Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

QUOTE(raiboji peleda @ 2012 12 29, 20:46)
man dar yra teke tokie klausimai, kuriu net neiskaitau doh.gif parasytas klausimas, o ten dar subruksniuota, sutaskuota. Kai kuriem klausimam ismeta atsakymus, su tais lengviau, bet jei ir zinai atsakyma, ji ivedus raso, kad neteisingas. Taip neatsakius daugiau klausimu ismeta error doh.gif

Juk tie klausimai ir būna tik su atsakymais. O jeigu nėra atsakymo, bet gale klaustukas, tai tiesiog ir reikia suvesti tą klausimą smile.gif Kitaip tariant - tai nėra klausimas, į kurį reikia atsakyti, o tiesiog raidės, kurias reikia suvest.
Atsakyti
QUOTE(jupiteris @ 2012 12 29, 20:00)
Juk tie klausimai ir būna tik su atsakymais. O jeigu nėra atsakymo, bet gale klaustukas, tai tiesiog ir reikia suvesti tą klausimą smile.gif Kitaip tariant - tai nėra klausimas, į kurį reikia atsakyti, o tiesiog raidės, kurias reikia suvest.

Argi?man suvedus ta teigini ismeta error.Atsakymai irgi ne visuose buna,jei butu,tokio klausimo nekelciau,pasirinkciau ir viskas butu ok.
Atsakyti
QUOTE(*Mika* @ 2012 12 23, 15:40)
Gal kam teko vežtis didelį muzikos instrumentą (pvz akordeoną)? Ar galima paprasčiausiai nusipirkti dar vieną sėdimą vietą ir saugiai jį pasistatyti ir prisegti greta ant sėdynės? Nes jeigu imti kaip papildomą apmokamą bagažą (konkrečiai muzikos instrumentą), jį reikės pastatyti kažkur kitur, nebūtinai saugiai... Jis turi būti laikomas tam tikroje padėtyje, neslankioti, nesivartyti... Tikras galvos skausmas  doh.gif  Patarkit  4u.gif

Tikrai neleis, gausit deti i bagaza. Čia kažkada nuskambėjo skandalas su Ryanair, kai neleido atrodo kad Andriui Mamontovui grupei įsinešti smuiką su dėklu į saloną. Nežinau kuom baigėsi, bet jeigu jau jiems neleido, tai vargu ar jums akordiona leis, jis ne žmogus ir greičiausiai rankinio bagažo išmatavimų neatitinka schmoll.gif

Pasakykit prašau, kas pirko nesenai bilietus Ryanair kitoje temoje rašo kad jau mėnesį laiko ir mooneybookers.com kortelė Mastercard Prepaid irgi skaičiuoja mokestį apmokant už bilietus. Planavau užsisakyti, kad neveltui sumokėti 10 euru, sakykit gal kas naudojosi, kaip yra ištiesų? Kovo mėnesiui reikės bilietų...
Atsakyti
dabar jau visoms kortelems skaiciuoja mokescius sad.gif kreditinems- dar +2%

visus su naujais metais! laukiam geru krypciu bei, zinoma, dar geresniu kainu is ryanair 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 02 sausio 2013 - 14:24
QUOTE(whitey @ 2013 01 02, 15:23)
dabar jau visoms kortelems skaiciuoja mokescius sad.gif kreditinems- dar +2%

visus su naujais metais! laukiam geru krypciu bei, zinoma, dar geresniu kainu is ryanair 4u.gif

Geresnių kainų tai ir aš palauksiu, nes ko tais dabar nieko gero, nemilžiniškos tos kainos bet kai žinau kad yra buvę pigiau, abydna tiek mokėti.
Bet tai tas mokestis dabar labai jau nedidelis, aš suvedžiau visus savo duomenis lietuviškos Swedbankinės kreditinės kortelės, tai prie 484Lt priskaičiavimo tik nepilnus 10Lt thumbup.gif Tai kas čia tėra, anksčiau gi virš 40Lt už vieną bilietą pridėdavo, už du pamenu prėjusį kartą spalį kai skridau, rugpjūtį pirkau bilietus beveik 90Lt prisidėjo doh.gif
O tai gal eina ir debetine kortele atsiskaityti?
Atsakyti
Kiek kainuoja kg, jeigu sveria bagažas sveria truputi daugiau negu 15 kg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 02 sausio 2013 - 19:03
QUOTE(mazu-le @ 2013 01 02, 14:46)
Geresnių kainų tai ir aš palauksiu, nes ko tais dabar nieko gero, nemilžiniškos tos kainos bet kai žinau kad yra buvę pigiau, abydna tiek mokėti.
Bet tai tas mokestis dabar labai jau nedidelis, aš suvedžiau visus savo duomenis lietuviškos Swedbankinės kreditinės kortelės, tai prie 484Lt priskaičiavimo tik nepilnus 10Lt  thumbup.gif  Tai kas čia tėra, anksčiau gi virš 40Lt už vieną bilietą pridėdavo, už du pamenu prėjusį kartą spalį kai skridau, rugpjūtį pirkau bilietus beveik 90Lt prisidėjo  doh.gif
O tai gal eina ir debetine kortele atsiskaityti?

kas met kainos vis dideja ir dideja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 01 02, 21:01)
Kiek kainuoja kg, jeigu sveria bagažas sveria truputi daugiau negu 15 kg?

1 kg kaina 20EUR arba 20GBP... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 02, 20:44)
kas met kainos vis dideja ir dideja sad.gif

Pastebėjau verysad.gif Jau trys metai reguliariai tenka paskraidyti Kaunas-London Stansted, tai anksciau budavo iki 200lt pirmyn atgal vienam zmogui nupirkti bilietą juokų darbas, paskui patapo toks pirkinys laimės dalyku, bet dar įmanomu, o dabar jau deficitas doh.gif
Atsakyti
mazu-le, matai, ir tave ryanair prigavo- paprasciausiai tas tavo '40litu' jau buna kainoj, ty 22.8lt i viena gala ir jo atskirai nebeprideda. zodziu, optine apgaule ir eilinis marketingas. tad prisideda tik 2% uz kreditine. va anksciau su prepaid net to 22.8 isvengdavai, kas yra po 45lt i abu galus uz asmeni. tiek tie bilietai einamu metu pabrango
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 01 03, 00:06)
mazu-le, matai, ir tave ryanair prigavo- paprasciausiai tas tavo '40litu' jau buna kainoj, ty 22.8lt i viena gala ir jo atskirai nebeprideda. zodziu, optine apgaule ir eilinis marketingas. tad prisideda tik 2% uz kreditine. va anksciau su prepaid net to 22.8 isvengdavai, kas yra po 45lt i abu galus uz asmeni. tiek tie bilietai einamu metu pabrango

Tiem kas tos kortelės neturėjo tai negalioja schmoll.gif Nes paskutinį kartą kai pirkau rugpjūtį deja mano Prepaid kažkodėl nepriėmė, buč sumokėjus už 2 bilietus 396Lt(pirmyn vienas bilietas 89Lt, atgal 1 bilietas 109Lt), o teko pakloti 486Lt doh.gif Ir tai buvo mėnesį laiko medžioti pigiausi bilietai doh.gif Dabar antra savaite šaudausi kovui, tai pigiau už 2 bilietus kaip 436Lt(po 109Lt už 1 bilietą į vieną pusę) nebuvo dar, o su kreditine kortele tai tik apie 450Lt ir tai pigiau nei pirkau rugpjūtį vadinasi tiek nepabrango. Beto, priklausomai nuo to kiek skrendi per metus, Prepaid irgi kainuoja, 10 eurų metams, taigi atmetus dar tai, vistiek dabar man labiau patinka tas kortelės mokestis thumbup.gif Gal kažkam naudingiau buvo Prepaid ir mažesnė kaina, bet mano konkrečiu atveju įvertinus paskutinius 2 skrydžius ir dabar planuojame tai nieko nepraradau thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, išsirenku bilietus, suvedu visus duomenis, pereinu prie paskutinio puslapio, kur jau kortelės mokesčiai priskaičiuoja man tuos 2% kortelės mokesčio ir viskas? Daugiau jokių mokesčių man nepriskaičiuos? g.gif
O klausiu todėl, kad kai paskutinį kartą pirkau iš ryanair bilietus, o tai buvo beveik prieš metus, pasirodo, kad nuskaičiavo man daugiau nei rodė tame paskutiniame puslapyje. Tai buvo kažkoks valiutos konvertavimo mokestis. Gal kas žino ar dabar toks yra? nes jei taip, tai bilietai pabrangsta ženkliai. Dėkui atsakiusiems smile.gif
Atsakyti