Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(feruka @ 2013 01 03, 19:03)
Sakykit, išsirenku bilietus, suvedu visus duomenis, pereinu prie paskutinio puslapio, kur jau kortelės mokesčiai priskaičiuoja man tuos 2% kortelės mokesčio ir viskas? Daugiau jokių mokesčių man nepriskaičiuos?  g.gif
O klausiu todėl, kad kai paskutinį kartą pirkau iš ryanair bilietus, o tai buvo beveik prieš metus, pasirodo, kad nuskaičiavo man daugiau nei rodė tame paskutiniame puslapyje. Tai buvo kažkoks valiutos konvertavimo mokestis. Gal kas žino ar dabar toks yra? nes jei taip, tai bilietai pabrangsta ženkliai. Dėkui atsakiusiems  smile.gif

Yra ir dabar, žiūrėkite ar yra užrašas "more information", paspauskite ant jo ir atsidariuseme langelyje nuimkite varnelę. Daugiau jokių mokesčių neprisidės... 4u.gif
Atsakyti
Kada kokiu akciju ismes, akis baigiu praziureti huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 03, 21:42)
Yra ir dabar, žiūrėkite ar yra užrašas "more information", paspauskite ant jo ir atsidariuseme langelyje nuimkite varnelę. Daugiau jokių mokesčių neprisidės... 4u.gif

Ačiū už atsakymą, bet nekur nerandu to užrašo "more information", tai jei jo nėra, gal nepridės jokio? g.gif Kai įvedu kokia kortele mokėsiu, prie "total payment amount" užrašas "excluding credit card fee" pasikeičia į "including credit card fee" ir vsio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(feruka @ 2013 01 03, 23:35)
Ačiū už atsakymą, bet nekur nerandu to užrašo "more information", tai jei jo nėra, gal nepridės jokio?  g.gif  Kai įvedu kokia kortele mokėsiu, prie "total payment amount" užrašas "excluding credit card fee" pasikeičia į "including credit card fee" ir vsio verysad.gif

Tai jei kortelė ta pačia valiuta kaip ir bilietai, tai ir neturėtų būti (nors kai kas rašė, kad būna, bet man asmeniškai niekada nebuvo pasiūlymo su valiutos kursu jeigu kortelės valiuta atitinka pirkimo valiutą)...
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 01 03, 23:14)
Tai jei kortelė ta pačia valiuta kaip ir bilietai, tai ir  neturėtų būti (nors kai kas rašė, kad būna, bet man asmeniškai niekada nebuvo pasiūlymo su valiutos kursu jeigu kortelės valiuta atitinka pirkimo valiutą)...

kortelės valiuta Lt ir perku bilietus, kurių kaina Lt nurodyta, bet ir aną sykį taip buvo. tačiau tada man pavertė kainą į eurus ir paskaičiavo tą valiutos konvertavimo mokestį ir bilietai pabrango ženkliai doh.gif
oj tas ryanair'as, kas dieną po naujieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(feruka @ 2013 01 03, 23:29)
kortelės valiuta Lt ir perku bilietus, kurių kaina Lt nurodyta, bet ir aną sykį taip buvo. tačiau tada man pavertė kainą į eurus ir paskaičiavo tą valiutos konvertavimo mokestį ir bilietai pabrango ženkliai  doh.gif
oj tas ryanair'as, kas dieną po naujieną  doh.gif

užvakar pirkau bilietus -kaina eurais, mano kortelė lietuviška, more information buvo, varnelę nuėmiau, viskas pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 01 03, 22:39)
užvakar pirkau bilietus -kaina eurais, mano kortelė lietuviška, more information buvo, varnelę nuėmiau, viskas pavyko  4u.gif

is kur i kur skrydis?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 03, 23:40)
is kur i kur skrydis?

iš Barselonos į Vilnių
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 01 03, 22:42)
iš Barselonos į Vilnių

kiek as pastebejau (skraidau nedaznai, gal tik sutapimas), tai jei perki is kitos salies, tai tos salies valiuta ir rodo, nesvarbu, kad kortele lietuviska.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 03, 23:43)
kiek as pastebejau (skraidau nedaznai, gal tik sutapimas), tai jei perki is kitos salies, tai tos salies valiuta ir rodo, nesvarbu, kad kortele lietuviska.

taip, eurai tai paprasta, vat kai žiūriu iš Oslo, tas kronas kai pamatau tūkstančius - taip greit nesukonvertuoju doh.gif
Atsakyti
Tik dabar perskaiciau apie ta konvertavimo mokesti, nepastebejau to "more information"ir uzsakiau bilietus...Kaina buvo nurodyta litais, kreditine kortele litine. Tik po rezervavimo banke pamaciau, kad nuskaiciavo daugiau 250 lt, nei buvo nurodyta. Nu kaip apmaudu. Ar galima atsaukti rezervacija pinigu banke? Ar kam taip buvo? Parasiau i rynaira skunda-prasyma,kad rezervacija atsauktu banke....Ar galima dar ka nors padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2013 01 04, 01:52)
Tik dabar perskaiciau apie ta konvertavimo mokesti, nepastebejau to "more information"ir uzsakiau bilietus...Kaina buvo nurodyta litais, kreditine kortele litine. Tik po rezervavimo banke pamaciau, kad nuskaiciavo daugiau 250 lt, nei buvo nurodyta. Nu kaip apmaudu. Ar galima atsaukti rezervacija pinigu banke? Ar kam taip buvo? Parasiau i rynaira skunda-prasyma,kad rezervacija atsauktu banke....Ar galima dar ka nors padaryti doh.gif

Deja, deja ax.gif... nieko nepadarysite, kiek paskaitai daug ką prigauna, tik Jums gana skaudus prigavimas, kai toks didelis minusas... Gaila...
Atsakyti