Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 4

QUOTE(Ramunita @ 2013 02 06, 16:19)
o tai čia blogai,kad va taip parašė? būt geriau tylėję? g.gif

O jums atrodo gerai, kad platina iki vasario men.dantu pastas, kuriu galiojimas baigiasi kovo 1 d.? biggrin.gif Juk jie puikiai zino, ka platina wink.gif Tiesiog toks biznis, kad puse zmoniu negrazins tu pastu del laiko gaisimo, numos ranka, o jie pasidare sau pinigu, prastume beveik negaliojancias prekes, o paskui primesdami atsakingus pranese, kad galiojimas besibaigiantis, kad paskui niekas ju pirstais neuzbadytu, jog neinformavo...
Papildyta:
QUOTE(liusė @ 2013 02 07, 09:42)
Grupiniam vėl atsirado kava lieknėjimui, kuria anksčiau buvo uždrausta prekiauti.
Gali būt tas pats variantas, kad po kiek laiko bus paskelbta, kad yra kancerogeninių medžiagų, kas norit, galit grąžint.

Va va, dantu pastos situacija smile.gif smile.gif Nauja prekiu prakisimo modeli sugalvojo smile.gif
Atsakyti
Parasiau ir as grazinimo forma del tu dantu pastu smile.gif
Atsakyti
Taigi ir negaliojancius skambimo miltelius pries kuri laika beta pardave. Veliau pasiule grazinti juos, bet as nusprendziau negaisti laiko doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal jau kas yra isigije vaikams E-PAD anglu kalba, ar vertas demesio? 4u.gif
http://grupinis.lt/k...pad?show_more=1
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 02 06, 18:51)
Super naujiena  thumbup.gif  O kurioj tiksliai, Kuršių g. ar netoli ligoninės?
Kuršių g.
Atsakyti
Laba ir mane sudomino. Gal kas turi ir gali pakomentuoti?
QUOTE(linute_klp @ 2013 02 08, 10:45)
Sveiki, gal jau kas yra isigije vaikams E-PAD anglu kalba, ar vertas demesio?  4u.gif
http://grupinis.lt/k...pad?show_more=1

Atsakyti
QUOTE(elav @ 2013 02 08, 12:37)
Laba ir mane sudomino. Gal kas turi ir gali pakomentuoti?

ebay.com paieskokite. Jei cia tas pats ir Maximose buvo.. Bet lb jau prastai atrode..
Atsakyti
Akcijine sluota jau grazinau, nespejau nufotografuoti. Daugiau tikrai nesusigundysiu.
Visa tokia mazulyyyyyte, kibiriukas gal 5l, kai tuo tarpu leifheitas visu 20l.
Man is karto ir kilo klausimas- kaip pasluoste gerai nuskalaut, jei tam nei vietos, nei pakankamai vandens nebus, o istacius sluota i grezimo mechanizma, kutai pasikelia, nes taip pat vietos ner... Viskas tesvere kokius 500g su deze :-)
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2013 02 08, 13:11)
Akcijine sluota jau grazinau, nespejau nufotografuoti. Daugiau tikrai nesusigundysiu.
Man is karto ir kilo klausimas- kaip pasluoste gerai nuskalaut, jei tam nei vietos, nei pakankamai vandens nebus, o istacius sluota i grezimo mechanizma, kutai pasikelia, nes taip pat vietos ner... Viskas tesvere kokius 500g su deze :-)

Oho, gerai čia apsimovė jie su kiniečiais blink.gif
Aš kažkada tokią per akcijatau pirkau, tai gavau tokią, kaip Top Shope, tik kitas įpakavimas buvo. Panašu, kad buvo skirta Lenkijos rinkai, nes visi užrašai buvo lenkiški. Tik gamintojo nepažiūrėjau, bet neesmė jau dabar. Aš tai labai patenkinta ja, o mano dukra labai patinka pedaliuką spaudinėti lotuliukas.gif Kibiras didelis, 11 litrų tai tikrai, dar buvo papildoma šluostė, kurios per pusantrų metų dar net neišpakavau, nes užtenka vieną skalbimo mašinoje išplauti ir vėl kaip nauja.

Merginos, o jeigu kupone nurodai atsiėmimą viename beta.lt išdavimo skyriuje, tai kitame skyriuje be šansų būtų gauti? Kažkaip neapsižiūrėjau, dabar pastebėjau ant kupono, kad atsiimti reikia visai ne ten, kur planavau, o aš nelabai turiu net kaip ten nusigauti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 08 vasario 2013 - 13:40
QUOTE(Mrs. R @ 2013 02 08, 13:11)

Ir as planuoju grazinti blush2.gif ar sudetinga procedura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 02 08, 13:38)
Merginos, o jeigu kupone nurodai atsiėmimą viename beta.lt išdavimo skyriuje, tai kitame skyriuje be šansų būtų gauti? Kažkaip neapsižiūrėjau, dabar pastebėjau ant kupono, kad atsiimti reikia visai ne ten, kur planavau, o aš nelabai turiu net kaip ten nusigauti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As viena karta vietoj Kauno, nurodziau Klaipeda. Pasiskambinau ir parasiau jiems grazinimo forma ir atgavau pinigus. Sake neimanoma atsiimt kitoje vietoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyra9: 08 vasario 2013 - 15:59
Sveikos, reikia patarimo
Nusipirkau jau senokai kursus vokieciu kalbai is zizu.lt.. galiojo kuponas labai ilgai ir buvo aukstesnio lygio nei kad as moku, todel pries tai nusipirkau kitur ir lankiau pradedantiesiems.. paskui supratau kad dubliuosis ir nebespesiu. Iki kupono galiojimo pabaigos liko daugiau nei menuo, bet parasyta, kad panaudoti reikia iki 02-28.. sia savaite parasau tiesiai ten kur reikejo registruotis, kad noriu grazinti kupona ir atgauti pinigus.. man atsako,kad pinigu jie dar jokiu negavo ir kad kreipciausi i portala, kuris pardave kuponus.. o graziausia, kad registracijos adresu man pasake, kad vokieciu kursu jie net neskelbe doh.gif blink.gif tai kaip cia suprast?
Parasiau i zizu.lt rasta info pasta, bet jokios reakcijos.. kur dar kreiptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerapanycka: 08 vasario 2013 - 17:52