Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(~chiquita~ @ 2013 01 17, 14:46)
Padariau isvadas tokiu budu, kad kiek teko pirkti Ryanair bilietus, tiesioginiu reisu is LT ir atgal buna nurodytos kainos litais, o jei reisas ne is LT, nurodo kita valiuta, bet nei karto man neteko matyti, kad salia skliaustuose butu nurodytas kitos valiutos atitikmuo litais. Gal nebera sios funkcijos?

Gal kelis lapus šitoj temoj atgal perskaičius aiškiau pasidarytu. Yra net ir paveiksliukų smile.gif

QUOTE(Adade @ 2013 01 17, 14:47)
dar noriu paklaust, is LT skrendant galima i rankini bagaza isideti maisto produktu ? konkreciai rukyti gaminiai idomu  tongue.gif

Galima, jeigu telpa pagal gabaritus ir svorį. Pusė kiaulės netilps schmoll.gif

QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 17, 14:47)
g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Grynai mano veido išraiška skaitant tą postą. Bet kai kurių moterų minčių tekmės aš jau net nebebandau suprast. Kosmosas ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 17 sausio 2013 - 15:02
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 16:01)
Gal kelis lapus šitoj temoj atgal perskaičius aiškiau pasidarytu. Yra net ir paveiksliukų smile.gif
Galima, jeigu telpa pagal gabaritus ir svorį. Pusė kiaulės netilps  schmoll.gif
Grynai mano veido išraiška skaitant tą postą. Bet kai kurių moterų minčių tekmės aš jau net nebebandau suprast. Kosmosas ir tiek

galima ir diskriminacija izvelgt mirksiukas.gif

o ko jus cia taip susimastet del to 100g? negi nerealu, kad praleistu?
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2013 01 17, 18:05)
galima ir diskriminacija izvelgt  mirksiukas.gif

biggrin.gif
Kad mes su Žilvinu labai jau draugiški moterų atžvilgiu man atrodo, tad jokia diskriminacija negresia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O susimąstėm, ne dėl 100 g, o dėl pirmosios posto dalies:)
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2013 01 17, 16:05)
galima ir diskriminacija izvelgt  mirksiukas.gif

ajajai, o tikėjausi, kad bus suprasta kaip komplimentas unsure.gif

Aš tai masciau apie pirma (ilgesne) posto dali. nusipirko bilietus be korteles, darant check-in, vede paskutinius saskaitos skaicius... g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Aciu Zilvinai! Tiesa teko ne kelis, o keliasdesimt puslapiu perskaityti, bet esme paaiskejo. Ir net paveiksleliu neprireike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 16:44)
ajajai, o tikėjausi, kad bus suprasta kaip komplimentas  unsure.gif

Aš tai masciau apie pirma (ilgesne) posto dali. nusipirko bilietus be korteles, darant check-in, vede paskutinius saskaitos skaicius...  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

ir niekada tie vyrai musu logikos nesupras tongue.gif , kartais ir pacios saves nesuprantam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 17, 18:02)
ir niekada tie vyrai musu logikos nesupras  tongue.gif , kartais ir pacios saves nesuprantam  rolleyes.gif

man cia kilo mintis, kad gal yra kokia Ryanair tinklapio moteriska versija user posted image Su "protu musiu" vietoj teksto suvedimo, su atsiskaitymu is saskaitos vietoj korteles, su pink spalvos fonu ir pan user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 19:20)
man cia kilo mintis, kad gal yra kokia Ryanair tinklapio moteriska versija user posted image Su "protu musiu" vietoj teksto suvedimo, su atsiskaitymu is saskaitos vietoj korteles, su pink spalvos fonu ir pan user posted image

nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 14:42)
nežinau, kokiu būdu jūs tokias išvadas padarėt, bet tas "more information" arba bus arba ne nepriklausomai nuo to kur skraidysit smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(~chiquita~ @ 2013 01 17, 14:46)
Padariau isvadas tokiu budu, kad kiek teko pirkti Ryanair bilietus, tiesioginiu reisu is LT ir atgal buna nurodytos kainos litais, o jei reisas ne is LT, nurodo kita valiuta, bet nei karto man neteko matyti, kad salia skliaustuose butu nurodytas kitos valiutos atitikmuo litais. Gal nebera sios funkcijos?

Yra yra varneles nuemimo funkcija, as visada galvojau, kad varnele buna, kai nesutampa matomos bilieto kainos ir korteles valiutos, nes tada vyksta konvertacija, o va pasirodo, ta varnele buna net kai ir valiutos sutampa, tai cia jau mistika kada ta varnele buna, o kada ne, reiktu visada atidziai paziureti rolleyes.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 15:01)

Zinokit, as irgi ne visada suprantu, nors, atrodo, tureciau suprasti moteris biggrin.gif To posto visiskai nesupratau, kazkokia mistika g.gif g.gif g.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 19:20)
man cia kilo mintis, kad gal yra kokia Ryanair tinklapio moteriska versija user posted image Su "protu musiu" vietoj teksto suvedimo, su atsiskaitymu is saskaitos vietoj korteles, su pink spalvos fonu ir pan

biggrin.gif thumbup.gif

O klausimai vietoj teksto suvedimo kartais tikrai buna, nedaznai, bet buna, ne is vieno esu girdejus rolleyes.gif Bet kaip atsiskaitoma bankine saskaita be korteles tai dar tokio dalyko neteko ir turbut neteks isgirsti biggrin.gif
Atsakyti
nu dabar jau drebu kad netaip kazka padariau
yai va issirinkau-sulaukiau man tinkamo skrydzio var.per skrendu.lt su ryan
suvedziau duomenis
pagal duotus rekvizitus sumokejau per savo el.banko sask, uz bilietus-tai va ada mazdaug patvirtinimo laukti?bliamba bijau kad netaip ka padariau,nei skrydzio,nei pinigu paskui nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 01 17, 21:42)
nu dabar jau drebu kad netaip kazka padariau
yai va issirinkau-sulaukiau man tinkamo skrydzio var.per skrendu.lt su ryan
suvedziau duomenis
pagal duotus rekvizitus sumokejau per savo el.banko sask, uz bilietus-tai va ada mazdaug patvirtinimo laukti?bliamba bijau kad netaip ka padariau,nei skrydzio,nei pinigu paskui nebus verysad.gif

"Rekomenduojame rinktis apmokėjimą internetu, kad gautume greičiau Jūsų apmokėjimą!
Po apmokėjimo ir patvirtinus užsakymą, Jūsų bilietas bus išsiųstas į nurodytą el. paštą per 1 valandą."

Kas cia neaisku ? Grieciausiai ne anksciau nei rytoj. Iki 14 h nesulaukus pradeciau gerti raminamus.

P.S. Sportinis interesas. Kodel nepirkot tiesiai is Ryanair ?

Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 21:55)
"Rekomenduojame rinktis apmokėjimą internetu, kad gautume greičiau Jūsų apmokėjimą!
Po apmokėjimo ir patvirtinus užsakymą, Jūsų bilietas bus išsiųstas į nurodytą el. paštą per 1 valandą."

Kas cia neaisku ? Grieciausiai ne anksciau nei rytoj. Iki 14 h nesulaukus pradeciau gerti raminamus.

P.S. Sportinis interesas. Kodel nepirkot tiesiai is Ryanair ?

aciu
neturiu kreditines
kaina skiriasi 100lt g.gif
nu dabar is vis nervuojuosi-vyksiu grynai pries velykas,per vaiku atostogas-kaip skaiciau neva niekas tada nedirba nes anglai ziauriai svencia.Kazkaip nesinori tiek pinigu suplojus bilietams kiurksoti namie verysad.gif
Atsakyti