Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(trojana @ 2013 01 09, 22:41)
Nika23 kaip sakot? biggrin.gif

Sakau, kad pas mane seb kreditine eurais, taj parasyta kad konvertavimo kursas 3,34lt, todel nuskaiciavo daugiau. Tik nesupratau kas? g.gif Pas jus kreditine eurais ar litais?
Atsakyti
pas ms kortele litine 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daugtaskis @ 2013 01 10, 09:00)
Musu minusas apie 105lt gavosi, tik deja priejimo prie fakso neturime, pakariauciau mielai su jais tik nera galimybes, paprastais laisais viskas issudetingeja  verysad.gif

o jusu kortele litais? ta varnele nuiminejot? g.gif
Atsakyti
kreditine tai litais, o to uzrasiuko "more information" kazkodel man neismete todel ir nebuvo kur nuimti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2013 01 10, 10:55)
pas ms kortele litine 4u.gif
Papildyta:

o jusu kortele litais? ta varnele nuiminejot? g.gif

Ajsku 4u.gif , O jus kaip pirkot bilietus ta varnele buvo? Pas mane nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Paaiskinsiu del tu varneliu, nes kazkodel daug klausimu jos kelia g.gif

Jeigu valiuta, kuria perkate bilietus ir jusu korteles valiuta sutampa, tai varneles nera ir nieko nuimineti nereikia. Varnele atsiranda tuomet, kai jusu perkamo bilieto valiuta ir korteles, kuria atsiskaitinejate, valiuta skiriasi, tuomet reikia ieskoti varneles ir ja nuimti. Kad butu dar aiskiau-jei perkamo bilieto kaina matote eurais/svarais, o kortele litais, tuomet reikia nuimti varnele, jei perkamo bilieto kaina matote litais ir kortele litais, varneles nebus ir nieko nuimti nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 10, 14:54)

Jeigu valiuta, kuria perkate bilietus ir jusu korteles valiuta sutampa, tai varneles nera ir nieko nuimineti nereikia. Varnele atsiranda tuomet, kai jusu perkamo bilieto valiuta ir korteles, kuria atsiskaitinejate, valiuta skiriasi, tuomet reikia ieskoti varneles ir ja nuimti. Kad butu dar aiskiau-jei perkamo bilieto kaina matote eurais/svarais, o kortele litais, tuomet reikia nuimti varnele, jei perkamo bilieto kaina matote litais ir kortele litais, varneles nebus ir nieko nuimti nereikia smile.gif

pasitikrinau smile.gif Perku bilietą Kaunas - Palma, kainą rodo litais. Vedu lietuviško banko man išduotos kortelės, į kurią gaunu lietuvišką atlyginimą litais (tikrai zinau, ką sakau smile.gif ) duomenis. Puikiausiai matau "more information"

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 10 sausio 2013 - 15:15
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 10, 15:13)
pasitikrinau smile.gif Perku bilietą Kaunas - Palma, kainą rodo litais. Vedu lietuviško banko man išduotos kortelės, į kurią gaunu lietuvišką atlyginimą litais (tikrai zinau, ką sakau smile.gif ) duomenis. Puikiausiai matau "more information"

O tada pasakykite, kokiu kursu skaiciuoja litu pavertima i litus? smile.gif (ten reikia atsidaryti ta lentele ir rodo). Nu ziauriai idomu koks litu i litus kursas smile.gif

Tiesa, matau, kortele Mastercard, pas mane Visa, tai su Visa varneles niekada nebuna, jei valiutos sutampa smile.gif
Atsakyti
Su tais mokejimais isviso jokiu logiku nera. Man pries metus perkant i londona ir atgal galutine suma buvo litais, nuskaite taip pat litais, o emeila gavau - eurais lotuliukas.gif kortele ta pati kaip visada.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 10, 15:30)
O tada pasakykite, kokiu kursu skaiciuoja litu pavertima i litus? smile.gif (ten reikia atsidaryti ta lentele ir rodo). Nu ziauriai idomu koks litu i litus kursas smile.gif

Tai ir iš paveiksliuko matosi, kad Ryanairas 790.40 Lt laiko 243.93 EUR. Kursas atitinkamai 3.24027 doh.gif Jeigu nenuimčiau tos nelemtos varnelės, tai Ryanair'as pateiktu Mastercardui, kad nuo mano kortelės reikia nurašyti 243.93 EUR, tada jau Mastercardas pritaikytu savo kursą (maždaug 3.44...) ir man nuo kortelės nurašytu ~839 lt.
Jeigu varnelę nuimčiau, joks kursas nebūtu taikomas ir už bilietus sumokėčiau 790.40 Lt
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 10, 15:46)
Tai ir iš paveiksliuko matosi, kad Ryanairas 790.40 Lt laiko 243.93 EUR. Kursas atitinkamai 3.24027  doh.gif Jeigu nenuimčiau tos nelemtos varnelės, tai Ryanair'as pateiktu Mastercardui, kad nuo mano kortelės reikia nurašyti 243.93 EUR, tada jau Mastercardas pritaikytu savo kursą (maždaug 3.44...) ir man nuo kortelės nurašytu ~839 lt.
Jeigu varnelę nuimčiau, joks kursas nebūtu taikomas ir už bilietus sumokėčiau 790.40 Lt

Visgi tai, matyt, priklauso nuo korteles, nuo banko ir pan. Nes logiskai mastant, jei pirkimo ir korteles valiutos sutampa, tai kokia gi dar gali buti konvertacija? Kas cia per litu vertimas i litus? T.y., pavertimas i eurus, o paskui vel i litus doh.gif Kam to reikia? Cia, matyt, ta situacija, kai yra rasiusiu, kad nors pirkimo ir korteles valiutos sutapo, litu buvo nurasyta daugiau g.gif
O siaip tai nesuprantu, gal cia ir nuo narsykles priklauso g.gif Nes pabandziau pasirinkti Mastercard, tai irgi nera varneles, nes mokama ir korteles valiutos sutampa. Vat kai perku bilietus su nurodyta kaina eurais, o moku litine kortele, tada, kaip ir priklauso, varnele yra. Biesai zino kodel pas visus cia taip skirtingai, as dziaugiuosi, kad pas mane visada viska rodo ir nuskaiciuoja teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 10, 14:54)

Pas mane kreditine eurais ir jokios varneles nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2013 01 10, 16:29)
Pas mane kreditine eurais ir jokios varneles nebuvo schmoll.gif

Suma rode litais? Bankas isdaves kortele lietuviskas?

Papildyta:
Beje, jau galvojau Ryanair nebedaro protamusio zaidimo biggrin.gif Bet perkant bilieta vel liepia atsakyti i klausima smile.gif

Which one is a real word?

cheesezul
cheeselopocomo
cheeseblazert
cheesefrizer
cheeseburger
cheesewringed

biggrin.gif
Atsakyti