Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

Suprantu, kad debilokas klausimas, bet visgi...
Londone Stansted oro uoste labai painu surast tą vietą kur registruotą bagažą atiduoda? blush2.gif
Atsakyti
nesunku. iejus paziuri ekranuose info- buna nurodyta registracijos zonos raide (jas pamatysi virs registraciju galuose, virsuj. toooookios dideles), bei nurodomi nr, kur kas ka priima. eini pagal skaiciukus bendrai, nes priima visiems skrydziams, nebutinai tik vienam, tad nebus nurodyta konkreciai- tik bag drop ar pan, nepamenu dbr smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 15 sausio 2013 - 01:56
QUOTE(walking_on_air @ 2013 01 15, 00:02)
Suprantu, kad debilokas klausimas, bet visgi...
Londone Stansted oro uoste labai painu surast tą vietą kur registruotą bagažą atiduoda?  blush2.gif

visai ne debilokas mirksiukas.gif į Stansted kažkada buvo mano pirmas savarankiškas skrydis, plius ta info , kad ir didelėm raidėm ekranuose, man visai nieko nesakė blush2.gif bet tikrai lengvai susitvarkiau. Eikite ,kaip parašė Whitey, ir viskas bus kaip per orą -lengvai biggrin.gif
Atsakyti
Perkeliu klausima cia blush2.gif
Gal kas pagelbes kur ieskoti pigiu skrydziu i Londona(Stanced oro uostas) keliauciau as su dviem vaikais (7mir 1m)
laiklotarpis nuo kovo 22 iki balandzio 7(7d jau grįžti reiktu) -dabar ka pigiausia man meta tai is Kauno 1200lt
gruodi jau ziurinejau tai uz 860 lt buvo galima nuskristi(pasirode per brangu) dabar kai sukilo
Gal kas patars ar jau pirkti,ar dar laukti kitu pasiulymu.
Dairiausi per skrendu.lt,bei Ryanair.com(bet man ten baugu kazkaip uzsakineti).Idealiausias laikotarpis butu kovo 22-balandzio2 (norim sveciuotis apie savaite).Buciau dekinga uz betkokia info
aciu
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 01 15, 08:36)
Gal kas pagelbes kur ieskoti pigiu skrydziu i Londona(Stanced oro uostas) keliauciau as su dviem vaikais (7mir 1m)
laiklotarpis nuo kovo 22 iki balandzio 7(7d jau grįžti reiktu) -dabar ka pigiausia man meta tai is Kauno 1200lt 
gruodi jau ziurinejau tai uz 860 lt buvo galima nuskristi(pasirode per brangu)  dabar kai sukilo
Dairiausi per skrendu.lt,bei Ryanair.com(bet man ten baugu kazkaip uzsakineti).Idealiausias laikotarpis butu kovo 22-balandzio2 (norim sveciuotis apie savaite).Buciau dekinga uz betkokia info
aciu

O ko baugu? Jusu pasirinktas laikotarpis apie Velykas, kazin ar buna pigiu sventiniu skrydziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 01 15, 10:36)
gruodi jau ziurinejau tai uz 860 lt buvo galima nuskristi(pasirode per brangu)  dabar kai sukilo
aciu

Matote konkrečiai į Stansted skraido tik Ryanair, tad šiuo laikotarpių kažko tikėtis sunku, bet gali visko būti g.gif g.gif
Atsakyti
butent. prastas laikotarpio pasirinkimas. nebus jau zenkliai kazko pigiau. o tiketis visad galima, tik svarbu nepraleisti progos nusipirkt, jei kaina pasirodytu kiek mazesne. aisku, reiktu vis tikrint. juolab, uz 1m vaika bus simboliska kaina- 20£ i viena puse. kas tikrai pataupo bendra kaina.
Atsakyti
Sveiki,
ar tinka tokia kortelė atsiskaitymui, ar geriau kreditinę MasterCard išsiimt?
Atsakyti
QUOTE(Surja @ 2013 01 15, 12:21)
Sveiki,
ar tinka tokia kortelė atsiskaitymui, ar geriau kreditinę MasterCard išsiimt?

Kreditinę... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 15, 11:20)
Kreditinę... 4u.gif

na sita irgi raso tinkama bilietam, internetiniams apsipirkimams, tai mazu tinka kaip ta sebo mylimiausia.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 15, 13:29)
na sita irgi raso tinkama bilietam, internetiniams apsipirkimams, tai mazu tinka kaip ta sebo mylimiausia.

Gali būti, bet paskui būna, kad netiko, neveikė ir pan... 4u.gif Žiūriu metinis mokestis 24 lt, tai aš asmeniškai tikrai rinkčiausi kreditinę su kuria dar yra sveikatos draudimas keliaujant... 4u.gif
Atsakyti
uz kortele dar moket reikia?!? g.gif atprates nuo tokiu rinkliavu
Atsakyti