QUOTE(Laabeille @ 2013 01 19, 15:55)
taip jau yra - vieni ruko, kiti is to pelnosi, vieni vartoja alkoholi, kiti is to uzdirba.... vieni silni, kiti gudrus
ner cia ko pykt
suprantama - valstybe, kuri savo rukalius gydo, nori uzsideti kuo didesni akciza... ka bepadarysi, kol kas mes sveikieji mokame uz visu LT rukoriu gydyma
o božeeeeeeee
pati esu medike,jau nepasakokit kas uz ka ir kiek moka.O ka pati sveika gyvenimo buda propaguojate,nevalgote suriai,riebiai,sportuojate 3 kartus sav.neturite zalingu iprociu,vengiate streso,miegate maziausiai 8val per para-tada taip jus uz save nemokate sveikatos draudimo pinigai sueina prasigerusiems,prasirukiusiems emigrantams.Ir uz jus mokes sveiki darbingi zmones kai sirgsite-reikia su tuo susitaikyti.
Diavazi pati nei rukau nei alkoholio vartoju-vyras is vis abstinentas,is principo nekenciu prirukytu vietu,nemegstu buti salia rukanciu zmoniu.Bet jei mano brolio ir jo zmonos tox sprendimas-jie to iprocio neatsisako-tai pati paklausiau ar jiems reikia cigareciu-manes niekas neprase.Tad sakau cia kaip dekingumo fonas daugiau.Bet ko as ica aiskinu,kas antras lietuvis krepsi turi po 4 blokus,kiti ir daugiau
Ir tiesa del akcizo-ne vien valstybe cia valdo-yra ES direktyvos per kiek metu turi buti pakelta cigareciu kaina,bet musu valdininkai nuvyke derejosi briuselyje ne del akcizu sumazinimo degalams,bet laikotarpio prailginimo branginant cigaretes ir laipsnisko kelimo-kad rukaliai to nepajustu,o pirktu cigaretes toliau.Butu mano valia tai pakelis kainuotu kad ir 100lt,nei silta man nei salta