Sveiki. Reikalas toks, kad aš ir mano 2 draugai turėjom keliaut į atostogas. Vienam asmeniui į abu galus susidaro 6 bilietai. Iki Tenerifės ir atgal iki 400 litų. Duodu suprast, kad oficialūs būdai kainos atžvilgiu netinka. Aš vykti nebegaliu dėl sveikatos šiuo metu. Klausimas:
Ar yra kas fotoshopinęs boarding pass (asm. kortelės numerį ir vardą su pavarde)? Ar viskas praėjo sklandžiai? Jei ne. šiaip gal žinot/pamenat ar jiems yra skirtumas/ tikrina ar sutampa vardas pavardė su užsakymo metu įvestais duomenim?
Iš anksto ačiū už atsakymus į temą.
workisfordummies, oro uoste skanuoja bilietą, ir tikrina su paso duomenimis
QUOTE(workisfordummies @ 2013 01 21, 17:35)
Sveiki. Reikalas toks, kad aš ir mano 2 draugai turėjom keliaut į atostogas. Vienam asmeniui į abu galus susidaro 6 bilietai. Iki Tenerifės ir atgal iki 400 litų. Duodu suprast, kad oficialūs būdai kainos atžvilgiu netinka. Aš vykti nebegaliu dėl sveikatos šiuo metu. Klausimas:
Ar yra kas fotoshopinęs boarding pass (asm. kortelės numerį ir vardą su pavarde)? Ar viskas praėjo sklandžiai? Jei ne. šiaip gal žinot/pamenat ar jiems yra skirtumas/ tikrina ar sutampa vardas pavardė su užsakymo metu įvestais duomenim?
Na čia ir sugalvojote, galite pretenduoti gauti visos temos nominaciją už genialią idėją
Nebent turit dvynę sesę, kuri su Jūsų asmens dokumentu vyktų
O fotoshopint boarding pass
QUOTE(workisfordummies @ 2013 01 21, 15:35)
Ar yra kas fotoshopinęs boarding pass (asm. kortelės numerį ir vardą su pavarde)?
Ziuriu, zmoniu "genialumui" ribu nera
Galite pabandyti, o apskui aprasyti ispudzius
QUOTE(Forgete @ 2013 01 21, 13:07)
Pandora jums sekasi, as nesu macius tu klausimu
pastebėjau, kad tais klausimais apipila jeigu atsiverčiu ryanair psl ir pasirenku ne Lithuania (English) o pavyzdžiui, UK (English)
sveiki, noriu paklausti ar i rankini bagaza galima detis: saldainiai, kava, rukyta desra ?
QUOTE(lape snape* @ 2013 01 24, 10:14)
sveiki, noriu paklausti ar i rankini bagaza galima detis: saldainiai, kava, rukyta desra ?
jeigu jusu saldainiai, kava ir desra skystam pavidale arba panasus i saunamus ginklus tai negalima.
QUOTE(Forgete @ 2013 01 24, 10:18)
jeigu jusu saldainiai, kava ir desra skystam pavidale arba panasus i saunamus ginklus tai negalima.
QUOTE(Forgete @ 2013 01 24, 10:18)
aciu nu su desra visko gali buti, galima ir kaip ginkla suraityt
Su fotoshopu 100balu! Betruksta sisteminiu hackeriu ir bus visas bukietas
QUOTE(workisfordummies @ 2013 01 21, 16:35)
Tokiu atveju pafotoshopint tapatybes asmens kortele.))
Sveiki, nusipirkau bilietus ir tik tada pamačiau, kad per skubėjimą pavardes surašiau su lietuviškom raidėm (ė ir ū). Gal žinot, nieko tokio ar skambint ir prašyt, kad pataisytų? Dėkui