QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 10, 15:46)
Tai ir iš paveiksliuko matosi, kad Ryanairas 790.40 Lt laiko 243.93 EUR. Kursas atitinkamai 3.24027
Jeigu nenuimčiau tos nelemtos varnelės, tai Ryanair'as pateiktu Mastercardui, kad nuo mano kortelės reikia nurašyti 243.93 EUR, tada jau Mastercardas pritaikytu savo kursą (maždaug 3.44...) ir man nuo kortelės nurašytu ~839 lt.
Jeigu varnelę nuimčiau, joks kursas nebūtu taikomas ir už bilietus sumokėčiau 790.40 Lt
Visgi tai, matyt, priklauso nuo korteles, nuo banko ir pan. Nes logiskai mastant, jei pirkimo ir korteles valiutos sutampa, tai kokia gi dar gali buti konvertacija? Kas cia per litu vertimas i litus? T.y., pavertimas i eurus, o paskui vel i litus
Kam to reikia? Cia, matyt, ta situacija, kai yra rasiusiu, kad nors pirkimo ir korteles valiutos sutapo, litu buvo nurasyta daugiau
O siaip tai nesuprantu, gal cia ir nuo narsykles priklauso
Nes pabandziau pasirinkti Mastercard, tai irgi nera varneles, nes mokama ir korteles valiutos sutampa. Vat kai perku bilietus su nurodyta kaina eurais, o moku litine kortele, tada, kaip ir priklauso, varnele yra. Biesai zino kodel pas visus cia taip skirtingai, as dziaugiuosi, kad pas mane visada viska rodo ir nuskaiciuoja teisingai