su skysčiais

Negalima, tiek man, tiek mano draugei liepe ismesti nagu laka
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 12 20, 11:55)
Taip, priskiriamas prie degiu skysciu
Negalima, tiek man, tiek mano draugei liepe ismesti nagu laka

Oro uosto tinklapio skyrelis RANKINIAME BAGAŽE DRAUDŽIAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS
http://www.vilnius-a...nimas/index.php

Konkrečiai tokio dalyko nėra, net žiebtuvėlis neįvardintas kaip degus, tik degalų žiebtuvėliams skirtų vežti negalima, bet gal kaip koks tikrintojas pažiūrės - čia jau laimės dalykas. Nepamenu jau kiek kartų skridusi, nei karto nei nagų lako, nei jo valiklio neatėmė, net mintis nebuvo kilusi, kad atims, dabar jau baiminsiuos labai biggrin.gif Ir žiebtuvėlis neužkliuvo. Bet kai kam girdėjau atima ir pvz. žirklutes, kuriu ašmenys tikrai trumpesni nei leistina, dar kažką, apie ką net nepagalvotum.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 12 20, 13:21)
Oro uosto tinklapio skyrelis RANKINIAME BAGAŽE DRAUDŽIAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS
http://www.vilnius-a...nimas/index.php

Konkrečiai tokio dalyko nėra, net žiebtuvėlis neįvardintas kaip degus, tik degalų žiebtuvėliams skirtų vežti negalima, bet gal kaip koks tikrintojas pažiūrės - čia jau laimės dalykas. Nepamenu jau kiek kartų skridusi, nei karto nei nagų lako, nei jo valiklio neatėmė, net mintis nebuvo kilusi, kad atims, dabar jau baiminsiuos labai  biggrin.gif  Ir žiebtuvėlis neužkliuvo. Bet kai kam girdėjau atima ir pvz. žirklutes, kuriu ašmenys tikrai trumpesni nei leistina, dar kažką, apie ką net nepagalvotum.

Na, as abejoju, kad jau taip smulkiai butu imanoma surasyti visas pasaulyje egzistuojancias degiasias medziagas, pagal taisykles draudziama degiasias medziagas veztis ir viskas. Man ir nagu valikli ateme, buvau i mazyti buteliuka isipylus, be jokio uzraso buteliukas buvo, bet paklause, sako-cia acetonas? Nemelavau, sakau-taip, nagu valiklis su acetonu, liepe ismesti, nes degus skystis, tai ka, ismeciau ir viskas. O kad jus ar kazka kita praleidzia, tai dar nereiskia, kad galima. Cia lygiai taip pat kaip su rankiniu bagazu-praleis/nepraleis, matuos/nematuos, svers/nesvers. Kazkodel daznai klausimas galima-negalima traktuojamas kaip praleis-nepraleis. Viena yra kas galima, o visai kas kita ar praslysit. Jei praslystat-jus gal ir dziaugiates, bet tuos praslydimus kiekvienas suprantame savaip. Kazkodel daugelis zmoniu megsta rizikuoti, bet jei rizika nepasiteisina, tai lieka kalta tik aplinka, visi kiti, isskyrus ji pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 12 20, 14:04)
Na, as abejoju, kad jau taip smulkiai butu imanoma surasyti visas pasaulyje egzistuojancias degiasias medziagas, pagal taisykles draudziama degiasias medziagas veztis ir viskas. Man ir nagu valikli ateme, buvau i mazyti buteliuka isipylus, be jokio uzraso buteliukas buvo, bet paklause, sako-cia acetonas? Nemelavau, sakau-taip, nagu valiklis su acetonu, liepe ismesti, nes degus skystis, tai ka, ismeciau ir viskas. O kad jus ar kazka kita praleidzia, tai dar nereiskia, kad galima. Cia lygiai taip pat kaip su rankiniu bagazu-praleis/nepraleis, matuos/nematuos, svers/nesvers. Kazkodel daznai klausimas galima-negalima traktuojamas kaip praleis-nepraleis. Viena yra kas galima, o visai kas kita ar praslysit. Jei praslystat-jus gal ir dziaugiates, bet tuos praslydimus kiekvienas suprantame savaip. Kazkodel daugelis zmoniu megsta rizikuoti, bet jei rizika nepasiteisina, tai lieka kalta tik aplinka, visi kiti, isskyrus ji pati biggrin.gif

Keista, kad ne taip mane supratot, nes būtent apie praleidimą aš net nekalbu, nes niekad nekilo mintis vežtis sunkesnį ar didesnį lagaminą ar draudžiamus daiktus, jei tikrai žinau, kad tai draudžiama, nes tryznioti prie patikrinimo su lagaminu ne mano būdui. Ir į dėžę aš jį visada kišu atsipūtusi ir ant svarstyklių dedu be streso, nes žinau, kad nebus prie ko prikibti. Visada tos diskusijos keldavo juoką, nes vienur gali praleisti, kitur ne. Aš kalbu ne apie tai, kad praslys ar nepraslys, o apie tai, kad nesam chemikai, bent jau dauguma, ir tikrai visko, kas galima ar ne, nežinom, t.y. kas bus traktuojama kaip degus ar nedegus skystis. Jūs protingesnė, žinot, o aš lako padegti nebandžiau, o ir mokykloj buvau matyt ne kokia mokinė, todėl buvau įsitikinusi, kad galima ir laką nagų ir beacetoninį valiklį vežtis, ir ne dėl to, kad praslysiu, o tiesiog dėl to, kad buvau šventai įsitikinusi, jog tai nedraudžiama. Sorry, jei ką suklaidinau, eisiu mokytis chemijos pagridų, na dar gal ir fizika praverstų, apie skystus ir kietus kūnus.
Už chemijos žinias jums 4u.gif Matyt geresnė mokinė už mane buvot biggrin.gif
Atsakyti