Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(vikta @ 2012 12 17, 14:20)
eiti i kelioniu agentura ir nupirks agente,

Gyvenam provincijoj, yra vienintele kelionių agentūrą. Paskambinau, tokių paslaugų neteikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 12 17, 13:50)
Gyvenam provincijoj, yra vienintele kelionių agentūrą. Paskambinau, tokių paslaugų neteikia  g.gif

Kur bilietus užsisakėt, ten ir bagažo papildomo prašykit.
Galų gale nebūtina iš provincijos važiuoti iki didmiesčio agentūros, kad bagažą užsakytu. Susitarkit telefonu arba Skypu, pasakys, kur pervesti pinigus, pervesit, jie užsakys.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 12 17, 13:50)
Gyvenam provincijoj, yra vienintele kelionių agentūrą. Paskambinau, tokių paslaugų neteikia  g.gif

jei prireikia tokių paslaugų, niekur neinam. susisiekiu emailu su Wrislit ir viska padaro. jiems pinigus i saskaita pervedu paprastu paevedimu.
paskui emailu tik atsiuncia info apie skrydi, uzsiregistravima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 17 gruodžio 2012 - 13:57
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 12 17, 14:53)
Kur bilietus užsisakėt, ten ir bagažo papildomo prašykit.
Galų gale nebūtina iš provincijos važiuoti iki didmiesčio agentūros, kad bagažą užsakytu. Susitarkit telefonu arba Skypu, pasakys, kur pervesti pinigus, pervesit, jie užsakys.

Ačiū, užsisakysim iš kompanijos, kur bilietus pirkom. 20 Lt brangiau, bet nereiks blaškytis ieškant žmogaus su kreditine kortele.
Atsakyti
pastebejau, kad dingo stebuklinga 'more information' del valiutu kurso pasigerinimo. ar cia tik man, ar ir kitiems jos jau neberodo? net idomu, kokiu dabar kursu skaiciuojama? 'geriausiu' ryanair?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 17 gruodžio 2012 - 15:13
Man tai viska normaliai rodo "More information", kur galima nuimti varnele smile.gif
Atsakyti
kazkas tada pas mane su browseriu netaip g.gif dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 12 17, 15:09)
pastebejau, kad dingo stebuklinga 'more information' del valiutu kurso pasigerinimo. ar cia tik man, ar ir kitiems jos jau neberodo? net idomu, kokiu dabar kursu skaiciuojama? 'geriausiu' ryanair?? g.gif

ir as pastebėjau g.gif ar jums pavyko atgauti šią funkciją? aš tai įsigijau bilietus ryanair palankiu kursu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2012 12 17, 22:38)
ir as pastebėjau g.gif ar jums pavyko atgauti šią funkciją? aš tai  įsigijau  bilietus ryanair palankiu kursu unsure.gif

Užvakar dar buvo g.gif
Atsakyti
kol kas tos info nematau.

_pandora_, gal pavyktu susimuliuot pirkima ir paziuret, ar dabar rodo ta 'more information'? nes as pirkau siandien tos info nematydamas, kas buvo gan keista. ir jei matysis, tai brukstelk, koki browseri naudoji, bei ka pasirenki salies ir korteles tipo langeliuos wink.gif gal cia kur 'sliekai' paslepti
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 12 17, 22:52)
kol kas tos info nematau.

_pandora_, gal pavyktu susimuliuot pirkima ir paziuret, ar dabar rodo ta 'more information'? nes as pirkau siandien tos info nematydamas, kas buvo gan keista. ir jei matysis, tai brukstelk, koki browseri naudoji, bei ka pasirenki salies ir korteles tipo langeliuos wink.gif gal cia kur 'sliekai' paslepti

Na as pabandziau, man More Information rodo.
Bandziau pirkti Barcelona-Vilnius One-Way bilieta, Cardholder Details - Lithuania, Visa Electron, kai ivedi teisinga Card Number atsiranda More Information, narsykle Firefox - 17.0.1

papildyta: nebutinai One-Way, gali buti ir Return, bet kad ne is Lietuvos ir bilietu kainos EUR tada ir rodo More Information, nes jei perki Vilnius - Barcelona, kainos Lt ir tos varneles nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 17 gruodžio 2012 - 23:25
dekui, bandysiu su browseriais pazaist tada
Atsakyti