Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(supermamyte9 @ 2013 01 12, 11:44)
O tada mineralinio pvz. buteliuką  g.gif

šitą geriau nusipirkti praėjus apsaugą, neleis pasiimt schmoll.gif
Atsakyti
ar gali kas pagelbeti ir mestelti ryanair klientu aptarnavimo telefono numeri (Anglijoje), nes tuo kuri gavau is Litcargus susisiekti neimanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daugtaskis @ 2013 01 12, 17:16)
ar gali kas pagelbeti ir mestelti ryanair klientu aptarnavimo telefono numeri (Anglijoje), nes tuo kuri gavau is Litcargus susisiekti neimanoma  4u.gif

cia paziurek
http://www.ryanair.c...ustomer-service
eik i Reservation Contact Numbers
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 01 12, 12:37)
tokius galima, skysčių ne.
sumuštinis ir tinka  smile.gif

Ačiū, kaip gera iš kart sulaukti atsakymo bigsmile.gif
O dar galvoju, ar pavyktų kaip nors nors keletą tablečių turėti atsargai lėktuve, jei man negerai pasidarytų. Jos bereceptinės, gydytojos pažymos neturiu, kad man jų reik? g.gif Jei į kokį popieriuką susivyniočiau ir į kišenę? blush2.gif
Atsakyti
iškilo toks klausimas, o galima skrybelę dėtis ant galvos, kad nepaskaičiuotų kaip rankinio bagažo?
Atsakyti
QUOTE(supermamyte9 @ 2013 01 13, 11:12)
O dar galvoju, ar pavyktų kaip nors nors keletą tablečių turėti atsargai lėktuve, jei man negerai pasidarytų. Jos bereceptinės, gydytojos pažymos neturiu, kad man jų reik? g.gif Jei į kokį popieriuką susivyniočiau ir į kišenę? blush2.gif

galima

QUOTE(NOKIA @ 2013 01 13, 11:28)
iškilo toks klausimas, o galima skrybelę dėtis ant galvos, kad nepaskaičiuotų kaip rankinio bagažo?

galima, teko matyt zmogu su salmu, kai ilipo lektuve nusieme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamyte9 @ 2013 01 13, 12:12)

As tai planuoju net receptinius imt - juk yra zmones, kad su labai rimtom ligom skaido... O maniskiu daug kam reikia - AD ir Xanax, puse vakarieciu juos "vietoj vitaminu" naudoja irnesakyk.gif
Atsakyti
O lygintuvą galima dėtis į rankinį bagažą?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 01 13, 13:39)
O lygintuvą galima dėtis į rankinį bagažą?

Jei be vandens, tai galima biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už konsultacijas, nes pirmą kart skrisim su raynair,. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 01 13, 14:08)
Ačiū už konsultacijas, nes pirmą kart skrisim su raynair,. smile.gif

šiaip jau tai yra ne ryanair taisyklės apie skysčius, dildes ir pan... tai yra bendros taisyklės visoms avialinijoms... Juk per apsaugą nepriklausomai nuo avialinijų eini. 4u.gif
Atsakyti
Na gerai, turiu ir aš klausimą smile.gif
Ar kažkam yra teke pastebėti, kad dienos eigoje bilietų kaina sumažėtu ?
Kad gali pakilti dienos eigoje, tai žinau, domina būtent mažėjimas. Galvoju, ar verta kelis kartus per dieną tikrintis, jeigu rytinė kaina neitin patinka.
Atsakyti