Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(Adade @ 2013 01 17, 11:23)
sutinku su viskuo, bet kodel tiek kartu brangesnis korteles mokestis ?

Apie kurį mokestį kalba ? Jeigu apie paskutinį, kortelės administavimo mokestį, kuris prisideda paskutiniame žingsnyje, tai jis priklauso nuo sumos (2 proc). Skirtingos bilietų kainos, skirtingas mokestis smile.gif Tikrai nemanau, kad skiriasi tas mokestis Commerzbank arba Siauliu banko kortelėms
Atsakyti
Patarkite prasau kurioje vietoje reikia nuimti ta nelemta varnele del konvertavimo kurso, kiek pirkau, neradau jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2013 01 17, 13:15)
Patarkite prasau kurioje vietoje reikia nuimti ta nelemta varnele del konvertavimo kurso, kiek pirkau, neradau jos  blush2.gif

instrukcija
Atsakyti
QUOTE(jupiteris @ 2013 01 16, 03:26)
Tada reikia pasidaryti kortelę smile.gif Arba skristi su wizzair.

neaiskiai buvau parasaius 4u.gif turejau omeny, kad neturiu bankines korteles, saskaita yra, is jos pirkta buvo ir bilietai..darant check in prase keturiu paskutiniu korteles skaitmenu, tai ir susimaisiau smile.gif o tiko gi tiesiog bankines saskaitos skaiciai, nesvarbu, jog pacios korteles neturiu smile.gif

Skridau sausio 16, svere visus ir daugume dejo i narvus.. mano lagaminas svere 10.1 kg, bet praleido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 14:19)

Kaip suprantu cia galioja tik skrydziams is/ i LT, o tarkime barcelona - tenereife ir atvirksciai, jau nebus to prieraso...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 11:46)
Apie kurį mokestį kalba ? Jeigu apie paskutinį, kortelės administavimo mokestį, kuris prisideda paskutiniame žingsnyje, tai jis priklauso nuo sumos (2 proc). Skirtingos bilietų kainos, skirtingas mokestis smile.gif Tikrai nemanau, kad skiriasi tas mokestis Commerzbank arba Siauliu banko kortelėms

tikrai aiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2013 01 17, 14:38)
Kaip suprantu cia galioja tik skrydziams is/ i LT, o tarkime barcelona - tenereife ir atvirksciai, jau nebus to prieraso...

nežinau, kokiu būdu jūs tokias išvadas padarėt, bet tas "more information" arba bus arba ne nepriklausomai nuo to kur skraidysit smile.gif
Atsakyti
Pabandziau suvesti reisa LTN-VNO, rodo kaina tik GPB jau visus duomenis suvedus g.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2013 01 17, 16:43)
Pabandziau suvesti reisa LTN-VNO, rodo kaina tik GPB jau visus duomenis suvedus  g.gif

Taip ir turi būti, valiuta GBP... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 15:42)
nežinau, kokiu būdu jūs tokias išvadas padarėt, bet tas "more information" arba bus arba ne nepriklausomai nuo to kur skraidysit smile.gif

Padariau isvadas tokiu budu, kad kiek teko pirkti Ryanair bilietus, tiesioginiu reisu is LT ir atgal buna nurodytos kainos litais, o jei reisas ne is LT, nurodo kita valiuta, bet nei karto man neteko matyti, kad salia skliaustuose butu nurodytas kitos valiutos atitikmuo litais. Gal nebera sios funkcijos?
Atsakyti
dar noriu paklaust, is LT skrendant galima i rankini bagaza isideti maisto produktu ? konkreciai rukyti gaminiai idomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 01 17, 16:13)
neaiskiai buvau parasaius  4u.gif  turejau omeny, kad neturiu bankines korteles, saskaita yra, is jos pirkta buvo ir bilietai..darant check in prase keturiu paskutiniu korteles skaitmenu, tai ir susimaisiau  smile.gif  o tiko gi tiesiog bankines saskaitos skaiciai, nesvarbu, jog pacios korteles neturiu  smile.gif

Skridau sausio 16, svere visus ir daugume dejo i narvus.. mano lagaminas svere 10.1 kg, bet praleido  smile.gif

g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti