Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

whitey, naudoju Safari, salis-Lietuva, kortele-Visa. 'More information' rodo kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Is Kauno i Sicilija

Gerai, kad spejau jau i Cagliari nusipirkti bilietus. biggrin.gif
Atsakyti
_pandora_, dekui uz info. as jau ir pas save 'galus' radau. viskas priklauso nuo korteles rusies- vedu visa debit-nerodo, master prepaid- rodo. gaila, neturejau pinigu prepaide, tad taip ir gavos, nes teko visa debit moket sad.gif nieko, kitam kartui zinosiu wink.gif

caca*, kokia kaina pavykos sardinija pagaut? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 18 gruodžio 2012 - 16:39
QUOTE(whitey @ 2012 12 18, 16:38)

caca*, kokia kaina pavykos sardinija pagaut? smile.gif

140lt i viena puse.

Net negaudziau.Is savo Ryaneirines patirties esu pastebejusi, kad atsiradus naujai "poilsinei" krypciai bilietus reikia imt is karto, pigiau nebuna...
Atsakyti
dekui uz ats. na mano patirtis kiek idomesne- jei nusiperku bilietus, visad atsiranda pigiau, va jei neperku- gaunu tik brangiau wink.gif ir ka daryt, norint sutaupyt? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
na, kartais akcijines kainos ir lieka ryanair vidinej sistemoj, net neisvyde dienos sviesos
Atsakyti
as tai negaudau pirminių bilietų. nes visada perkų tą dieną kai užbookinu ir viešbutį, nes visada įsigyju neįvykusios kelionės draudimą, kuris galimas jei tą pačia dieną nusipirki lėktuvo bilietus ir rezervuoji viešbutį (su vaikais taip paprasčiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 19 gruodžio 2012 - 09:11
QUOTE(whitey @ 2012 12 18, 16:38)
_pandora_, dekui uz info. as jau ir pas save 'galus' radau. viskas priklauso nuo korteles rusies- vedu visa debit-nerodo, master prepaid- rodo. gaila, neturejau pinigu prepaide, tad taip ir gavos, nes teko visa debit moket sad.gif nieko, kitam kartui zinosiu wink.gif

Su tom kortelem tai ten idomiai, nes ten kur galima pasirinkt pvz. Visa Debit ar Visa Electron tai tik isduotoms UK kortelems, as renkuosi Visa, bet Visa pas mane vistiek debetine kortele, o ne kreditine smile.gif
Atsakyti
tai 2% neprideda prie kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 12 18, 21:40)
140lt i viena puse.

Net negaudziau.Is savo Ryaneirines patirties esu pastebejusi, kad atsiradus naujai "poilsinei" krypciai bilietus reikia imt is karto, pigiau nebuna...

Bet pirkai arba pavasariui, arba rudeniui, ane? Nes as ziurejau birzeliui, tokiu kainu nebuvo ir nera. Mastau, gal spali lekti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 19 gruodžio 2012 - 10:17
QUOTE(whitey @ 2012 12 19, 12:03)
tai 2% neprideda prie kainos? g.gif

Prepaidui neprideda... 4u.gif
Atsakyti
as zinau wink.gif tik pamasciau, jei tik 'visa' pridedi, ar tokiu atveju % nepaskaiciuoja
Atsakyti