Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(onute33 @ 2013 01 31, 15:17)
Tai ka dabar daryti, nesuprantu.Sumokejau uz 2 bilietus.Patvirtinimas i pasta atejo su abiem pavardem. Tai kaip cia dabar iseina? gal koks telefono numeris yra, kur butu galima paklausti ar viskas gerai,aisku lietuviu kalba. Jau nebezinau ka daryti.Kinkos dreba blink.gif

Jau isiaiskinau biggrin.gif ,aciu visiems uz demesi 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, mano rankinio bagažo lagaminas su ratukais gaunasi 57cm, o be ratukų 55cm. Ar gali dėl to būti problemų? g.gif Ar visada ten taip tiksliai žiūri?
Atsakyti
Sveiki,
Prasau paprotinkit mane doh.gif keliauti rengiames rugsejo menesi,ar ne per anksti bilietus per Ryanair pirkti jau dabar?
Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darkred @ 2013 02 02, 16:45)
Sveiki,
Prasau paprotinkit mane doh.gif keliauti rengiames rugsejo menesi,ar ne per anksti bilietus per Ryanair pirkti jau dabar?
Dekui smile.gif

na ziurint kur keliausit. Mes i Barselona rugsejui pirkome dar lapkricio menesi.
Atsakyti
QUOTE(widusia @ 2013 01 31, 15:09)
Sakykite, o visada buvo su ryanair, kad vaikuciams iki 2 metu bilietas i viena puse 114 lt.?  doh.gif
tai jiems ka, atskira vieta jau?

Aš pirkau bilietą kūdikiui - vieta tikrai neskiriama, o kaina gali skirtis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 02 02, 10:46)
Noriu pasiteirauti, mano rankinio bagažo lagaminas su ratukais gaunasi 57cm, o be ratukų 55cm. Ar gali dėl to būti problemų? g.gif Ar visada ten taip tiksliai žiūri?

laukiu atsakymo, nes niekad su raynair neskridę... doh.gif
Atsakyti
gal kas žinote..
ar nusipirkus bilietą , galima vėliau papildomai įsigyti bilietą vaikui tuo pačiu reisu.
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2013 02 02, 19:19)
laukiu atsakymo, nes niekad su raynair neskridę... doh.gif

šiaip jie griežtai žiūri į bagažo matmenis, bet dėl tų ratukų, manau, neturėtų būti problemų
Atsakyti
...jei ratukai nesutrukdys į jų karkasą torbos įkišt, arba pasislėps po tais popieriniais kartonais.

Paskutinį kartą skrendant tiek pirmyn, tiek atgal, ėjo su ta popierine dėže ir vos ne ant kas antro lagamino movė ir matavo. Ansčiau net nebuvau pastebėjus,kad turi ir popierinį "matuoklį"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 02 vasario 2013 - 20:36
Su tais ratukais tai buvo net kazkur straipsnis kad problemu turejo, bet cia turbut retas atvejis.
Atsakyti
cia kaip kada ir kaip kur. esu mates tuos ratukus belauzianciu zmoniu, ir del 1cm kabinedavosi. tokiu atveju reikia tureti atsargini varianta wink.gif
Atsakyti
Aciu, supratau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 02 03, 00:54)
cia kaip kada ir kaip kur. esu mates tuos ratukus belauzianciu zmoniu, ir del 1cm kabinedavosi. tokiu atveju reikia tureti atsargini varianta wink.gif

Maxima maiseli (pamenu , kai kazkada jums uzdraude bigsmile.gif viena forumiete naudoti si pavadinima , nes neva reklamuojat motule Maxima , o as Londone maciau zmones su Iki maisais , nes lagaminas suluzo , ir visai nieko baisaus )
Atsakyti