QUOTE(Cobre @ 2013 02 13, 16:15)
arba debetine su papildomom funkcijom
. veltis i ginca ir ziuret, kuris cia protingiau po to atrodysim, tai tam nematau prasmes, faktas nuo to nepasikeis juk
svarbu, kad kuo maziau spelioniu ir kuo daugiau info butu
O kai ivardijamos konkrecios korteles ir bankai, tada galima jau ir informacijos daugiau susirinkti ir nebespelioti, kodel anas va gali nusipirkti bilietus, o sitas va negali nieko.
Tai as apie tai nuo pat pradziu ir kalbu, kad reikia ivardinti banka ir kortele, o tada bus jau galima atsakyti ar tinka ar ne pirkti bilietus. Bet faktas, kad kai kurios debetines puikiai tinka
Man tai yra debetines ir kreditines korteles (bankas juk irgi taip isskiria). Tiesiog man debetine niekada nebus "beveik" ar "panasi" i kreditine, tai debetine kortele, su kuria negausi kredito, neissiimsi pinigu jeigu ju nera ir pan.
QUOTE(magute @ 2013 02 13, 16:21)
tam tikros debetines korteles yra skirtos internetiniams apsipirkimams, kitos eilines debetines korteles neturi tokios privilegijos:
Naudojantis banko kortele SEB Mylimiausia MasterCard,
galima internetu atsiskaityti už prekes ir paslaugas elektroninėse parduotuvėse sumokėti už pirkinius, užsisakyti lėktuvo bilietą ar viešbučio kambarį ir pan.
as kaip suprantu yra:
paprasta debetine
debetine + skirta atsiskaityti internete
kreditine
siaip ir seb virtuon yra skirta internetiniams apsipirkimams, kitos net specialiai issiima, kad galetu internetu apsipirkti:
Kortele Visa Virtuon saugu atsiskaityti visose Visa ženklu pažymėtose
elektroninėse parduotuvėse
Tai as del to juk ir nesiginciju, kad kai kurios debetines skirtos internetiniams apsipirkimams
Uztai ir sakau, kad kai kurios debetines tinka, o kai kurios netinka bilietams pirkti
Man atrodo, kad norime pasakyti ta pati tik skirtingais zodziais
Bet juk jei debetine tinka atsiskaityti internete, juk ji nuo to netampa kreditine kortele (bent jau man)
Del Visa Virtuon nelabai supratau, ka norejote pasakyti, nes nieko apie ja neklausiau
ir taip viska zinau