Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

valiutinis kursas visada uzkels kaina. nebent sutaps valiutos. ir taip, pradzioj rodo aka oficialu, mazesni, o paskui, kai nuskaiciuoja, gauni didesne suma paklot del konvertavimo. varneles nuemimas tik truputi pamazina 'neisvengiamybe', tad taip labai nesisielociau. cia nebuna isimciu. nebent, pasikartosiu, sutaps valiutos mokejimo bei korteles
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 01 04, 12:49)
jei rezervuojies vietas, tai jas gauni konkrečias lėktuve, bet tai nereiškia pirmenybinis įlaipinimas  g.gif  `gali nueit ir paskutinė, tik kad tavo vietos bus laisvos. na manyčiau taip. bet gal kai jau perki vietas gali stotis ir į tą pirmenybinę eilę, to nežinau niekada nepirkau .

Kiek skaičiau, į vietos kainą būna pirmenybinis įskaičiuotas jau lygtais g.gif
Atsakyti
Sveiki ir sveikos 4u.gif

Kreipiuosi tuos,kurie patyre.Bandau pirma kart pirkt bilietus.
Jau 3 kartus nepavyko nusipirkti bilietu.Suklumpu paskutinej dalyje,moejime.pasirenku mokejima- SEB Visa electron turiu tai ja ivedu.tada korteles numeri,galiojima.tada adresa.bet man vis ismeta,kad nepavyko nusipirkti bilietu.ka as blogai darau,bukit geri pasakykit.ir ar mano gyvenamasis adresas turi sutapti su banke esanciu adresu?Busiu dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga mamyte09 @ 2013 01 04, 18:33)
Sveiki ir sveikos 4u.gif

Kreipiuosi tuos,kurie patyre.Bandau pirma kart pirkt bilietus.
Jau 3 kartus nepavyko nusipirkti bilietu.Suklumpu paskutinej dalyje,moejime.pasirenku mokejima- SEB Visa electron turiu tai ja ivedu.tada korteles numeri,galiojima.tada adresa.bet man vis ismeta,kad nepavyko nusipirkti bilietu.ka as blogai darau,bukit geri pasakykit.ir ar mano gyvenamasis adresas turi sutapti su banke esanciu adresu?Busiu dekinga uz informacija 4u.gif

gal jus ne kreditine kortele, o debetine vedate?
Atsakyti
As turiu tik viena kortele,tikriausia debetine.zalia,parasyta visa electron o tai reikia kreditines?Jauciuosi visai nieko neismananti,guodziuosi tuo,kad gi pirmas kartas blush2.gif
tai keliaut bankan,kad gaut kreditine,ar ka man daryt?

QUOTE(Forgete @ 2013 01 04, 20:44)
gal jus ne kreditine kortele, o debetine vedate?

Atsakyti
QUOTE(laiminga mamyte09 @ 2013 01 04, 19:54)
As turiu tik viena kortele,tikriausia debetine.zalia,parasyta visa electron o tai reikia kreditines?Jauciuosi visai nieko neismananti,guodziuosi tuo,kad gi pirmas kartas blush2.gif

1.kreditinę turit užsisakyti, iškart jums jos neišduos
2. adresą reikia rašyti tokį, kurį nurodyte pildydama blankus banke, kad gauti kortelę
3. kortelėje turi būti pinigų
Atsakyti
QUOTE(laiminga mamyte09 @ 2013 01 04, 18:54)

Jei norite su SEB VISA Electron debetine kortele atsiskaityti internete, tai galite SEB banke isiimti Visa Virtuon (apie pacia kortele daugiau info SEB puslapyje).
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2013 01 03, 23:52)
Tik dabar perskaiciau apie ta konvertavimo mokesti, nepastebejau to "more information"ir uzsakiau bilietus...

QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 04, 09:45)
Jeigu dar tik rezervuota, tai truputi mažiau nurašys. Bent jau man taip vis būna. Bet jeigu nenuėmėt tos nelemtos varnelės po "more information", tai vis tiek bus didesnė suma nei 2780

Nzn, neseniai pirkau, nenuemiau jokios varneles, su visais mokesciais ryanair rase, kad suma 1878lt, lygiai tokia pacia suma ir nurase nuo kreditines g.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz patarimus 4u.gif Suzinojau,ko dar nezinojau ax.gif
O dabar toks iskilo-ar bandziau vyrui pirkti bilietus,gal ir su kreditine man neleis pirkt,ar nebutinai keleivio vardas turi sutapti su moketojo?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 04, 19:07)
Nzn, neseniai pirkau, nenuemiau jokios varneles, su visais mokesciais ryanair rase, kad suma 1878lt, lygiai tokia pacia suma ir nurase nuo kreditines  g.gif

Man su ta pacia lietuvisko banko isduota kortele, kurioje yra litai, yra buve ir taip kaip as pats rasiau, ir taip kaip jus paraset smile.gif Neturiu jokio racionalaus paaiskinimo.
Su uzsienio finansines institucijos isduota Mastercard Prepaid kortele visad rezervuodavo didesne suma, nei realiai po keliu dienu nurasydavo. Rasau tiesiog dalindamasis patirtim: 30-40 kartu esu pirkes bilietus, tad jauciuosi "patyres" cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laiminga mamyte09 @ 2013 01 04, 19:16)
,ar nebutinai keleivio vardas turi sutapti su moketojo?

Nebutinai
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 01 04, 19:50)
Kiek skaičiau, į vietos kainą būna pirmenybinis įskaičiuotas jau lygtais g.gif

As pries dvi savaites turejau skrydi i lietuva. Mano vieta buvo rezervuota. Teisingai cia moteris rase pirma neieisi jokio skirtumo nesudaro kelinta tiek kad tavo vieta rezervuota bus tavo. Taip buvo man.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 04, 19:25)
Man su ta pacia lietuvisko banko isduota kortele, kurioje yra litai, yra buve ir taip kaip as pats rasiau, ir taip kaip jus paraset smile.gif Neturiu jokio racionalaus paaiskinimo.

drinks_cheers.gif , nors man dar nei karto nera buve, kad nurase daugiau ar maziau, nei buvo nurodyta galutine suma smile.gif Pasiseke, matyt cool.gif
Atsakyti