whitey, naudoju Safari, salis-Lietuva, kortele-Visa. 'More information' rodo kuo puikiausiai
_pandora_, dekui uz info. as jau ir pas save 'galus' radau. viskas priklauso nuo korteles rusies- vedu visa debit-nerodo, master prepaid- rodo. gaila, neturejau pinigu prepaide, tad taip ir gavos, nes teko visa debit moket nieko, kitam kartui zinosiu
caca*, kokia kaina pavykos sardinija pagaut?
caca*, kokia kaina pavykos sardinija pagaut?
QUOTE(whitey @ 2012 12 18, 16:38)
140lt i viena puse.
Net negaudziau.Is savo Ryaneirines patirties esu pastebejusi, kad atsiradus naujai "poilsinei" krypciai bilietus reikia imt is karto, pigiau nebuna...
dekui uz ats. na mano patirtis kiek idomesne- jei nusiperku bilietus, visad atsiranda pigiau, va jei neperku- gaunu tik brangiau ir ka daryt, norint sutaupyt?
na, kartais akcijines kainos ir lieka ryanair vidinej sistemoj, net neisvyde dienos sviesos
as tai negaudau pirminių bilietų. nes visada perkų tą dieną kai užbookinu ir viešbutį, nes visada įsigyju neįvykusios kelionės draudimą, kuris galimas jei tą pačia dieną nusipirki lėktuvo bilietus ir rezervuoji viešbutį (su vaikais taip paprasčiau)
QUOTE(whitey @ 2012 12 18, 16:38)
_pandora_, dekui uz info. as jau ir pas save 'galus' radau. viskas priklauso nuo korteles rusies- vedu visa debit-nerodo, master prepaid- rodo. gaila, neturejau pinigu prepaide, tad taip ir gavos, nes teko visa debit moket nieko, kitam kartui zinosiu
Su tom kortelem tai ten idomiai, nes ten kur galima pasirinkt pvz. Visa Debit ar Visa Electron tai tik isduotoms UK kortelems, as renkuosi Visa, bet Visa pas mane vistiek debetine kortele, o ne kreditine
tai 2% neprideda prie kainos?
QUOTE(Caca* @ 2012 12 18, 21:40)
140lt i viena puse.
Net negaudziau.Is savo Ryaneirines patirties esu pastebejusi, kad atsiradus naujai "poilsinei" krypciai bilietus reikia imt is karto, pigiau nebuna...
Bet pirkai arba pavasariui, arba rudeniui, ane? Nes as ziurejau birzeliui, tokiu kainu nebuvo ir nera. Mastau, gal spali lekti
QUOTE(whitey @ 2012 12 19, 12:03)
tai 2% neprideda prie kainos?
Prepaidui neprideda...
as zinau tik pamasciau, jei tik 'visa' pridedi, ar tokiu atveju % nepaskaiciuoja