Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

Sveiki. Reikalas toks, kad aš ir mano 2 draugai turėjom keliaut į atostogas. Vienam asmeniui į abu galus susidaro 6 bilietai. Iki Tenerifės ir atgal iki 400 litų. Duodu suprast, kad oficialūs būdai kainos atžvilgiu netinka. Aš vykti nebegaliu dėl sveikatos šiuo metu. Klausimas:

Ar yra kas fotoshopinęs boarding pass (asm. kortelės numerį ir vardą su pavarde)? Ar viskas praėjo sklandžiai? Jei ne. šiaip gal žinot/pamenat ar jiems yra skirtumas/ tikrina ar sutampa vardas pavardė su užsakymo metu įvestais duomenim?

Iš anksto ačiū už atsakymus į temą.
Atsakyti
workisfordummies, oro uoste skanuoja bilietą, ir tikrina su paso duomenimis
Atsakyti
QUOTE(workisfordummies @ 2013 01 21, 17:35)
Sveiki. Reikalas toks, kad aš ir mano 2 draugai turėjom keliaut į atostogas. Vienam asmeniui į abu galus susidaro 6 bilietai. Iki Tenerifės ir atgal iki 400 litų. Duodu suprast, kad oficialūs būdai kainos atžvilgiu netinka. Aš vykti nebegaliu dėl sveikatos šiuo metu. Klausimas:

Ar yra kas fotoshopinęs boarding pass (asm. kortelės numerį ir vardą su pavarde)? Ar viskas praėjo sklandžiai? Jei ne. šiaip gal žinot/pamenat ar jiems yra skirtumas/ tikrina ar sutampa vardas pavardė su užsakymo metu įvestais duomenim?

Na čia ir sugalvojote, galite pretenduoti gauti visos temos nominaciją už genialią idėją doh.gif doh.gif doh.gif
Nebent turit dvynę sesę, kuri su Jūsų asmens dokumentu vyktų biggrin.gif biggrin.gif
O fotoshopint boarding pass doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(workisfordummies @ 2013 01 21, 15:35)
Ar yra kas fotoshopinęs boarding pass (asm. kortelės numerį ir vardą su pavarde)?

blink.gif

Ziuriu, zmoniu "genialumui" ribu nera wacko.gif blink.gif swoon.gif

Galite pabandyti, o apskui aprasyti ispudzius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 21, 13:07)
Pandora jums sekasi, as nesu macius tu klausimu biggrin.gif

pastebėjau, kad tais klausimais apipila jeigu atsiverčiu ryanair psl ir pasirenku ne Lithuania (English) o pavyzdžiui, UK (English)
Atsakyti
sveiki, noriu paklausti ar i rankini bagaza galima detis: saldainiai, kava, rukyta desra ? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 01 24, 10:14)
sveiki, noriu paklausti ar i rankini bagaza galima detis: saldainiai, kava, rukyta desra ? 4u.gif  4u.gif

jeigu jusu saldainiai, kava ir desra skystam pavidale arba panasus i saunamus ginklus tai negalima.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 24, 10:18)
jeigu jusu saldainiai, kava ir desra skystam pavidale arba panasus i saunamus ginklus tai negalima.

didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 24, 10:18)

aciu biggrin.gif nu su desra visko gali buti, galima ir kaip ginkla suraityt biggrin.gif
Atsakyti
Su fotoshopu 100balu! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Betruksta sisteminiu hackeriu ir bus visas bukietas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(workisfordummies @ 2013 01 21, 16:35)

Tokiu atveju pafotoshopint tapatybes asmens kortele.)) smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki, nusipirkau bilietus ir tik tada pamačiau, kad per skubėjimą pavardes surašiau su lietuviškom raidėm (ė ir ū). Gal žinot, nieko tokio ar skambint ir prašyt, kad pataisytų? ax.gif Dėkui
Atsakyti