Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

kazkas pasakojo, kai liepė įdėti lagaminą į rėmą, kuris kaip stalcius - horizontalus. o tada netelpa per ratukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2013 02 02, 20:53)
gal kas žinote..
ar  nusipirkus bilietą , galima  vėliau papildomai įsigyti bilietą vaikui tuo pačiu reisu.

galima, praejusia savaite taip pirkau savo vaikui mirksiukas.gif

http://www.ryanair.c...ing-reservation
Atsakyti
O su paypal galima bilietus nusipirkti? blush2.gif
Atsakyti
Sakykit ir man, prasom, ar dabar nebeliko jokio budo apeiti korteles mokesciu? Jokios prepaid dabar neveikia, ir nuskaiciuoja 2 proc?
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2013 02 04, 15:19)
Sakykit ir man, prasom, ar dabar nebeliko jokio budo apeiti korteles mokesciu? Jokios prepaid dabar neveikia, ir nuskaiciuoja 2 proc?

Jokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2013 02 04, 15:19)

QUOTE(racke @ 2013 02 04, 15:29)

Nebandziau kitom kryptim, bet pvz Kaunas-Palma-Kaunas su Mastercard standart kortele priskaičiuoja +2 proc. O su Mastercard Prepaid nepriskaičiuoja ax.gif Tik kad naudos iš to nedaug
Atsakyti
tai cia tik kreditines korteles mokestis tie 2%. jei debit/prepaid- nepriskaiciuoja jo, nors as mielai nemokeciau ir 22.8lt i viena puse. pagal mano patirti, viena kryptim bilietai per keleta metu pabrango nuo 120 iki 266. cia minimali, ka begali gaut. infliacija, vadinasi g.gif

darvina, man nieks nedraude, tik bumbejo wink.gif aisku, maxima kol kas i mane nesikreipe del reklamos (patys kalti), tad tinka ir 'iki' maisiukai (gal sitie bus aktyvesni) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 04 vasario 2013 - 22:53
LABA DIENA,
ka galetume patart ryanairas keicia laiko balandzio 3 d, kaunas londoas bet ir taip mes nebegalvojom skrist tai gal butu galima pingus susigrazint.
Atsakyti
QUOTE(ligita123 @ 2013 02 05, 11:47)
LABA DIENA,
ka galetume patart ryanairas keicia laiko balandzio 3 d, kaunas londoas  bet ir taip mes nebegalvojom skrist tai gal butu galima pingus susigrazint.

turi atsiusti emeila, kuriame bus dvi galimybes - sutikti su pakeitimais arba susigrazinti pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 02 05, 13:00)
turi atsiusti emeila, kuriame bus dvi galimybes - sutikti su pakeitimais arba susigrazinti pinigus.

aciukas gavau toki...... pasiseskee mums
Atsakyti
Sveiki ir visos 4u.gif

Turiu klausima.Skrendam i Airija su 2 vaikias,vienas infant,kitas 3,metuku.Ar jiems priklauso rankinis bagazas?Gal kas susiduret?
Ir idomu visus sportinius vezimelius ima?Nes musu tokiu nemazu gabaritu.Nesu susidurus su tuo,todelprasau gal kas atsakys i mano klausimus.
Aciu ir geros dienos linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2013 02 04, 15:35)
O su paypal galima bilietus nusipirkti?  blush2.gif

Ar niekas nežinote, ar nesakote todėl, kad neperskaičius visų ryanair temų ir klausiu biggrin.gif
Atsakyti