Berods pries naujus metus buvo paskelbta akcija dantu pastos su dantu sepeteliu. Atsiemiau. O neseniai i el.pasta gavau laiska, kad dantu pastos galiojimas yra tik iki kovo 1 d., labai atsiprasome Tipo galima grazint, jei nenori tos pastos. Aisku, ispardave visa bruda su besibaigianciu galiojimu, o po to nekaltai laiska paraso gi "geradariai". Zmones gal jau pradejo naudoti tas pastas, ir kas ten vaziuos del 12 lt grazinimus daryti. Nu zodziu...
QUOTE(sbo @ 2013 02 05, 14:28)
Berods pries naujus metus buvo paskelbta akcija dantu pastos su dantu sepeteliu. Atsiemiau. O neseniai i el.pasta gavau laiska, kad dantu pastos galiojimas yra tik iki kovo 1 d., labai atsiprasome Tipo galima grazint, jei nenori tos pastos. Aisku, ispardave visa bruda su besibaigianciu galiojimu, o po to nekaltai laiska paraso gi "geradariai". Zmones gal jau pradejo naudoti tas pastas, ir kas ten vaziuos del 12 lt grazinimus daryti. Nu zodziu...
Čia dėl AloDent? Nes aš irgi gavau laišką, bet jau aną savaitę kažkada, dar tų pastų neatsiėmiau, nežinau ką čia ir daryt
Gal kas gali pasiūlyti pigesnį analogą apsauginiam lyginimo tinkleliui?
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 05, 14:38)
Čia dėl AloDent? Nes aš irgi gavau laišką, bet jau aną savaitę kažkada, dar tų pastų neatsiėmiau, nežinau ką čia ir daryt
Aš irgi nespėjau paimti, parašiau prašymą pinigų grąžinimui
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 02 05, 14:38)
Taip, del AloDent
QUOTE(sbo @ 2013 02 05, 13:28)
o tai čia blogai,kad va taip parašė? būt geriau tylėję?
QUOTE(Ramunita @ 2013 02 06, 16:19)
o tai čia blogai,kad va taip parašė? būt geriau tylėję?
Higienos prekių arba maisto, maisto papildų, turėtų būti akcijoje nurodytas galiojimo laikas, o ne pranešama tada kai krūva žmonių nusipirko. Kitas variantas, patys beta.lt ar kas ten tokie, nežinojo koks galiojimas, bet tai jau jų klaida yra, jie turi sužinoti prieš paleidžiant akciją.
Pritariu sbo, man atrodo tai realiausias variantas. Kas gi grąžins, važiuos, rašys. Patingės.
QUOTE(Mrs. R @ 2013 02 04, 20:15)
Nusipirkau sluota. Visai ne ta, nei paveikslelyje. Pardavejos klausiau ar tai ta pati sluota, kaip top shope, atsake nezinanti, kokia top shope. Esme tame, kad nelabai zinojo, kokia bus jos, atvaziavusi is Kinijos :-) net vadinasi kitaip, tai kam meluoti apie easy magic spin mop...
Grazinsiu, pirksiu leifheit firmos, ta pasirode patikimesne.
http://beta.lt/vilni...zimo-mechanizmu
Grazinsiu, pirksiu leifheit firmos, ta pasirode patikimesne.
http://beta.lt/vilni...zimo-mechanizmu
gal galite nufotografuoti kokia gavote sluota?
QUOTE(klopedija @ 2013 02 01, 16:24)
Smagi žinia šilainiškiams (Kaunas): norfoj greitai atsidarys betos ir grupinio pirkinių atsiėmimo punktas. Mačiau, baigiama įrengti.
Super naujiena O kurioj tiksliai, Kuršių g. ar netoli ligoninės?
QUOTE(Ingutevi @ 2013 02 06, 18:50)
gal galite nufotografuoti kokia gavote sluota?
ir aš norėčiau pamatyti, nes vis gundausi ja. Bet tai turėtų būt tokia kaip paveikslėly parodyta
Grupiniam vėl atsirado kava lieknėjimui, kuria anksčiau buvo uždrausta prekiauti.
Gali būt tas pats variantas, kad po kiek laiko bus paskelbta, kad yra kancerogeninių medžiagų, kas norit, galit grąžint.
Gali būt tas pats variantas, kad po kiek laiko bus paskelbta, kad yra kancerogeninių medžiagų, kas norit, galit grąžint.
Prieš keletą mėnesių norėjau iš betos įsigyti spirulinos tablečių, bet irgi nebuvo nurodytas galiojimo laikas. Parašiau jiems laišką, į kurį atsakymą gavau po poros dienų, kai jau ta akcija buvo pasibaigusi. Laiške buvo patarta kreiptis į platintojus
QUOTE(*Passion* @ 2013 02 06, 07:04)
Higienos prekių arba maisto, maisto papildų, turėtų būti akcijoje nurodytas galiojimo laikas, o ne pranešama tada kai krūva žmonių nusipirko. Kitas variantas, patys beta.lt ar kas ten tokie, nežinojo koks galiojimas, bet tai jau jų klaida yra, jie turi sužinoti prieš paleidžiant akciją.
Pritariu sbo, man atrodo tai realiausias variantas. Kas gi grąžins, važiuos, rašys. Patingės.