Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 4

QUOTE(Andren @ 2012 12 06, 23:13)
Teko ten lankytis padare gerai kokybiskai,pasake jei neissilaikis savaite  perlakuosuos,bet neturejau laiko ir noro eiti perlakuoti. Sake ir be kupono uz 20lt padaryti gali.

O tai jums neišsilaikė savaitės net? g.gif
Atsakyti
Vakar atsiemiau susiu rinkini is DAO Sushi Klaipedoje. Akcija buvo 29lt uz 55lt vertes 56 gabaleliu rinkini. Susiai mazuliukai, agurkas viduj rugstus, matyt, buvo perauges. Reklamuota, kad 6-8 zmonem, tai be sansu, dviems zmonems normaliai uzkast, ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 07, 09:26)
Vakar atsiemiau susiu rinkini is DAO Sushi Klaipedoje. Akcija buvo 29lt uz 55lt vertes 56 gabaleliu rinkini. Susiai mazuliukai, agurkas viduj rugstus, matyt, buvo perauges. Reklamuota, kad 6-8 zmonem, tai be sansu, dviems zmonems normaliai uzkast, ne daugiau.

doh.gif O tai tie 56 vnt sušio buvo bent jau?!

Jau ne kartą atkreipiu dėmesį, kad skundžiamasi sušiais g.gif Kažkada norėjau gimtadieniui užsisakyti, bet paskaičius komentarus, fantazija atšoko schmoll.gif Esu su kuponu ėjus į japonų restoraną, tai labai nepatiko padavėjos elgesys, bet ji buvo pastatyta į vietą ir mėgavomės skaniu maistu thumbup.gif
Atsakyti
Mes buvom pirkę iš Betos Labuki bistro kuponą 19 Lt už 40 Lt, tai paėmėm 3 sriubas ir 2 sušių rinkinius, labai super buvo. ax.gif Man šiaip įdomiau visokie restoranai, picerijos, aš sušių nemėgėja. Pvz KAIP ŠIS PASIŪLYMAS? Gal kas nors jau buvot? (25 Lt už 50 Lt vertės sąskaitą maistui, restorane "Senoji trobelė", Vilniuje! Atrask tikrų lietuviškų patiekalų skonį iš naujo!).
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 07, 10:26)

Man tai vis tiek keista, kad ir kokio mažumo tie gabaliukai, nu bet 56 dviems žmonėms schmoll.gif g.gif smile.gif

*Passion*, Labuki mums irgi patiko, kai bus kuponų, vėl imsiu smile.gif buvom ne kartą jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 07 gruodžio 2012 - 09:55
QUOTE(pamparam:) @ 2012 12 06, 19:36)

Aš esu nusipirkusi šį šalį, tai "dreduotis" jis net negali, nes visas pukuotas kaip kailis, plaukeliai kokiu 2 cm ilgio, turiu jau mėnesį, tai tik išsitampė, bet tikrai nesivelia. Paskui vėl susitraukia sušlapinus
Beje, kaip suknelę jį neilgai nešiosit, nes krenta, labai tąsosi, bet kaip šalikas ar skraistė, tai labai mielas daiktas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lefrais: 07 gruodžio 2012 - 10:08
QUOTE(pamparam:) @ 2012 12 06, 20:36)

Iš nuotraukų sprendžiu, kad paauglystėj turėjau tokį šaliką. Galai buvo susiųti, tai taip smarkiai nesitampė. Laikėsi puikiai, dar dabar kaime žiemą naudoju. Aišku, jau nemažai tų siūliukų išsitraukę yra,atrodo nušiuręs, bet jam gal 10 metų smile.gif
Atsakyti
Ką manot? smile.gif

http://beta.lt/vilni...=Infoblokas_geo

19 litų už 40 litų vertės stilingas ir šiltas kojines virš kelių, puoštas pynėmis arba raišteliais
Atsakyti
Dar esu buvusi šiame National hotel Klaipėdoje National hotel
tai geras viešbutis, nors kambariuks truputį smirdėjo (esu nekenčianti rūkalų), bet pusryčiai buvo gausūs, skanūs, man patiko, vieta senamiestyje prie Dangės, galima pasivaikščioti po krantinę, senamiestį, kažkur sudalyvaut. Tiesa, anas pasiūlymas buvo be vakarienės, bet įsivaizduoju pagal pusryčius kad ir vakarienė turėtų būt nebloga
Atsakyti
ačiū atsakiusioms apie šaliką, susigundžiau pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beatricius @ 2012 12 07, 07:02)
Pasidalinsiu savo patirtimi.
Pirkau šitas nr1
http://beta.lt/vilni...rack_type=image

Gavau visiškai ne tas pėdkelnes nei modelis nei dydis nei sudėtis neta  gavau 80% akrilo. 10% vilnos ir 10 medvilnės.
Galvojau klaida. Bet pardavėja padraskė akis kad būtent tai yra  ką aš pirkau. Atstovėjau didžiulę eile prie prekių grąžinimo skyriaus. Daugiau buvo grąžinančiu negu atsiimančių prekes... Tikiuosi bent pinigus atgausiu sklandžiai nes sugaišau pusantro valandos su jais.

Labai nusivyliau jų prekybos stiliumi. Maždaug siūlom viena parduodam kita ir tikėkimės kad negrąžins atgal.

Kitą kart į gariūnus teks važiuoti bent pačiupinėti galėsiu o dar ir pigiau ir greičiau bus.

As tokias, identiskas pedkelnes vakar pirkau Kalvariju turguj uz 10 lt biggrin.gif Siaip visur po 15 lt. Tai vienoj vietoj pasiderejau smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(pamparam:) @ 2012 12 07, 10:06)
ačiū atsakiusioms apie šaliką, susigundžiau pabandyti smile.gif

Ebejuj ju pilna nebrangiu 4u.gif Tikrai pigiau nei cia siulo smile.gif
Arba va salis, dar salis, dar salis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apuokiuk@s: 07 gruodžio 2012 - 10:33
QUOTE(Flika @ 2012 12 07, 09:31)
doh.gif O tai tie 56 vnt sušio buvo bent jau?!
Jau ne kartą atkreipiu dėmesį, kad skundžiamasi sušiais g.gif Kažkada norėjau gimtadieniui užsisakyti, bet paskaičius komentarus, fantazija atšoko schmoll.gif Esu su kuponu ėjus į japonų restoraną, tai labai nepatiko padavėjos elgesys, bet ji buvo pastatyta į vietą ir mėgavomės skaniu maistu thumbup.gif

Zinokit, neskaiciavau, greiciausia buvo, bet susio skersmuo maksimum 2cm.
Beje, buvom ir Tom sushi, Truputis egzotikos! 30 litų už 52 litų vertės gardžių sušių rinkinį IRO-IRO ir dvi porcijas RAMEN sriubos su tigrinėmis krevetėmis sušių bare TOM SUSHI Klaipėdoje.
Va ten tikrai skanu, tiek sriuba, tiek susiai, jauciasi, kad sviezi, normalaus dydzio ir nepataupyta su ingriedientais.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 07, 09:55)
Man tai vis tiek keista, kad ir kokio mažumo tie gabaliukai, nu bet 56 dviems žmonėms  schmoll.gif  g.gif  smile.gif

Dar va su vyru perkalbejom, kad ten maksimum trim zmonem, bet uzkasti, tikrai ne prisivalgyti. Na, kita vertus, gal mes tiesiog paedantys. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 gruodžio 2012 - 10:49