QUOTE(whitey @ 2013 01 03, 00:06)
mazu-le, matai, ir tave ryanair prigavo- paprasciausiai tas tavo '40litu' jau buna kainoj, ty 22.8lt i viena gala ir jo atskirai nebeprideda. zodziu, optine apgaule ir eilinis marketingas. tad prisideda tik 2% uz kreditine. va anksciau su prepaid net to 22.8 isvengdavai, kas yra po 45lt i abu galus uz asmeni. tiek tie bilietai einamu metu pabrango
Tiem kas tos kortelės neturėjo tai negalioja
Nes paskutinį kartą kai pirkau rugpjūtį deja mano Prepaid kažkodėl nepriėmė, buč sumokėjus už 2 bilietus 396Lt(pirmyn vienas bilietas 89Lt, atgal 1 bilietas 109Lt), o teko pakloti 486Lt
Ir tai buvo mėnesį laiko medžioti pigiausi bilietai
Dabar antra savaite šaudausi kovui, tai pigiau už 2 bilietus kaip 436Lt(po 109Lt už 1 bilietą į vieną pusę) nebuvo dar, o su kreditine kortele tai tik apie 450Lt ir tai pigiau nei pirkau rugpjūtį vadinasi tiek nepabrango. Beto, priklausomai nuo to kiek skrendi per metus, Prepaid irgi kainuoja, 10 eurų metams, taigi atmetus dar tai, vistiek dabar man labiau patinka tas kortelės mokestis
Gal kažkam naudingiau buvo Prepaid ir mažesnė kaina, bet mano konkrečiu atveju įvertinus paskutinius 2 skrydžius ir dabar planuojame tai nieko nepraradau