Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 14, 13:47)
Na gerai, turiu ir aš klausimą smile.gif
Ar kažkam yra teke pastebėti, kad dienos eigoje bilietų kaina sumažėtu ?
Kad gali pakilti dienos eigoje, tai žinau, domina būtent mažėjimas. Galvoju, ar verta kelis kartus per dieną tikrintis, jeigu rytinė kaina neitin patinka.

man buvo. is UK i lt. tik spek ryte nusipirk bilieta, ziurek vakare jau pigiau ant 5 svaru biggrin.gif minimum 3 kartus taip
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 14, 14:47)
Na gerai, turiu ir aš klausimą smile.gif
Ar kažkam yra teke pastebėti, kad dienos eigoje bilietų kaina sumažėtu ?
Kad gali pakilti dienos eigoje, tai žinau, domina būtent mažėjimas. Galvoju, ar verta kelis kartus per dieną tikrintis, jeigu rytinė kaina neitin patinka.

būna, būna... 4u.gif Ir dar toks asmeninis pastebėjimas (aišku gal taip pasitaikė), kad bilietų kaina dažniausiai pakinta 17-19 val. LT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2013 01 14, 14:24)
man buvo. is UK i lt. tik spek ryte nusipirk bilieta, ziurek vakare jau pigiau ant 5 svaru  biggrin.gif minimum 3 kartus taip

QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 14, 15:24)
būna, būna... 4u.gif  Ir dar toks asmeninis pastebėjimas (aišku gal taip pasitaikė), kad bilietų kaina dažniausiai pakinta 17-19 val. LT biggrin.gif

Dėkui smile.gif teks tupėti tinklapyje, kol neužknis ir nenusipirksiu už tiek, kiek yra doh.gif
Atsakyti
Mano pastebejimas tai toks is merfio desniu srities- nusipirkus bilietus, visad paskui atsiranda pigiau. Bet va nepirkus, tenka daugiau sumoket, nes nepinga g.gif biggrin.gif
Atsakyti
...ir man yra tekę pastebėti, kad dienos eigoje bilietų kaina sumažėja, tik kryptis ne iš LT unsure.gif
Atsakyti
aciu D mano dar ne viena nesumazejo, antraip aparpuoli gauciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, norėjau paklausti, o kompaktinę pudrą, skaistalus, akių šešėlius taip pat reikia sudėti į tą 1 litro talpos plastikinį maišelį g.gif? Nes čia gi ne skysčiai. Ar galiu aš juos atskirai į rankinę įsimest? Čia turiu galvoj rankinį bagažą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 01 14, 20:13)
Mergaitės, norėjau paklausti, o kompaktinę pudrą, skaistalus, akių šešėlius taip pat reikia sudėti į tą 1 litro talpos plastikinį maišelį  g.gif? Nes čia gi ne skysčiai. Ar galiu aš juos atskirai į rankinę įsimest? Čia turiu galvoj rankinį bagažą  4u.gif

dekites atskirai, i tuos maiselius tik skysciai - pastos, sampunai, kremai ir pan.
Atsakyti
Skrendant is Vilniaus tik su rankiniu bagazu - kiek reikia eiliu atstoveti? Dvi ar viena? Ar yra kokia atskira eile rankinio bagazo tikrinimui?
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2013 01 14, 22:21)
Skrendant is Vilniaus tik su rankiniu bagazu - kiek reikia eiliu atstoveti? Dvi ar viena? Ar yra kokia atskira eile rankinio bagazo tikrinimui?

Jei su rankiniu bagažu, tai einate tiesiai į saugumo patikrą (nestokite prie registracijos staliukų, kur priduodamas registruotas bagažas)... 4u.gif O eilė arba bus, arba ne:)...
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 14, 21:28)
Jei su rankiniu bagažu, tai einate tiesiai į saugumo patikrą (nestokite prie registracijos staliukų, kur priduodamas registruotas bagažas)... 4u.gif  O eilė arba bus, arba ne:)...

Aciu 4u.gif

Tikiuosi, kad nebus, nes su keturmete laukti sunkiau nei su vieneriu metuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2013 01 14, 20:49)
Aciu  4u.gif

Tikiuosi, kad nebus, nes su keturmete laukti sunkiau nei su vieneriu metuku  blush2.gif

na lauksit prie duru kur jau isleidzia i lauka, stiprybes 4u.gif
Atsakyti