Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 4

QUOTE(Andren @ 2012 12 07, 16:38)
Ne neissilaike nezinau kas ne taip buvo,nors padare tvarkingai g.gif

Keista g.gif o pas kitas manikiurininkes gal daretes, kiek laikydavosi? Ir su kokios firmos lakais dirbo sitam salone? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 12 07, 22:06)
O per kur tuos kuponus perkat, niekad neužtaikiau  g.gif
Paskutinį kartą buvo beta.lt

QUOTE(Flika @ 2012 12 08, 08:27)
Kokie būna sušiai (įdarą turiu omenyje)?!
Paprastai viską surašo sąlygose, kiek kokių sušių bus komplekse. Tiek ir būna. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 12 08, 05:28)
Pagaliau pasiemiau savo Fiskars peilius blush2.gif  esu tikrai labai patenkinta  thumbup.gif  stovas neidealus  schmoll.gif  bet as to net nepastebejau su savo silpnaregyste  rolleyes.gif tik vyras rado prie ko prisikabinti  doh.gif

nu, o galvojau aš viena,kuriai stovai užkliuvo biggrin.gif

tiesa, nepapasakojau, buvau SICUAN, Kaune, kur per beta leido akcija - 9 lt uz didele porcija vistienos. Labai bijojau ten eiti, nes kuponu buvo parduoda apie 400 berods g.gif taaaaaciau atejus buvo uzimti vos du staliukai, aptarnavo super, greitai atnese, porcija tikrai didele, nesuvalgiau. Taciau skanu labai nebuvo smile.gif bet, kadangi kai pirkau tada dar panaudojau nuolaidos koda tai tos dvi porcijos kainavo tik 8 lt thumbup.gif taigi visumoj uzskaityta smile.gif

Atsakyti
Gal teko pirkti tokias dirbtines eglutes, nes pastebejau, kad akcija jau ilgokai tesiasi. Gundausi, nes reikia, bet bijau, kad gausiu kokia nupiepusia su keleta saku. Nuotraukoje labai jau graziai atrodo, rasiau, klausiau, ar ir realiai ji tokia tanki, tai atrase, kad tokia kaip foto, bet bijau patiketi nemaciusi realiu foto

http://beta.lt/panev...rack_type=image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 07, 09:26)
Vakar atsiemiau susiu rinkini is DAO Sushi Klaipedoje. Akcija buvo 29lt uz 55lt vertes 56 gabaleliu rinkini. Susiai mazuliukai, agurkas viduj rugstus, matyt, buvo perauges. Reklamuota, kad 6-8 zmonem, tai be sansu, dviems zmonems normaliai uzkast, ne daugiau.

Pasiemiau ir as vakar susius....ir ka galiu pasakyt.Skonis man ju tai patiko,tik kaip visos merginos pasiemusios ir minejo,tai porcija tikrai klaidingai nurodyta.Tikrai ne tokiai miniai zmoniu ji skirta kaip raso,nes kiti susiukai labai jau mazi,o kiti normalaus dydzio.Manau,kad jei perkant uz pilna kaina,be jokiu kuponu,tai tuomet gal visi susiai butu normalaus dydzio g.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau apie sušius, taip pat likom vos paragavę ir nesupratę, pirkom kuponą Labuki bistro tokių miniatiūrinių suši dar nebuvom matę lotuliukas.gif Kepti koldūnai skanūs, bei wok patiekalai, dydžiai ir turbūt pamažinti. Gerai, kad panaudojant nuolaidos kodą įsigijom ir ėmėm išsinešimui, tai namie dar užkandom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2012 12 09, 09:43)
Pasiskaičiau apie sušius, taip pat likom vos paragavę ir nesupratę, pirkom kuponą Labuki bistro tokių miniatiūrinių suši dar nebuvom matę  lotuliukas.gif Kepti koldūnai skanūs, bei wok patiekalai, dydžiai ir turbūt pamažinti. Gerai, kad panaudojant nuolaidos kodą įsigijom ir ėmėm išsinešimui, tai namie dar užkandom  lotuliukas.gif

Mes pirkome Labuki su kuponais 2 kartus, tiek pat pirkome ir be kuponu, visais atvejais sushi dydziai buvo vienodi. Beja, tikrai skanus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 12 09, 10:11)
Mes pirkome Labuki su kuponais 2 kartus, tiek pat pirkome ir be kuponu, visais atvejais sushi dydziai buvo vienodi. Beja, tikrai skanus wink.gif
Gal mums čia taip "pasisekė", paprastai būna 2-3 kartus didesni sušiai. Be kupono nuėjus pavalgyti grąžinčiau patiekalą virėjuj, jei tokius atneštų. Skonis neblogas, nesiginčiju, soja skani (vyras sakė, aš jos nemėgstu).
Atsakyti
Vakar valgem
Egzotiškų kąsnelių puota Jums ir draugams! 75 litai už 150 litų vertės 64-ių gabalėlių gardžių sušių rinkinį 5-7 asmenims jaukiame korėjiečių restorane SURA Vilniuje
4-se nesuvalgem, parsinesem dar namo thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandė šituos: taisyklingai sėdėsenai skirta nugaros atrama ir pagalvė? Su mano pirmoku dėl taisyklingo sėdėjimo reikia kariauti, jei žinočiau kad bent kiek padės, tai nupirkčiau.

http://grupinis.lt/V...
Atsakyti
QUOTE(Svasti @ 2012 12 10, 08:21)
Gal kas nors bandė šituos: taisyklingai sėdėsenai skirta nugaros atrama ir pagalvė? Su mano pirmoku dėl taisyklingo sėdėjimo reikia kariauti, jei žinočiau kad bent kiek padės, tai nupirkčiau.

http://grupinis.lt/V...
Nepadės, vis tiek reikės nuolat stebėti ir priminti.
Jei tikrai yra laikysenos problemų, reikia ieškoti tokios kėdės:
user posted image
Atsakyti
Merginos ar teisingai supratau: http://beta.lt/lt/stilius/grazinimas
per 14dienų galiu pasikeisti prekę į kitą, arba gražins pinigus, bet užtai turėsiu sumokėti 6lt???
O tai negalima nuvešti i prekių išdavimo vietą prekę, kad nereiktų mokėt tų 6lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunny_smile: 10 gruodžio 2012 - 10:18