Laba diena, turiu dabar tokį klausimą... Pirkau bilietus ir norėjau ramiai nueiti į lėktuvą su užtikrinta vieta, tad pasiėmiau pirmenybinį įlaipinimą... Bet vietų rezervacija ir pirenybinis įlaipinimas, pasirodo, ne tas pats... Vietas lygtais galima nusipirkti registruojantis ir į jų kainą jau įeina pirmenybinis įlaipinimas. O jei aš jį jau užsakiau, bet noriu ir vietų, tai gal už vietas jau mažesnę kainą reikės mokėti, kai registruosiuosi, ar jau gausis, kad ir už tą, ir už tą mokėsiu įprastą, tad už pirmenybinį įlaipinimą kaip ir dukart sumokėsiu? Gal suprato kas mane
Įdomiausia, kad mokant buvo rašomas: your credit card will be debited...."suma"...., tik banke pamaciau, kad suma+250. Jei jau nuima ta mokesti, tai is kart mokant turetu matytis kiek pinigu jie nuims. I emaila irgi atejo laiskas su ta suma, kuria maciau mokedama, o ne ta kuria nuskaitė. Taip noras ir keliauti praeis, sugadino nuotaiką totaliai
QUOTE(trojana @ 2013 01 04, 08:39)
Įdomiausia, kad mokant buvo rašomas: your credit card will be debited...."suma"...., tik banke pamaciau, kad suma+250. Jei jau nuima ta mokesti, tai is kart mokant turetu matytis kiek pinigu jie nuims. I emaila irgi atejo laiskas su ta suma, kuria maciau mokedama, o ne ta kuria nuskaitė. Taip noras ir keliauti praeis, sugadino nuotaiką totaliai
bilietai turbūt kainavo nevieną tūkstantį ?
QUOTE(trojana @ 2013 01 04, 09:39)
o kiek bilietai kainavo ( be 250)?
tai gal tie 250 ir yra 2% kortelės aptarnavimo mokestis?
o gal konvertavimą darė, tai banke t.b. parašyta kiek kainavo kita valiuta ir kiek gavosi Lt?
Ar čia dar kažkokį naują mokestį sumastė...
Būtų labai įdomu išsiaiškint, kad taip nenudegt ir kitiems
Suma uz bilietus 2780 (su korteles mokesciais), sia suma ir maciau , kad tokia bus nuskaityta. Atsivertus banke - rezervuota virs 3000 (lyg 3020)...
QUOTE(trojana @ 2013 01 04, 09:31)
Suma uz bilietus 2780 (su korteles mokesciais), sia suma ir maciau , kad tokia bus nuskaityta. Atsivertus banke - rezervuota virs 3000 (lyg 3020)...
Jeigu dar tik rezervuota, tai truputi mažiau nurašys. Bent jau man taip vis būna. Bet jeigu nenuėmėt tos nelemtos varnelės po "more information", tai vis tiek bus didesnė suma nei 2780
Dar tik rezervavo...O bankas negali rezervacijos atšaukti ?Pati žiopla, nors ne pirmą kartą užsakinėju bilietus, va kaip gavos..
Žilvinui 75 ačiū už paguodą, gal tikrai mažaiu nuims
QUOTE(trojana @ 2013 01 04, 11:10)
Dar tik rezervavo...O bankas negali rezervacijos atšaukti ?Pati žiopla, nors ne pirmą kartą užsakinėju bilietus, va kaip gavos..
Ta pati situacija ir man buvo pernai, todėl dabar susigundžiusi pigiais bilietais bijau vėl nusvilt ir permokėt. Bet man tos varnelės nuimt niekur neduoda jau akis baigiu pražiūrėt tame puslapyje, bet kaip nematau to užrašo "more information" taip nematau.
Beje, dėkui visiems už patarimus
P.S. Pas jus buvo tas užrašas "more information"? ar nepastebėjot?
QUOTE(feruka @ 2013 01 04, 12:39)
Ta pati situacija ir man buvo pernai, todėl dabar susigundžiusi pigiais bilietais bijau vėl nusvilt ir permokėt. Bet man tos varnelės nuimt niekur neduoda jau akis baigiu pražiūrėt tame puslapyje, bet kaip nematau to užrašo "more information" taip nematau.
pilna google apie tai informacijos
http://www.makalius....ip-jo-isvengti/
QUOTE(groovy @ 2013 01 04, 02:07)
Laba diena, turiu dabar tokį klausimą... Pirkau bilietus ir norėjau ramiai nueiti į lėktuvą su užtikrinta vieta, tad pasiėmiau pirmenybinį įlaipinimą... Bet vietų rezervacija ir pirenybinis įlaipinimas, pasirodo, ne tas pats... Vietas lygtais galima nusipirkti registruojantis ir į jų kainą jau įeina pirmenybinis įlaipinimas. O jei aš jį jau užsakiau, bet noriu ir vietų, tai gal už vietas jau mažesnę kainą reikės mokėti, kai registruosiuosi, ar jau gausis, kad ir už tą, ir už tą mokėsiu įprastą, tad už pirmenybinį įlaipinimą kaip ir dukart sumokėsiu? Gal suprato kas mane
pirmenybinis įlaipinimas - tai kai lauki eilėje ne kartu su visais, o toj atskiroj eilutėj. praeini pirma į lauką, o daugiau jau kaip D duos, kas pirmesnis nulėks, tas ir įlips, nemačiau niekur dar, kad leistų pirma nueiti pirmenybinius, ir tada kitus. o dažniausiai dar suleidžia į vieną koridorių ir visi vienu metu eina.
jei rezervuojies vietas, tai jas gauni konkrečias lėktuve, bet tai nereiškia pirmenybinis įlaipinimas `gali nueit ir paskutinė, tik kad tavo vietos bus laisvos. na manyčiau taip. bet gal kai jau perki vietas gali stotis ir į tą pirmenybinę eilę, to nežinau niekada nepirkau .
kokia kaina bus tai galima pamatyti kai varnelę uždėsi, bet kažko abejoju kad bus mažesnė
QUOTE(Forgete @ 2013 01 04, 13:41)
Dėkui už informaciją
Viskas man čia aišku, tik bėda ta, kad to užrašo"more information" kaip ir nėra. tad ir makaluojuos ar nuskaičiuos konvertavimą, ar ne.
QUOTE(feruka @ 2013 01 04, 12:39)
Pirkau prieš porą savaičių bilietus, tikrai nebuvo to užrašo more information , bet pasirinkus kortelės tipą pridėjo 2proc. prie sumos. Dabar pabandžiau suvęst viską, galvojau, gal nepastebėjau jo, nu ir tikrai nėr to užrašo, bet priklausomai nuo to kokia kortele moki, prideda tuos 2proc. arba ne Tai gal jei iškart neprideda, tada vėliau nurašo daugiau Man nurašė tiek, kiek ir rodė, kad reiks mokėt puslapy