Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(groovy @ 2013 01 04, 17:50)
Kiek skaičiau, į vietos kainą būna pirmenybinis įskaičiuotas jau lygtais g.gif

Taip, tikrai taip: nusiperki vietą lėktuve ir tuo pačiu pirmenybinį įlaipinimą. Išbandyta prieš savaitę asmeniškai. 4u.gif
Atsakyti
Oi kiek cia daug apie varneles nuemima, konvertacijas ir per didelius sumu nurasymus prirasete. Mano patirtis tokia, kad Ryanair niekada nebuvo nurases daugiau nei kad matydavau galutine kaina. Jei rodo 100Lt galutine kaina, tai ir nuraso 100Lt. Sudominote su tom konvertacijom SEB banko Visa kortelems g.gif Specialiai paziurejau kelis mokejimus uzsienio valiuta, taip pat ir perkant Ryanair bilietus. Nu nezinau, pas mane nenuima jokiu papildomu procentu, koks tos dienos kursas, pagal ji ir nuskaiciuoja, nieko daugiau, kai kuriuose mokejimuose net maziau buvo (apie keliasdesimt centu). Gal galima konkrecia nuoroda kur raso apie tuos 3%? ax.gif

Kas ten klause del vietu rezervaciju, tai taip, nusipirkus vietos rezervacija, pirmenybinis ilaipinimas automatiskai yra, jo atskirai pirkti jau nebereikia smile.gif

QUOTE(Nenyte* @ 2013 01 05, 17:08)
registruota tai matmenu nera,reikia i svori tilp,priklausomai koki nusipirksi 15-20kg.O rankinio 55/40/20 (max 10kg).

Kaip tai nera? Yra matmenu apribojimai ir registruotam bagazui: 81cm (aukstis), 119cm (plotis) and 119cm (gylis)
Atsakyti
Sveiki,

ką tik pirkau bilietus su SEB master card kreditine (Laisvalaikio). Apsidžiaugiau čia paskaičiusi, kad su Master card nieko nenuskaičiuoja, bet... 18 Lt nuskaitė. Beje, įvedus Master card prepaid kortelę - rodė, kad nieko nenuskaitytų (kaip ir su visa), tik aš nežinojau, ką tas prepaid reiškia g.gif [B] Kuo skiriasi master car nuo master card prepaid?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 06, 16:12)
Kaip tai nera? Yra matmenu apribojimai ir registruotam bagazui: 81cm (aukstis), 119cm (plotis) and 119cm (gylis)

Nezinau,as daznai skraidau,ir dar niekad nemaciau kad kam nors registruoto bagazo lagamina ar tase matuotu.Maciu ir ziauriai dideliu,ir visai mazu.Kreipia demesi i svori,o ne dydi.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2013 01 06, 20:30)
Nezinau,as daznai skraidau,ir dar niekad nemaciau kad kam nors registruoto bagazo lagamina ar tase matuotu.Maciu ir ziauriai dideliu,ir visai mazu.Kreipia demesi i svori,o ne dydi.

Tai as irgi nesu macius, nes tie matmenys yra gana dideli, vat jei virsitu tuos mano paminetus, neabejoju, kad pamatuotu, nes ten jau ryskiai matytusi. Sie matmenys yra nurodyti ir prie Ryanair bagazo gabenimo taisykliu, tad taisykles yra, apribojimai yra:

"For health and safety reasons Ryanair does not accept for carriage any individual item exceeding 32 kilos or with combined dimensions of more than 81cms (height), 119cms (width) and 119cms (depth)."

Klausimas buvo ar yra apribojimai, atsakymas-taip, apribojimai registruoto bagazo matmenims yra.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 01 06, 21:05)
Tai as irgi nesu macius, nes tie matmenys yra gana dideli, vat jei virsitu tuos mano paminetus, neabejoju, kad pamatuotu, nes ten jau ryskiai matytusi. Sie matmenys yra nurodyti ir prie Ryanair bagazo gabenimo taisykliu, tad taisykles yra, apribojimai yra:

"For health and safety reasons Ryanair does not accept for carriage any individual item exceeding 32 kilos or with combined dimensions of more than 81cms (height), 119cms (width) and 119cms (depth)."

Klausimas buvo ar yra apribojimai, atsakymas-taip, apribojimai registruoto bagazo matmenims yra.

drinks_cheers.gif ir ner ka pridurti. Sunku virsyti po metra dviem dimencijom smile.gif
Atsakyti
Man tai idomu ka reiketu det i tokia didele tase,jei turiu tik 15kg.Jauciu niekas ir nevirsina niekada.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2013 01 06, 21:16)
Man tai idomu ka reiketu det i tokia didele tase,jei turiu tik 15kg.Jauciu niekas ir nevirsina niekada.

Nu koks skirtumas kas ka deda doh.gif Cia kiekvieno asmeninis reikalas biggrin.gif Klausimas buvo kokie matmenu apribojimai. O apribojimai yra. Taigi atsakymas su matmenimis buvo, su svoriu irgi. Juk jeigu kas nors vezasi 32kg, tai juk ir tase gali buti didesne. Juk nera standartas ar taisykle imti maza lagamineli su 15kg biggrin.gif Kas kiek nori, tas tiek ima bagazo, tik reikia laikytis taisykliu-svarbu nevirsyti matmenu ir 32kg lagamino svorio.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2013 01 06, 19:30)

nu jau metro ant metro ir dar plius biggrin.gif tai gal ir nesivežė tokių, kitaip tai jau tikrai aprobotų. gi tašes dėlioja ir žmonės, kaip jiems didesnius reiktų pakelti.

QUOTE(Nenyte* @ 2013 01 06, 20:16)

kokį lengvą daiktą bet dyyydelėje dėžėje biggrin.gif
Atsakyti

Putplastį biggrin.gif
Atsakyti

Nu pvz. žmogus negali ktur miegoti be savo mylimos pagalvės ir antklodės, kas gi jam uždraus juos vežtis, o jei dar ir čiužinuką įsimetus ir minkštą žaislą, be kurio niekaip užmigti neina. Matėt kaip ponas Bynas vargo, kol lagaminą susikrovė, o čia be jokių problemų viskas telpa biggrin.gif
Atsakyti
Geri pamastymai biggrin.gif
Atsakyti