Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(cipliukas @ 2013 01 15, 19:13)
Nepavyko ir man. smile.gif Nusipirkau kreditine Visa.

idomu, kiek nuskaiciuoja dabar ? mokejau siandien DE kreditine, tai tik 0.80 euro korteles mokestis g.gif
Atsakyti
15Lt. už abu bilietus.
Atsakyti
Sveiki, gal kas zino ar keiciasi raynayr kainos i pigesnes ar jau dabar tik brangsta? Nes paskutiniu metu tai vis pataikau paziuret pigu o jau kai pirkt pabrangsta ir per kelias dienas? Ar buna kokiu akciju nakties metu kaip seniau, ar jau cia seni bajeriai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2013 01 16, 22:28)
Sveiki, gal kas zino ar keiciasi raynayr kainos i pigesnes ar jau dabar tik brangsta? Nes paskutiniu metu tai vis pataikau paziuret pigu o jau kai pirkt pabrangsta ir per kelias dienas?  Ar buna kokiu akciju nakties metu kaip seniau, ar jau cia seni bajeriai?  ax.gif

Kainų svyravimai pastovūs, nėra kažkokios sistemos... Na naktinių akcijų manau nėra, bent man tai neteko užtikti, aišku naktimis stengiuosi miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 16, 21:46)
Kainų svyravimai pastovūs, nėra kažkokios sistemos... Na naktinių akcijų manau nėra, bent man tai neteko užtikti, aišku naktimis stengiuosi miegoti biggrin.gif

Kazkada esu girdejus kad nakty nuima mokescius, bet nezinau ar tiesa. Issirinkome skrydzius o pabrango beveik po 100 bilietai, tai dabar galvoju ka daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2013 01 16, 19:57)
15Lt. už abu bilietus.

tai ne taip daug, reiskia sumazino aptarnavimo mokesti bigsmile.gif nors, kaip ir banko mokesciai, LT yra didesni, gal cia banku politika LT kalte g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 01 16, 21:09)
nors, kaip ir banko mokesciai, LT yra didesni, gal cia banku politika LT kalte g.gif

Per sudetingai bandot interpretuot smile.gif
Atsakyti
O jeigu nedarasiau vienos raides prie pavardes pirkdama bilieta, ar reikia taisyt?
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2013 01 17, 00:41)
O jeigu nedarasiau vienos raides prie pavardes pirkdama bilieta, ar reikia taisyt?

Ne... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 16, 21:52)
Per sudetingai bandot interpretuot smile.gif

o kas tada?
pvz. pavedimas is LT i kitas ES salis zinot kiek kainuoja, o is DE nieko, kaip ir vietiniai pavedimai doh.gif todel ir sumasciau taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 01 17, 10:54)
o kas tada?
pvz. pavedimas is LT i kitas ES salis zinot kiek kainuoja, o is DE nieko, kaip ir vietiniai pavedimai doh.gif todel ir sumasciau taip  smile.gif

sunkiai jūsų minties eigą suprantu. Bet jeigu įsivaizduojat, kad perkant Ryanair'o bilietą lietuviška mokėjimo kortele, lietuviškas bankas daro kiekvienam pirkimui atskirą pervedimą Ryanairui arba dar kam nors, tai labai apsirinkat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 17, 10:58)
sunkiai jūsų minties eigą suprantu. Bet jeigu įsivaizduojat, kad perkant Ryanair'o bilietą lietuviška mokėjimo kortele, lietuviškas bankas daro kiekvienam pirkimui atskirą pervedimą Ryanairui arba dar kam nors, tai labai apsirinkat smile.gif

sutinku su viskuo, bet kodel tiek kartu brangesnis korteles mokestis ?
Atsakyti