Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 15, 16:32)
O viskas gerai? ( ta prasme pinigai nurašyti sąskaitoje?)

Rezervuoti , nes tik vakar pirkau 4u.gif Taip pat gavau rezervacijos Nr SMS ir el.paštu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo West@: 15 sausio 2013 - 15:40
QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 15, 13:55)
Infant yra 30 EUR arba 30 GBP... 4u.gif

va čia jau panašu į tiesą smile.gif

QUOTE(nuotakyte @ 2013 01 15, 15:08)
o uz infant tikrai ne ka pigiau ima nei uz dukra (7m) o plius vistiek ant keliu laikyti turesiu.
Bandysiu paieskoti per wizzair.

šiaip gali būti, kad už infantą ir brangiau ims nei už kitus... čia jau priklauso už kiek gausit bilietus... Jei, jūsų vaikui 2 ir daugiau, tai nebesvarbu kiek jam metų. Jis skrenda suaugusiojo kaina.
kažkada seniai seniai, kai bilietai 2 suaugusiems ir infantui kainavo ~200 lt, tai infanto bilietas kainavo brangiau, nei suaugusiojo bilietas. Tuo metu, jei teisingai prisimenu, kūdikio bilietas būdavo 70 lt į abi puses.
Atsakyti
Sveiki, reikia labai pagalbos! Gal kas esate skridę vasarą su RYANAIR į Belgiją, dabar bilietų kainos apie ~160lt, ar įmanoma tikėtis, kad atpigs, ar visuomet būna tokios kainos vasarą? (niekada neteko skristi vasaros metu) (skrydis iš Vilniaus) Ir kesita kad taip brangu, nes pvz už mėnesio ar dviejų tai po 69 lt... jei kas žinote iš anksto dėkui už ats. smile.gif
Atsakyti
as cia visus subalamutinau su tuo 20£/€. tikrai nesu mokejes 30eur/£ uz kudiki, tai naiviai tikejaus, jog nieks nepasikeite. pasirodo, klydau. brango ir kudikiams keliones. persiprasau suklaidintu 4u.gif buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 15 sausio 2013 - 16:13
QUOTE(West@ @ 2013 01 15, 17:39)
Rezervuoti , nes tik vakar pirkau  4u.gif  Taip pat gavau rezervacijos Nr  SMS ir el.paštu

O Jūs bandėte jungtis pagal rezervacijos numerį, ar leidžia... Vat čia ir būdavo tokie "bajeriai", kad rezervacijos kodas yra, bet jis neveikia, o pinigai grįžta atgal... 4u.gif
Aš negąsdinu, bet net įdomu pasidarė... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaniline55 @ 2013 01 15, 18:11)
Sveiki, reikia labai pagalbos! Gal kas esate skridę vasarą su RYANAIR į Belgiją, dabar bilietų kainos apie ~160lt, ar įmanoma tikėtis, kad atpigs, ar visuomet būna tokios kainos vasarą? (niekada neteko skristi vasaros metu) (skrydis iš Vilniaus) Ir kesita kad taip brangu, nes pvz už mėnesio ar dviejų tai po 69 lt... jei kas žinote iš anksto dėkui už ats. smile.gif

Oi, kad mes žinotume, tai būtume gudriausi iš visų biggrin.gif Realiai į Belgiją bilietai nėra brangus, aišku gali atpigti, bet kažko stebuklingo kaži ar pavyks sulaukti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 15, 16:17)

Papildyta:
Oi, kad mes žinotume, tai būtume gudriausi iš visų biggrin.gif  Realiai į Belgiją bilietai nėra brangus, aišku gali atpigti, bet kažko stebuklingo kaži ar pavyks sulaukti... g.gif

Man tiesiog įdomu jei dabar kaina didesnė, ar ji vėliau gali mažėti, ar tik didės nes rašo kad liko 3 vietos ta kaina.
Atsakyti
QUOTE(vaniline55 @ 2013 01 15, 16:21)
Man tiesiog įdomu jei dabar kaina didesnė, ar ji vėliau gali mažėti, ar tik didės nes rašo kad liko 3 vietos ta kaina.

as nepirkciau, kryptis nera tokia jau populiari ir brangi, laukciau to laiko kai bus pora men iki skrydzio. O kokia kaina kova ar balandi? Yra pigiau?
Atsakyti
QUOTE(vaniline55 @ 2013 01 15, 18:21)

Labai daug neišdidės, bet daug ir nesumažės:)... Galbūt aš asmeniškai laukčiau dar ir pirkčiau iki skrydžio likus 6-8 savaitėms... 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi dabar perku bilietus ir bandysiu paprasta Visa Elektron atsiskaityti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2013 01 15, 16:29)
Aš irgi dabar perku bilietus ir bandysiu paprasta Visa Elektron atsiskaityti. smile.gif

man asmeniškai nepavyko Iš Ryanair su šia kortele nusipirkti, specialiai dėl bilietų pirkimo keičiau Visa electron į debit Master card.Banke man paaiškino , kad Visa Elecron neturi saugaus atsikaitymo internetu.
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 15, 17:17)
O Jūs bandėte jungtis pagal rezervacijos numerį, ar leidžia... Vat čia ir būdavo tokie "bajeriai", kad rezervacijos kodas yra, bet jis neveikia, o pinigai grįžta atgal... 4u.gif
Aš negąsdinu, bet net įdomu pasidarė... 4u.gif

Ir taip būna ? g.gif Tikrai nenuraminot doh.gif
Nesu aš tokia gudri skraidytoja blush2.gif , tik pabandžiau pirkti debetine , ir lyg pavyko ... unsure.gif
Tikrinau : prisijungiau prie Ryanair tinklapio->mano užsakymai, suvedžiau rezervacijos Nr ir kortelės skaičiukus, matau keliaujančių duomenis ir kad apmokėta ax.gif
Įsodinimo talonui spausdinti dar per anksti , kaip suprantu, prieš 15 d. iki skrydžio tik galėsiu

Ar dabar galiu būti rami , ar dar ne ? g.gif

Skraiduoliai pakonsultuokit plz 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo West@: 15 sausio 2013 - 17:58
QUOTE(nuobodi @ 2013 01 15, 15:04)
man asmeniškai nepavyko Iš Ryanair su šia kortele nusipirkti, specialiai dėl bilietų pirkimo keičiau Visa electron į debit Master card.Banke man paaiškino , kad Visa Elecron neturi saugaus atsikaitymo internetu.

Nepavyko ir man. smile.gif Nusipirkau kreditine Visa.
Atsakyti