Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(MAMICY @ 2013 01 08, 22:33)
jį traktuoja kaip degujį skystį - 75 gradusai  biggrin.gif

dabar jau jasno
Atsakyti
Ačiū merginos, naujokė aš kelionėse, sakau geriau pasiklausti, nei po to gailėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2013 01 07, 16:15)
Su Visa Virtuon tikrai galima pirkti, neseniai pirkau. Ar pigiau, ar brangiau nei su kreditine korele, negaliu atsakyti.

Ačiū už atsakymą.
Gal kas nors galėtų pasakyti kaip reikalai su mokesčiais už bilietus? Kaip suprantu, prie rodomos kainos dar prisideda po 22,80 Lt/žm. į vieną pusę ir dar 2 proc. nuo bendros sumos? Ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2013 01 09, 10:39)
Ačiū už atsakymą.
Gal kas nors galėtų pasakyti kaip reikalai su mokesčiais už bilietus? Kaip suprantu, prie rodomos kainos dar prisideda po 22,80 Lt/žm. į vieną pusę ir dar 2 proc. nuo bendros sumos? Ar klystu?

Prisideda tik 2 procentai. mirksiukas.gif
Atsakyti
2% prisideda, mokant kreditine kortele. siaip daugiau niekas neprisideda, jei neuzsisakai papildomu paslaugu
Atsakyti
trojana, kai gausi ryanair atsakyma pranesk kuo viskas baigsis, nes mes irgi susidurem su ta pacia beda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 01 05, 22:41)
nusliūkinau patikrinti.
pirkau su Seb visa. nuskaitė centas į centą tiek kiek rodė ryanaier puslapy... ir beje, pas mane nebuvo tos "varnelės". Kadangi bilietus buvau pirkusi jau senokai, tai pagalvojau, kad nebeliko tos gudrybės, nes seniau esu nuėminėjusi tą varną....

kadaise, kai pirkau su prepaid'u ir nenuėmiau varnos, tai nuo ~1000 Lt bilietų ryanieras užsimetė ~90 litų...  doh.gif vėliau už analogiškus bilietus varnos pagalba sutaupiau tuos 90 lt.

O pas jus kreditine seb litajs ar eurais? Pas mane eurais, taj nuskaiciavo + unsure.gif trys procentus
Atsakyti
QUOTE(daugtaskis @ 2013 01 09, 12:37)
trojana, kai gausi ryanair atsakyma pranesk kuo viskas baigsis, nes mes irgi susidurem su ta pacia beda.. g.gif

Gavom atsakyma is Rynairo i musu faksa, kad jie musu kreditinę kortelę mato kaip eurinę, jei mes jiems atsiusim įrodantį dokumentą, kad kreditinė litinė, tada grąžins pinigus už konvertaciją. Teks galvoti apie tokį "įrodymą", gal banke pažymą teks paimti g.gif
Susirašinėjimas sudėtingas, nes arba paprastu paštu, arba faksu, į emailus neatsakinėja. Tai žiūrėsim kaip čia baigsis g.gif
O kokie jusu nuostoliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trojana: 09 sausio 2013 - 16:46
QUOTE(trojana @ 2013 01 09, 16:45)
Gavom atsakyma is Rynairo i musu faksa, kad jie musu kreditinę kortelę mato kaip eurinę, jei mes jiems atsiusim įrodantį dokumentą, kad kreditinė litinė, tada grąžins pinigus už konvertaciją. Teks galvoti apie tokį "įrodymą", gal banke pažymą teks paimti g.gif
Susirašinėjimas sudėtingas, nes arba paprastu paštu, arba faksu, į emailus neatsakinėja. Tai žiūrėsim kaip čia baigsis g.gif Gal pamenat kokiu kursu konvertavo? Pas mane kreditine eurine, taj konvertavo 3,34lt. Iki siol neisiaiskinau kas, ar seb, ar ryanair?
O kokie jusu nuostoliai?

Atsakyti
Nika23 kaip sakot? biggrin.gif
Atsakyti
Musu minusas apie 105lt gavosi, tik deja priejimo prie fakso neturime, pakariauciau mielai su jais tik nera galimybes, paprastais laisais viskas issudetingeja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daugtaskis @ 2013 01 10, 09:00)
Musu minusas apie 105lt gavosi, tik deja priejimo prie fakso neturime, pakariauciau mielai su jais tik nera galimybes, paprastais laisais viskas issudetingeja  verysad.gif

pastai turi fakso paslauga. pasto faksas tik nepasakysiu kiek kainuoja, reik jau klausti. gal koks pazistamas darbe turi, tai irgi gali issiusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 10 sausio 2013 - 10:27