QUOTE(feruka @ 2013 01 03, 19:03)
Sakykit, išsirenku bilietus, suvedu visus duomenis, pereinu prie paskutinio puslapio, kur jau kortelės mokesčiai priskaičiuoja man tuos 2% kortelės mokesčio ir viskas? Daugiau jokių mokesčių man nepriskaičiuos?
O klausiu todėl, kad kai paskutinį kartą pirkau iš ryanair bilietus, o tai buvo beveik prieš metus, pasirodo, kad nuskaičiavo man daugiau nei rodė tame paskutiniame puslapyje. Tai buvo kažkoks valiutos konvertavimo mokestis. Gal kas žino ar dabar toks yra? nes jei taip, tai bilietai pabrangsta ženkliai. Dėkui atsakiusiems
O klausiu todėl, kad kai paskutinį kartą pirkau iš ryanair bilietus, o tai buvo beveik prieš metus, pasirodo, kad nuskaičiavo man daugiau nei rodė tame paskutiniame puslapyje. Tai buvo kažkoks valiutos konvertavimo mokestis. Gal kas žino ar dabar toks yra? nes jei taip, tai bilietai pabrangsta ženkliai. Dėkui atsakiusiems
Yra ir dabar, žiūrėkite ar yra užrašas "more information", paspauskite ant jo ir atsidariuseme langelyje nuimkite varnelę. Daugiau jokių mokesčių neprisidės...