Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 16, 08:24)
smile.gif
Būtinai klauskit tų iš kur pirkote, gal pamiršo g.gif  tad lauksit, lauksit ir nesulauksit smile.gif

Tikrai pamiršo doh.gif tik užklausiau el. paštu, atsiuntė laišką su skrydžio dokumentu smile.gif

Gerai kad parašiau..
Atsakyti
QUOTE(West@ @ 2013 01 16, 09:03)
bet banke dar pinigai kaba rezervuoti  unsure.gif
Vis tik eisiu šiandien išsiimti kreditinės į banką, tuo pačiu ir užklausiu ar tinka deb. Visa  atsiskaitymui

Tai rezervuoti jie buna kelias dienas, del to neverta nerimauti. Yra debetiniu Visa korteliu, kurios tinka atsiskaitymams, bet pas jus, kaip supratau, Visa Electron, va del sitos tai keista, nes lietuvisku Visa Electron paprastai nepriima, bet uzklauskit, idomu pasidare smile.gif
Atsakyti
Merginos-gl ir kvailas klausimas-bet jei rodo kad mano pasirinktom datom skrydziu nebera-ar didele tikimyybe kad ju atsiras.Nu karoce tai kaina didele,tai daba rodo kad skrydziu neber,o Wzz isvis kaina akyse uzkele
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 01 16, 12:20)
Merginos-gl ir kvailas klausimas-bet jei rodo kad mano pasirinktom datom skrydziu nebera-ar didele tikimyybe kad ju atsiras.Nu karoce tai kaina didele,tai daba rodo kad skrydziu neber,o Wzz isvis kaina akyse uzkele

ryanair kazka tvarkė sistemoj, tai visų skrydžių nerodė, dabar turi atsirasti...
tai tikėjausi kad kainas pamažins rolleyes.gif , liko tos pačios

Atsakyti
Laba diena, merginos ar esate kas skride su Ryanair ir Warsuvos Modlino oro uosto?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 16, 11:32)
Tai rezervuoti jie buna kelias dienas, del to neverta nerimauti. Yra debetiniu Visa korteliu, kurios tinka atsiskaitymams, bet pas jus, kaip supratau, Visa Electron, va del sitos tai keista, nes lietuvisku Visa Electron paprastai nepriima, bet uzklauskit, idomu pasidare  smile.gif

Užklausiau banke, nieko konkrečiai man nepasakė, todėl paskambinau į Ryanair atstovybę LT "LITCARGUS" , ir patikrinau rezervaciją , viskas OK biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(West@ @ 2013 01 16, 15:10)
Užklausiau banke, nieko konkrečiai man nepasakė, todėl paskambinau į Ryanair atstovybę LT "LITCARGUS" ,  ir patikrinau rezervaciją , viskas OK  biggrin.gif  thumbup.gif

Tai tada smagu thumbup.gif Be reikalo prigąsdinome, bet yra taip buvę... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2013 01 16, 13:10)
Laba diena, merginos ar esate kas skride su Ryanair ir Warsuvos Modlino oro uosto?

man ir idomu, nes kainos tai palankesnes , bet kaip nusigauti?
radau kad simpleexpress veza iki Varsuvos, bet ar yra kas veza iki oro uosto?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2013 01 16, 13:37)
man ir idomu, nes kainos tai palankesnes , bet kaip nusigauti?
radau kad simpleexpress veza iki Varsuvos, bet ar yra kas veza iki oro uosto?

Veza is centrine stoties, cia straipniukas yra Nuvykimas iki Modlino
Atsakyti
sviliukas, matau, jau idejo nuoroda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 16 sausio 2013 - 14:11
QUOTE(sviliukas @ 2013 01 16, 14:59)
Veza is centrine stoties, cia straipniukas yra Nuvykimas iki Modlino

sita as maciau, but gerai kad Vilniuj ilipi ir islipi jau Modline, kazkaip skaiciau kad anksciau lyg tai vezdavo kazkaip panasiai, mums susitaupo ~700lt, bet vyras uzsispyre kad nevaziuos iki Varsuvos.
Vnz laukiam geresniu kainu is LT.
Gal kas zino ar skraidys vasara i Baden-Baden is Vilniaus?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2013 01 16, 17:23)
sita as maciau, but gerai kad Vilniuj ilipi ir islipi jau Modline, kazkaip skaiciau kad anksciau lyg tai vezdavo kazkaip panasiai

Tai ir dabar dar veza, pvz. TOKS autobusai, i Varsuvos oro uosta, bet i pagrindini, o ne i Modlina smile.gif
Atsakyti