Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 4

QUOTE(dynamite @ 2013 02 10, 18:15)
O ant pakuotės kokie išmatavimai parašyti? Manau, kad turite teisę reikalauti grąžinti pinigus, nes pardavėjas pardavė ne tą prekę, kuri buvo nurodyta.

TAip, ant etiketes buvo geri ismatavimai parasyti. Todel jokios klastos nesitikejau. Ispakavau, zinoma "tara" (t.y. maiseli is etikete) ismeciau... Pastebejau tik tada, kai pradejau kisti antklode i uzvalkala... Ale niekaip ikisti negalejau (to per ilga, to per trumpa). Tik po to pasiemiau mentra ir pati pamatavau. biggrin.gif Antklode apziurejau, visai jokios etiketes neradau. Liko kupono kopija su nupirktos prekes aprasymu.

QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 10, 18:16)
Cia man atrodo standartini teksta surase ir viskas, ar pebrezete, kad preke neatitinka aprasymo, t.y. dydis ne tas?  g.gif  tokiu atveju manau terminai turi buti visai kitaip ziurimi  doh.gif

Nu as dar syki parasiau jiems pretenzija. Ka daryti, jeigu vel standartini atsakyma gausiu?
Atsakyti
Oi, merginos, istorijos tęsiasi smile.gif

http://nevartok.lt/4...nusiplove-visi/
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 02 10, 14:35)
Mano supratimu (nors nesu visiškai tikra), su grąžinimu jau pavėlavote.

O kad sako, jog tokių kursų nė nesiūlė, tai čia kažkokia mistika gaunas. Aš turbūt neskambinčiau, o nuvažiuočiau su atspausdintu kuponu į vietą (Savanorių pr. 11A).

Nu ne nepavelavo, nes juk kuponas galioja iki vasario 28d, o ji to kupono nepanaudojo dar, t.y. kitaip sakant prekes dar nepasieme, tik nuo prekes pasiemimo (siuo atveju sutarus del kursu datos) per 7d galima preke (siuo atveju paslauga) galima grazinti, aisku jei preke liko nepanaudota/kursai nepradeti. Cia taip as galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 02 11, 01:16)
Nu ne nepavelavo, nes juk kuponas galioja iki vasario 28d, o ji to kupono nepanaudojo dar, t.y. kitaip sakant prekes dar nepasieme, tik nuo prekes pasiemimo (siuo atveju sutarus del kursu datos) per 7d galima preke (siuo atveju paslauga) galima grazinti, aisku jei preke liko nepanaudota/kursai nepradeti. Cia taip as galvoju  g.gif

Taip, kuponas liko nepanaudotas dar.. rytoj iš ryto bandysiu skambinti į zizu.lt.. radau tokius kontaktus:
Registracijos adresas:
J.Galvydžio g. 5, LT-08236, Vilnius
Telefonas: +370 698 20111
El.paštas: info@zizu.lt
Tikiuosi kas nors atsilieps..į elektroninį paštą nereaguoja..
Dar noriu paklaust, o kaip įrodymą (jeigu prašys) jog pirkau reikia pasakyti kupono kodą? nes toks jausmas, kad jei pasakysiu, tai kaip ir panaudojau.. doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2013 02 11, 00:33)
pasakyti kupono kodą? nes toks jausmas, kad jei pasakysiu, tai kaip ir panaudojau..  doh.gif  g.gif
Jokiu būdu nesakyti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 02 11, 09:57)
Jokiu būdu nesakyti.  schmoll.gif

Turetu buti kazkokia grazinimo forma, pvz betoj duoda uzpildyti prasyma pinigu grazinimui, berods ta pati galima padaryti ir internetu, turetu but kazkas panasaus ir zuzu.lt (ar kaip ten vadinas, nepykit, bet as tokiais zuzu uoga ar dar kokiais nepasitikeciau, pati perku tik grupinis arba beta ir tai uztenka nesusipratimu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 02 10, 14:47)
Mergaites, patarkit, prasom.

Man atrodo, kad par tas 7 ar 14 dienų turite teisę grąžinti kokybišką nepatikusią prekę.
O nekokybiškoms prekėms standartiškai galioja 2 m garantija. Kadangi jūsų yra nekokybiška, tai manau, kad teisę grąžinti turite 4u.gif
Atsakyti
Jei gausite standartinį atsakymą, tuomet kreipkitės į vartotojų teisių tarnybą. Aš dar ir straipsniuką parašyčiau į delfi, gi ne viena pirkom tą patalynę ir anksčiau ar vėliau išlįs tas brokas..

QUOTE(MilGana @ 2013 02 10, 19:51)
TAip, ant etiketes buvo geri ismatavimai parasyti. Todel jokios klastos nesitikejau. Ispakavau, zinoma "tara" (t.y. maiseli is etikete) ismeciau... Pastebejau tik tada, kai pradejau kisti antklode i uzvalkala... Ale niekaip ikisti negalejau (to per ilga, to per trumpa). Tik po to pasiemiau mentra ir pati pamatavau. biggrin.gif Antklode apziurejau, visai jokios etiketes neradau. Liko kupono kopija su nupirktos prekes aprasymu.
Nu as dar syki parasiau jiems pretenzija. Ka daryti, jeigu vel standartini atsakyma gausiu?

Atsakyti
QUOTE(raar @ 2013 02 11, 12:07)
Man atrodo, kad par tas 7 ar 14 dienų turite teisę grąžinti kokybišką nepatikusią prekę.
O nekokybiškoms prekėms standartiškai galioja 2 m garantija. Kadangi jūsų yra nekokybiška, tai manau, kad teisę grąžinti turite  4u.gif

QUOTE(dynamite @ 2013 02 11, 12:14)
Jei gausite standartinį atsakymą, tuomet kreipkitės į vartotojų teisių tarnybą. Aš dar ir straipsniuką parašyčiau į delfi, gi ne viena pirkom tą patalynę ir anksčiau ar vėliau išlįs tas brokas..

Gavau atsakyma, kad galiu grazinti antklode. Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o ka daryti, jei portalo idetu numeriu niekas neatsiliepia? vakar nuo ryto skambinau kol telefonas nusilpo.. siandien vel tas pats.. laikas bega, o rezultatu jokiu.. rasiau i kursu registracija, jog negaliu susisiekti, tai atsake: "bandykite susisiekti su direktoriumi Vytautu, jo telefoną galima gauti iš sekretorės bendru telefonu."
Gal kas turi supratima, koks tas bendras telefonas? ar cia i informacija skambinti?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti