Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 16 tema

Man teko i tuos klausimus atsakineti, ten tie klausimai mazdaug-kuris daiktas karsciausias, kuris salciausias, kuris auksciausias, kuris zemiausias ir pan., arba buna koks sutrumpinimas raidziu ir buna pavardinti variantai, reikia teisinga issirinkti. Tikras protamusis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 12 27, 14:06)
Man teko i tuos klausimus atsakineti, ten tie klausimai mazdaug-kuris daiktas karsciausias, kuris salciausias, kuris auksciausias, kuris zemiausias ir pan., arba buna koks sutrumpinimas raidziu ir buna pavardinti variantai, reikia teisinga issirinkti. Tikras protamusis lotuliukas.gif

čia gal tik tam tikrom kryptim tuos klausimus uždavinėja g.gif tipo neintelektualų neskraidinam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2012 12 27, 10:18)

mane labiau nervuoja SM reklamos, nei ryanair..

Susiinstaliuokit programą, blokuojančią reklamas, ir nematysit nei vienos wink.gif
Atsakyti
Turiu klausimą.
Skrendu su RYANAIR iš Kauno. Bet skrydis yra l. anksti ryte. Žinau,kad oro uoste nėra viešbučio.Norėjau paklausti, gal Karmėlavoje yra kokių variantų, kur permiegot vieną naktį , kad nereiktų trenktis į viešbutį Kaune? O permiegoti tai būtina, nes važiuosiu į oro uostą iš šiaurės Lietuvos. Gal galite pasidalinti savo patirtim ,kur apsistojate per naktį?
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2012 12 27, 20:43)
Turiu klausimą.
Skrendu su RYANAIR iš Kauno. Bet skrydis yra l. anksti ryte.  Žinau,kad oro uoste nėra viešbučio.Norėjau paklausti, gal Karmėlavoje yra kokių variantų, kur permiegot vieną naktį , kad nereiktų trenktis į viešbutį Kaune? O permiegoti tai būtina, nes važiuosiu į oro uostą iš šiaurės Lietuvos. Gal galite pasidalinti savo patirtim ,kur apsistojate per naktį?
Ačiū už atsakymus  4u.gif

Man niekada neaktualus šis klausimas, bet sudominote ir pažiūrėjęs internete radau:
Svečių namai
Rašo, kad nemokamai nuveža į oro uostą smile.gif
Atsakyti
sveikos,
skraidau su ryanair daznai ir su vaikuciais ir su vezimukais. tik va iskilo klausimas. mano vezimas Graco travel system, kur vezimas ir kedute isistato ant pacio vezimo (ne ant remo). niekad neimdavau kedutes, bet siandien sumasciau jei travel system tai gal praslysciau ir su kedute. siaip juk rema ir kedute galima nemakomai veztis, tai gal man ir vezima su savo kedute galima g.gif gal kas veziavo su panasiu vezimo ir vezesi kartu kedute. ar reiketu man uz ja moketi atskirai?
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2012 12 27, 18:43)
Turiu klausimą.
Skrendu su RYANAIR iš Kauno. Bet skrydis yra l. anksti ryte.  Žinau,kad oro uoste nėra viešbučio.Norėjau paklausti, gal Karmėlavoje yra kokių variantų, kur permiegot vieną naktį , kad nereiktų trenktis į viešbutį Kaune? O permiegoti tai būtina, nes važiuosiu į oro uostą iš šiaurės Lietuvos. Gal galite pasidalinti savo patirtim ,kur apsistojate per naktį?
Ačiū už atsakymus  4u.gif

Teko viena karta lb velai parskristi tai apsistojau cia. http://www.gguesthou...dex.php?lang=lt Tvarkingi kambariai ir seip lb netoli oro uosto bet jei reikia nuveza.
Atsakyti
Man kaunas tuo ir patinka,jog yra lietuvos centre.ir is bet kur, itariu, 2-2.5h kelio. Aisku, jei skaiciuoji ir vaziuoji autobusu, tada nakvyne karmelavoj gan neblogas sprendimas. Juk uz kazkieno nuvezimo 'paslauga' tektu nemenka suma paklot. Aisku, emigrantiniu reisu keleiviams 'ne fasonas' su autobusu vazinet, bet cia pasvarsciau bendrai wink.gif
link temos, kas ten vilniuj siandien vyko su reisu i roma?!keista,jog net maitinimo nepasiule g.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 12 27, 21:43)

link temos, kas ten vilniuj siandien vyko su reisu i roma?!keista,jog net maitinimo nepasiule g.gif

nusprendė, kad po Kalėdų užstalės nepakenks iškrovos valandėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2012 12 27, 09:18)

mane labiau nervuoja SM reklamos, nei ryanair..

addblock padės wink.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 12 27, 13:06)

oho neteko matyt dar tokių g.gif

Aš šiandien parskridau iš rygos, nu kiek žmonių buvo doh.gif pilnas lėktuvas, bet nesuprantu, ar žmonės pradėjo didesnius lagaminus imtis ar kas čia, o gal kai žieminiai rūbai.. nu nebebuvo vietos daugumai žmonių kur pasidėt lagaminus, lakstė ieškojo kur čia padėt, klausinėjo kieno mažoukai, kad pakištų po apačia unsure.gif

o vienai moteriai nepasisekė, nepraleido su lagaminuku, aiškino, kad pirko kaip tik tokį, kur "rašo, kad tinka rankiniam bagažui", tos moterys aiškina, kad ne su rynair.... unsure.gif tai nežinau ką ji darė, bet buvo patrikusi, dar su vaikiuku sad.gif ot apsigaut gali..
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 12 27, 14:18)
čia gal tik tam tikrom kryptim tuos klausimus uždavinėja  g.gif  tipo neintelektualų neskraidinam  cool.gif

laugh.gif
tikiuosi grožio konkursų ateityje nenusimato
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 12 27, 15:06)

man dar yra teke tokie klausimai, kuriu net neiskaitau doh.gif parasytas klausimas, o ten dar subruksniuota, sutaskuota. Kai kuriem klausimam ismeta atsakymus, su tais lengviau, bet jei ir zinai atsakyma, ji ivedus raso, kad neteisingas. Taip neatsakius daugiau klausimu ismeta error doh.gif

Dar priminkit, iki kiek metu vaikui nemoakami galima veztis vezimeli? Iki dvieju? Ar gali ir vyresnis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiboji peleda: 29 gruodžio 2012 - 18:49